Araçta unutulan bebek hayatını kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Amerika’nın Florida eyaletinde annesinin 8 saat boyunca arabada unuttuğu 18 aylık bebek hayatını kaybetti.
Sitene Ekle
bebegini-arabada-unutunca-5710676.Jpeg

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Florida’da ilkokul öğretmenliği yapan 38 yaşındaki Jamie Buckley, aracını park ederek Sabah 7.30 sıralarında okuluna gitti, 18 aylık bebeğini ise araçta unuttu. Buckley öğleden sonra 3.15’te aracına döndüğünde kızı Reagan’ı bebek koltuğunda ölmüş halde buldu.

Olayın meydana geldiği gün kentteki sıcaklığın sabah saatlerinde 21 derece olduğu belirtildi.

Cedar Grove İlk Okulu’nda öğretmenlik yapan Buckley’in hiçbir ceza ile karşı karşıya kalmadığı belirtilirken Bay County Polis Şefi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Geçtiğimiz yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde 30 çocuğun otomobillerin içinde kalarak sıcak yüzünden hayatını kaybettiği belirtiliyor.
http://www.milliyet.com.tr/aracta-unutulan-bebek-hayatini/dunya/detay/2069266/default.htm

Bu kadar yoğundun ne diye çocuk doğurdun be kadın,

ne unutması ya 8 saat bu bu kadının bir daha anne olması yasaklanmalı

ben bir hastalıgı olabilecegını düşündüm.
8 saat cok uzun zaman bir insan 8 saat boyunca yemek yemeyi tuvalete gitmeyi nasıl unutamazsa büyük konusmayayım da bebegını de unutamaz gibi geliyor ya.
Ben öyle düşünmüyorum, hastalığı olsaydı haberde yer alırdı herhalde şu hastalığı yüzünden unutmuş vb

yada aileden birileri izin vermezdi bebeği alıpta götürmesine bilinçli olarak bıraktı bebek ölünce de unuttum dedi sanırım

Ben öyle düşünmüyorum, hastalığı olsaydı haberde yer alırdı herhalde şu hastalığı yüzünden unutmuş vb

yada aileden birileri izin vermezdi bebeği alıpta götürmesine bilinçli olarak bıraktı bebek ölünce de unuttum dedi sanırım
isteyerek yapılmıs olma ihtimali var.
haberde işe getirdiği yazıyor acaba o gün götürmek zorunda kaldı ve bir anlık evde oldugunu falan mı sandı diğer günler gibi
saçma biliyorum ama:/

haberde işe getirdiği yazıyor acaba o gün götürmek zorunda kaldı ve bir anlık evde oldugunu falan mı sandı diğer günler gibi
valla ben düşündüm düşündüm hiç bir mantıklı kadını haklı çıkartacak bir açıklama bulamadım

yazık bebeğe kimbilir ne acılar çekti yavru bunaldı mahvoldu

Banada öyle geliyor. Kim bilir kadinin çok yogun stress altintaydi, iste yada evde isler ters gidiyordur. Eger o gün normal rutinin disinda çikildiysa, dedigin gibi, çoçugunu krese felan biraktigini sanmis olabilir.

Elbette bende duygusal düsünürsem "ne biçim anne, nasil evladini unutabilir" diye düsünüyorum fakat diger taraftanda büyük konusmakta istemiyorum. Bu tarz olaylari son zaman çok duyuyorum. Hayat bu, ne getirecegi bilinmez :KK43:

O yavruya tabiki acidim ama :KK43: Zavalli kaç saat o sicakta :KK43: Park ettigi yerde hiç kimse mi arabinin yanindan geçmedi??

Bizim memlekettede millet denize gidince çocuklarını kayıp ediyorlar ,anne babaya .babada anneye güveniyor ondandır
Banada öyle geliyor. Kim bilir kadinin çok yogun stress altintaydi, iste yada evde isler ters gidiyordur. Eger o gün normal rutinin disinda çikildiysa, dedigin gibi, çoçugunu krese felan biraktigini sanmis olabilir.

Elbette bende duygusal düsünürsem "ne biçim anne, nasil evladini unutabilir" diye düsünüyorum fakat diger taraftanda büyük konusmakta istemiyorum. Bu tarz olaylari son zaman çok duyuyorum. Hayat bu, ne getirecegi bilinmez :KK43:

O yavruya tabiki acidim ama :KK43: Zavalli kaç saat o sicakta :KK43: Park ettigi yerde hiç kimse mi arabinin yanindan geçmedi??

Ben de büyük konusmak istemedim cok cok büyük bir vicdan azabı...

Bizim memlekettede millet denize gidince çocuklarını kayıp ediyorlar ,anne babaya .babada anneye güveniyor ondandır

Ben de büyük konusmak istemedim cok cok büyük bir vicdan azabı...

Bende nedeni bilmiyorum. Annenin stressli bir anina denk geldigini ve simdi vicdan azabi çektigini düsünmek istiyorum. Yoksa bilerek o çoçugu öldürmek için o arabada birakmasi çok korkunç bir düsünce :KK43:

X