araba kullanan bayanlar aciiilll yardimm

yakamaoz_1905

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
666
301
Merhaba bayanlar suan parkeden bi arabanin icindeyim ve arabanin ici siguk isiticisini calistirmakk istiyorum nasil yapicam bana anlatirmisiniz .. Anahtari takip calistirmaya calistim ama araba bi hisim öne gitti korktum hemen kapattim onumde baska bir arabada da var carpmak istemiyorum....araba kayinpederimin hastanedyiz o muane olmak icin sira bekliyor arabaya birsey yaparsam valla dilinden kurtulamam ne olur biri anlatsin bana cok usudum

Merhaba bayanlar suan parkeden bi arabanin icindeyim ve arabanin ici siguk isiticisini calistirmakk istiyorum nasil yapicam bana anlatirmisiniz .. Anahtari takip calistirmaya calistim ama araba bi hisim öne gitti korktum hemen kapattim onumde baska bir arabada da var carpmak istemiyorum....araba kayinpederimin hastanedyiz o muane olmak icin sira bekliyor arabaya birsey yaparsam valla dilinden kurtulamam ne olur biri anlatsin bana cok usudum
Arbanın el freni çekili mi,kontrol edin.Öne fırladığına göre el frenini çekmemiş olabilir kayınpederiniz.

anahtarı tamamen çevirmeyeceksiniz. sadece bi tık çevireceksiniz. o zaman radyo da açılır klima da.

Canım arabayı viteste bıraktığı için ilerlemiştir. İlk önce boşa al aracı, sonra kontağı çevir ve klimayı aç, ancak bayağı beklemen gerekir, araç hareket halinde olmadığından motor ancak ısınır..

yanlış anladım pardon ya...kontağı tamamen çevirmenize gerek yok..bir tık çevirin yeterli

ARABA VITESTE OLDUGU ICIN ONE FIRLADI.YA BI TIK CEVIRIP SADECE ELEKTRIGI CALISTIRIN YA DA VITESE BOSA ALIP EL FRENI INDIRMEDEN TAMAMEN CALISTIRIN.

Frene vs birsey basmadan bi tik cevirsem anahtari yeterli mi ben baya cevirdim galiba ama ne fren ne baska birseye basmadim ondan gitti galibba

Eğer çok panik olduysanız kp cepten arayıp durumunuzu söyleyin 2 dk gelir açar klimayı .. Bu panikle ters bişey olur allah korusun

Vitesi boşa alın el frenini kontrol edin daha sonra kontağı bir tık çevirin iki kez değil bir kez çevirdikten sonra klima be radyo açılır.

X