Arada giren çok şiddetli kasik ağrilarim.

_Minnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
841
611
7 haftalik hamileyim ve ilk gebeliğim çok zorluk çekiyorum.
arada kasiğima giren ağri beni mahvediyo dayanamiyacağim bir ağri
hamileliğim sonuna kadar çekecekmiyim bu ağriyi sizde böyle bir şey oldu mu ?
oldu ise nasil geçti arkadaşlar lütfen cevap yazin çok kötü bir şey yaa:KK43:
kese etrafinda kanama görmüştü dr. bu yüzden mi oluyoki acaba:KK43:

Benimde ilk zamanlar karnim ağrıyordu ama bu kadar mi bilemedim. Normal DİYİP seni rahatlatamicam da sonuçta can tasiyorsjn. Adet sancısı gibiyse normal diye dusunuyorum.doktorun ilaç vermedi protestan falan bebisin bisey olmasın diye . bol bol yat dinlenme fazla gezme ayakta kalma be.İlk zamanlar iki tabak uüst üste tasimadim sürekli yatiyordum. Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin inşallah

aynı şekilde bana da oldu.aşırı bir ağrı giriyordu arada.adet ağrısının kaç katı.o zamanlar bunun anlamını bilmiyordum.meğerse düşük habercisiymiş.bilseydim çok fazla hareket edip kendimi yormazdım.kese etrafında kanamada başlamış zaten.doktorun yat dinlen birşey demedi mi?ama sen yinede tedbirli ol ayakta kalma.dinlen

aynı şekilde bana da oldu.aşırı bir ağrı giriyordu arada.adet ağrısının kaç katı.o zamanlar bunun anlamını bilmiyordum.meğerse düşük habercisiymiş.bilseydim çok fazla hareket edip kendimi yormazdım.kese etrafında kanamada başlamış zaten.doktorun yat dinlen birşey demedi mi?ama sen yinede tedbirli ol ayakta kalma.dinlen
Yatıyorum. Allah korusun bebeğim i kaybetmek istemiyorum.

Benimde ilk zamanlar karnim ağrıyordu ama bu kadar mi bilemedim. Normal DİYİP seni rahatlatamicam da sonuçta can tasiyorsjn. Adet sancısı gibiyse normal diye dusunuyorum.doktorun ilaç vermedi protestan falan bebisin bisey olmasın diye . bol bol yat dinlenme fazla gezme ayakta kalma be.İlk zamanlar iki tabak uüst üste tasimadim sürekli yatiyordum. Rabbim bebislerimizi bizlere bagislasin inşallah
Progesteron ilacı verdi canım içiyorum gunde iki tane. Inşallah canım inşallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin .iki senedir meleğim i istiyorum oda beni bırakıp gitmesin ne olur :KK43:

Kese etrafında ki kanama bu sefer gittiğim kontrolde dr. Kanama alanı ni kaybolmuş dedi. Insallah bebegim dayaniklidir beni birakmaz.rabbim böyle bir acı tekrar yasatmaz inşallah size alttan kanaman varmiydi senin cnm

İlk haftalarda ağrı olması normal çünki bebek rahime yeni yerleşti ve tutunuyor.. Bol bol dinlen 16.cı haftaya kadar yorma kendini..
Aklına kötü şeyler getirme,ben her geceyi elim karnımda karnımı ovarak geçirirdim.

İlk haftalarda ağrı olması normal çünki bebek rahime yeni yerleşti ve tutunuyor.. Bol bol dinlen 16.cı haftaya kadar yorma kendini..
Aklına kötü şeyler getirme,ben her geceyi elim karnımda karnımı ovarak geçirirdim.
Çok sağol canım moral verdin. Aslında hamileligim güzel geciyordu birden kasigima agri giriyo çok korkuyorum dayanamiyorum acisina senin olmuş muydu ilk zamanlar?

Bende kasik agrisi yasamistim normaldir diyordum kendimce birgun kanamam olunca anladim normal olmadigini Allahtan atlattik . kesinlikle herkese tavsiyem yatin agri girdigi an dinlenin . 5.ayimda olmama ragmen dinlenerek geciriyorum gunu ard arda is yapmiyorum .gunde 3 kez bir hafta progestan ictim bende .

