- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Merhaba kızlar. Allah daha büyük dert vermesin diyerek başlıyorum söze. 6 yıllık evliyim, 2 küçük çocugum var. Bundan 2 ay kadar önce bana araba aldık. Ben altınlarımı bozdurdum üstünü de az bişey eşim tamamladı, otomatik bi araba aldık bana. Eşimin arabası da var. O da manuel. Ben istedim, çocukları lresten alıorum bırakıorum gideceğim yerlere gidiorum fln. Buraya kadar hersey ii güzel. Ama benim sevgili eşim, bana araba alınınca kendi arabasından feragat etmeye basladı. Burosunun önüne park etti, işe yüruyerek gidip gelio, bi yere gideceğimiz zaman hep benim araba ile gidioruz.. Onemsemedim. Sonuçta, gunduz alıp gitmio en. Azından dedim. Bugün bana ben arabamı satıcam dedi... Niye dedim. E var ya araba dedi. İyi de onu bana almadık mı dedim. Aldık, yine senin.. Hayır yani benimkini satınca nolmuş dedi. Ne fark eder dedi. Bende o zaman bi anlamı olmuo işte benim olmasının. Sen kendi arabandan nie feragat ediosun. Öyle bişey yaparsan konuşmam bi daha dedim. Bunu dedim die salladı suratını oturuyo. Ya adam bana araba alındı alınalı sanki ben esirgiyomuşum, onun binmesini istemiomuşum gibi davranıyo. Değişik bi psikolojiye büründü resmen. Lafa bakın, arabasını satacakmış, bu yine benim arabam olarak kalacakmış. Bi Anlamı kalıyo mu o zaman??? Ne deyim nasıl davranıyım bu adama bilmiorum. Bi araba aldım burnumdan getiriyo..