Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynenYok canım biter miAz önce çamaşır katlayıp yenisini serdim
Yemek bulaşık başka bir mesele
Sonra ne iş yapıyorsunuz deniyor![]()
ellerine saglık canım,bakma sen öyle diyenlere...Yok canım biter miAz önce çamaşır katlayıp yenisini serdim
Yemek bulaşık başka bir mesele
Sonra ne iş yapıyorsunuz deniyor![]()
Kolay gelsin canımAynen
Sen deyınce hatırladım makınede camasırım var bıtmıstır kurutmaya atıcam bıde onu beklerım 1 saatten fazla hemen kalkıp bakayım![]()
Sağol canımellerine saglık canım,bakma sen öyle diyenlere...
artık şu yarışma bir başlasa di mi? daha 1 haftadan fazla var..Sağol canım![]()
Sabırlı olup bekleyeceğiz daha katılım olurartık şu yarışma bir başlasa di mi? daha 1 haftadan fazla var..
tabikiSabırlı olup bekleyeceğiz daha katılım olur![]()
Yok canım düşünmüyorumtabikisen moda yarışmasına katılmayı hiç düşünüyor musun canım?
hiç sanmam canım, bu profil resmi hiçte öyle demiyorYok canım düşünmüyorumHanımlar çok şık ben yanlarında sönük kalırım
![]()
Profile çok aldanmahiç sanmam canım, bu profil resmi hiçte öyle demiyoryemek grubu olarak bir gün moda yarışmasına katılalım bence
![]()
yarışmalar bagımlılık yapıyor demişti kızlar hatırlıyorumProfile çok aldanma
Sen düşünüyor musun
Yemek grubundan bayağı katılan oluyor o yarışmayaHanımlar yarışmadan yarışmaya koşuyor
![]()
Evet canım yapıyoryarışmalar bagımlılık yapıyor demişti kızlar hatırlıyoruminanmadım hiç sana
bu arada profilindeki kişiyi ben tanımıyorum.kim ki?
![]()
ay sorarken çekindim resmen.. sanki ünlü bir film artisti de ben bilmiyormuşum gibi gelmişti, iyi bareEvet canım yapıyor
İnan ben de bilmiyorum hoşuma gitmişti avatar yapmıştım bayağıdır kullanıyorum![]()
Teşekkür ederim canımay sorarken çekindim resmen.. sanki ünlü bir film artisti de ben bilmiyormuşum gibi gelmişti, iyi bareçok hoş ve sempatik,kendine güvenen bir profil resmin var
![]()
nevrestecim ben artık yatayım..yarın işlerin tez bitsin, kolay gelsin canımTeşekkür ederim canım
Yok canım ben bile bilmiyorum çok beğendim değiştirmedim![]()
İyi Geceler canımnevrestecim ben artık yatayım..yarın işlerin tez bitsin, kolay gelsin canımiyi geceler tatlı rüyalar
![]()
Doğru yazmışsın :)) teşekkür ederim darısı basinaPınkstrap umarım dogru yazdım nıkını:)
Hedıyen cook guzelmıs gule gule kullan cnm
Kazen abı yurt dısınada gonderıyo mu acaba?
Ona gore daha cok hırs yapıcam bırıncı olmak ıcıngondermıyosa hıc ugrasmım
![]()
Evet81'liyim canımSen benden büyüksün
![]()
Beni kaçlarda tahmin ediyorsun?Evetben senıde 30 lu yaslarda oldugunu tahmın edıyordum dogruymus
ama sen erken evlenmıssın yada ben gec kalmısım
ondan dedım acele edım kızımın bırde kardesı olsun dıye
![]()