- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.447
- 1.423
- 61
Şu aralar değiltedavi olmaya gideceğim ben
bdv yasak bana
anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorum
![]()
Oysaki orası ruh haline çok iyi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu aralar değiltedavi olmaya gideceğim ben
bdv yasak bana
anca yanlış yerdeki konuları belirtmek için giriyorum çıkıyorum
![]()
Vay anasınıMarka olmuş popülerim diyen şeylerle çalışmıyorum artık kendi unumu kendim yaparım![]()
Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydinÇokta güzel kurabiye yapmıştım , katılsaydım birinci gelirdim ama kendime sponsor bulamadım ondan şey etmedimtabi o zamanlar bir sponsorum vardı şimdi yok
![]()
Yok ya ben okurken daralıyorum artık aman aman biraz uzak olsunOysaki orası ruh haline çok iyi geliyor![]()
Tarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..Ben sponsor olurdum sana keske katilsaydin![]()
Aa teşekkür ederim sevgiliYemek yarismasina katildiginiz icin Kazen hediye etti..Cok yakismis
![]()
Ablam sen bana bakma hazirla tarifiniBöyle sapıklığa can kurban margaa
Göredceğiz bakalımm![]()
Vay anasınıorjinal hatunsun pampa
![]()
Tamam bakariz birseylerTarifi şey ettiriver sen bana, yaparsam katılırım belki..
Mutfakla bari oyalanayım![]()
Ablam sen bana bakma hazirla tarifini![]()
Hayirli olsun canimAa teşekkür ederim sevgiliKazen e o halde.. :)
Ben eve gideyim o zaman bakarimBaktım bir kaç tane tarif![]()
Korle yatan sasi kalkarmishahaahyemisim onun mezesini
kız nazlı herifinden fırsat bulabiliyo mu acaba
Hep senin eserin bunlar nevos![]()
Ben eve gideyim o zaman bakarim
Ara sicak ve meze yapabilirsiniz![]()
Gel bakim burayaSende bu zamana kadar bunu bana söyleyen tek orjinal hatunsun eyvallah brom..![]()
Teşekkür ederimHayirli olsun canim![]()
Conconlu tarif bulmak lazimÇok tarif var karar vermek lazım,![]()
Teşekkür ederimyemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?
Conconlu tarif bulmak lazim![]()
Canim her kategoride verilmiyorTeşekkür ederimyemek yarışmasına katılan pro olmayan herkese veriliyor demekki öylemi Nevreste?