- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Bilsem yazardım, boş boş oturdumBenim de çok dengesiz dün 4'te zorla uyudum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilsem yazardım, boş boş oturdumBenim de çok dengesiz dün 4'te zorla uyudum![]()
Oldu mu
Sen neyi yapmaman gerektiğini bilirsin nevoşum![]()
Bu kadar hoşuna gidiyorsa, Arada dürtüşelimOldu oldu çok sıkışıpta wc ye büyük bir heyecanla giren ben kadar mutlu oldum :)
Ben tv izledim arada baktım kkyaBilsem yazardım, boş boş oturdum![]()
Sen gelinin atı vurduğu hikayeyi biliyor musun?Bilirim tabi Pinkom
Biz özelden görüşüyoruz Harbi ile zaten![]()
Rahatladın mı![]()
Biliyor olabilirimSen gelinin atı vurduğu hikayeyi biliyor musun?![]()
Bu kadar hoşuna gidiyorsa, Arada dürtüşelim![]()
Kocası duymasınAy sorma ablam içime dert oldu bir ay olmuştur dürtemiyom kızı ..
Dürttürmüyor kocasından başkasına ya![]()
İnşaallah canım kolay gelsinHoşuma hoşuma hoşuma gidiyor :)
Yarın sevgililer günü topiğini açacağım Allah izin verirse..
Bilginize beklerim oylamaya :)
Birinin dürtmesi için nikah memurunun dürtebilirsin demesi lazımAy sorma ablam içime dert oldu bir ay olmuştur dürtemiyom kızı ..
Dürttürmüyor kocasından başkasına ya![]()
İnşaallah canım kolay gelsinKatılım bayağı çok galiba
![]()
Birinin dürtmesi için nikah memurunun dürtebilirsin demesi lazım
Geliriz tabi, aşk kadınını bulup oyumuzu veririz![]()
Birinizde romantik olunda evlenme teklif edinTamam hazırlan yarın seni nikahıma alıcam :)
Birinizde romantik olunda evlenme teklif edin
Kaderim bumu benim![]()
Evet bilmem mi, yarın kahvaltıya güzel bi plan yapsana banaBiliyorsun çok romantiğimdir ama şu aralar havamda değilim![]()
MaşaallahEvet canım oturdu çok şükür yarışmamız bi yılbaşında az kişi katılmıştı onun haricindeki yarışmalarda hep 10 dan fazla kişiydi :)
Onun benzeri canım içindekiler ayni ekstra ceviz ve portakal kabuğu rendesi varrr..Ağlayan pasta demi? Bi ara çok yapıyordum bıktık yemekten bıraktım yapmayı![]()