Arabama Çarpıp Kaçan Sürücü ve Eşimin tepkisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

choccywhoccydoodah

Nirvana
Pro Üye
19 Kasım 2013
18.659
33.645
Merhaba arkadaşlar,
Şu an sinirden elim ayağım titriyor desem abartmış olmam inanın.
Saat 13.30 gibi kızımı okuldan almak üzere yola çıktım, hafif trafik var dura kalka ilerliyoruz derken durdum ve durmamla arkamdaki aracın sol taraftan aracıma vurmasıyla başladı olaylar. Haliyle durdum dörtlüleri yakıp, indim araçtan ve arkamda bana çarpan kadınında insan olduğunu ve inip yanıma geleceğini sandım , yanılmışım maalesef. Aracıma baktım kafamı kaldırdım o saniyeler içinde bana çarpan kadın basmış gitmiş düşünebiliyormusunuz? Arkasına araç gelmiş ben plakasını bile alamadan gözden kayboldu kadın. Arkasından gittim o hırsla ama ışıklarda kaybettim aracı.
Eşimi aradım dedim arkadan çarptı kadın bana , eşim ne dese beğenirsiniz? Plakayı aldınmı? İnsan bir sorar ya , kızım yanımda olabilirdi , zarar görmüş olabilirdik , size birşey oldu mu der , yok adam bana sayıyorda sayıyor plakayı almalıymışım malıma sahip çıkmamışım vs neler neler. Tamam benimde malım kıymetli , tabiki bende istemem olsun ki zaten ben çarpmadım. Ben çarpmış olsam bile kaza yani bu adı üstünde. Olmuşla ölmüşe çare yokki.
Ve inanın bu benim ilk kazam, hergün arabamı sağa sola çarpmıyorum. Çizik bile yoktu aracımda o kadar dikkat ederim ama oldu işte.
Şu an o kadar kırgınım ki inanın çekip gidesim var. Bir insanın malı bu kadar mı kıymetli olur? İnsan bir sormazmi ya, bir geçmiş olsun size birşey olmasın demek çok mu zor?
2 defa kaza yaptı bir kez araba sormadım ben ona.
Kadına ayrı bir gıcığım inanın bulup yüzüne tükürüp sen nasıl insansın demek istiyorum. Yahu insan biraz nezaket gösterir, derki çarptım bu insanın malına zarar verdim, bir sorayım bakayım yok.
Çok moralim bozuk kızlar, inanın görmek istemiyorum eşimin yüzünü şu an.
Şimdi aradı neden ağlıyorsun diyor.
Birsey olmamış gibi.
Sadece dertlesmek istedim.

Merhaba arkadaşlar,
Saat 13.30 gibi kızımı okuldan almak üzere yola çıktım, hafif trafik var dura kalka ilerliyoruz derken durdum ve durmamla arkamdaki aracın sol taraftan aracıma vurmasıyla başladı olaylar. Haliyle durdum dörtlüleri yakıp, indim araçtan ve arkamda bana çarpan kadınında insan olduğunu ve inip yanıma geleceğini sandım , yanılmışım maalesef. Aracıma baktım kafamı kaldırdım o saniyeler içinde bana çarpan kadın basmış gitmiş düşünebiliyormusunuz? Arkasına araç gelmiş ben plakasını bile alamadan gözden kayboldu kadın. Arkasından gittim o hırsla ama ışıklarda kaybettim aracı.
Eşimi aradım dedim arkadan çarptı kadın bana , eşim ne dese beğenirsiniz? Plakayı aldınmı? İnsan bir sorar ya , kızım yanımda olabilirdi , zarar görmüş olabilirdik , size birşey oldu mu der , yok adam bana sayıyorda sayıyor plakayı almalıymışım malıma sahip çıkmamışım vs neler neler. Tamam benimde malım kıymetli , tabiki bende istemem olsun ki zaten ben çarpmadım. Ben çarpmış olsam bile kaza yani bu adı üstünde. Olmuşla ölmüşe çare yokki.
Ve inanın bu benim ilk kazam, hergün arabamı sağa sola çarpmıyorum. Çizik bile yoktu aracımda o kadar dikkat ederim ama oldu işte.
Şu an o kadar kırgınım ki inanın çekip gidesim var. Bir insanın malı bu kadar mı kıymetli olur? İnsan bir sormazmi ya, bir geçmiş olsun size birşey olmasın demek çok mu zor?
Kadına ayrı bir gıcığım inanın bulup yüzüne tükürüp sen nasıl insansın demek istiyorum. Yahu insan biraz nezaket gösterir, derki çarptım bu insanın malına zarar verdim, bir sorayım bakayım yok.
Birsey olmamış gibi.

Çok geçmiş olsun,
cana geleceğine mala gelsin üzülmeyin ..
Eşinize de neden ağladığınızı anlatın ki düşüncesizliklerini biraz düşünme fırsatı bulsun.

Gecmis olsun canm. Her insan tiplinin ici insan olmuyor iste. Terbiyesi kadinmis yapacak bisey yok.esine gelecek olursak onada bukadar kizma. Erkekler bizim kadar anlayisli konuya duygusal yaklasabilen yaratiklar degiller.esimde ayni boyle.oda araba delisidir ve mali cok kiymetlidir. Oyle kiii kavga ederek alirim arabanin anahtarini.esinin once sizi sormasi lazimdi tabiki ama o olayin siniriyle bu sekilde konusmus kiii oda istemez size bi zarar gelmesini oyle degilmi.uzme kendini ama esine kirildigin noktayi soyle uzdun beni bu konusmayi beklemezdim senden de.ikinizde sinirlenmissiniz kirmayin birbirinizi

Geçmiş olsun öncelikle.
Kocanız hödüklük etmiş :KK14:
Teşekkür ederim öyle gerçekten. İnsan bir hal hatır sormazmı? Kızımın okuluna gittim öğretmeni gördü halimi kadına anlatıyorum böyle böyle oldu diye, kadıncağız diyorki sizde birşey varmı? Oturun su için vs ki bu insan bir aydır tanıyor beni. Ama gelin görün ki benim kac yıllık eşim bunu yapiyor.

Arkadaşlar teşekkürler ama inanın sesim titriyordu aradığımda, nezaketen sor yani çok mu zor? Ama yok. O kadar kırıldım ki anlatamam. Canın sağolsun demek bu kadar mı zor? Araba alınır mal mülk esya alınır ama ne gerek var bunlar için kırmaya kırılmaya. Herseyi çok kıymetli deliriyorum.

hafif bir kaza olduğunu tahmin ettiği için sormamıştır sizi.
geçenlerde bende yaptım böyle ufak bi kaza.
hata bendeydi, eşimi aradım tabi panikledi filan ilk panikten sonra beni sormak aklına geldi.
neyse dedi karşı tarafında hasarını karşılayalım kapansın konu.
bizimkiydi onlarınkiydi derken bayağı masraf çıktı en çok da ben üzüldüm valla giden paraya o_O

hafif bir kaza olduğunu tahmin ettiği için sormamıştır sizi.
geçenlerde bende yaptım böyle ufak bi kaza.
hata bendeydi, eşimi aradım tabi panikledi filan ilk panikten sonra beni sormak aklına geldi.
neyse dedi karşı tarafında hasarını karşılayalım kapansın konu.
bizimkiydi onlarınkiydi derken bayağı masraf çıktı en çok da ben üzüldüm valla giden paraya o_O
Parasında değilim ama üzüldüm yani 1 yıllık araba hiç yoktan hasar oldu, belki tampon değişecek. Ama inanın üzülemedim layıkıyla arabama diger olup bitene dertlenmekten.

Merhaba arkadaşlar,
Birsey olmamış gibi.
Bence eşini yanlış anlamışsın.O an ki heyecanla düşünmemiş olabilir.Ama tabiki sen arabadan daha önemlsindir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X