Çok sağol canım moral verdin. Aslında hamileligim güzel geciyordu birden kasigima agri giriyo çok korkuyorum dayanamiyorum acisina senin olmuş muydu ilk zamanlar?
Evet normal aniden giriyordu ama geçer bi kaç haftaya.. Sonra bulantılar başlıyor benim çok olmadı şükür rahat geçti ama şimdi de oturamıyorum kemiğim ağrıyor bebek baskı yapıyor :)
Sen de bu günleri göreceksin İnşallah pozitif ol, her şeyi kendine yorma.. O düşük yapmış ben de mi yaparım deme hiç.. Allah herkese kucağına almayı nasil etsin..

[QUOTE='Minnur_, post: 41756007, member: 646553"]Progesteron ilacı verdi canım içiyorum gunde iki tane. Inşallah canım inşallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin .iki senedir meleğim i istiyorum oda beni bırakıp gitmesin ne olur :KK43:[/QUOTE]
Progestan verdiyse Allah'ın izniyle bisey olmaz . ama sende kesinlikle yat dinlen hicbir temizlik yapma . bende 2 bucuk sene bekledimcok iyi anliyorum seni bu yuzden birak evi cop gotursun bebeginden daha iyi degil ya iyi beslen bu arada .progestani da aksatma .. Allah 'a emanet olun :KK66:

Progestérone rahimi güçlendirir bebeğin daha iyi tutulmasını sağlar.. Doktor kontrolde birşey yok diyorsa endişe etmeyin ama dinlenmek önemli tabi ki.. 4. Aydan sonra yürüyüşe felan başladım ben. Hamilelik hastalık değildir sonuçta :)

Allah seni de bebeğini de korusun. Doktorum bana, eğer dayanılmayacak derecede ağrı gelirse hemen bana gel demişti. Hafif ağrılar insanı anlık iki büklüm eden ağrılar normal ama çok şiddetli ağrılar pek normal değil sanırım. Yeniden doktora görünmen de fayda var bence, için rahat olur hem de.

Evet normal aniden giriyordu ama geçer bi kaç haftaya.. Sonra bulantılar başlıyor benim çok olmadı şükür rahat geçti ama şimdi de oturamıyorum kemiğim ağrıyor bebek baskı yapıyor :)
Sen de bu günleri göreceksin İnşallah pozitif ol, her şeyi kendine yorma.. O düşük yapmış ben de mi yaparım deme hiç.. Allah herkese kucağına almayı nasil etsin..
amin canim ALLAH raziolsun rabbim sağsalim bebişini kucağina almayi nasip eder inş.
az kalmiş bebeğine kavuşmana. gerçekten zormuş anne olmak :anneadayı:

Progestérone rahimi güçlendirir bebeğin daha iyi tutulmasını sağlar.. Doktor kontrolde birşey yok diyorsa endişe etmeyin ama dinlenmek önemli tabi ki.. 4. Aydan sonra yürüyüşe felan başladım ben. Hamilelik hastalık değildir sonuçta :)
dr. kanama görmüştükese etrafinda progesteron kullandim kanama alani küçülmüş demişti.
bir daha ki kontrolüm iki hafta sonra inş. herşey yolunda gider.

[QUOTE='Minnur_, post: 41756007, member: 646553"]Progesteron ilacı verdi canım içiyorum gunde iki tane. Inşallah canım inşallah rabbim bebeklerimizi bize bagislasin .iki senedir meleğim i istiyorum oda beni bırakıp gitmesin ne olur :KK43:
Progestan verdiyse Allah'ın izniyle bisey olmaz . ama sende kesinlikle yat dinlen hicbir temizlik yapma . bende 2 bucuk sene bekledimcok iyi anliyorum seni bu yuzden birak evi cop gotursun bebeginden daha iyi degil ya iyi beslen bu arada .progestani da aksatma .. Allah 'a emanet olun :KK66:[/QUOTE]
aksatmadan içiyorum ilaci canim inşallah sağol. sizde Allah a emanet olun:KK66:

Allah seni de bebeğini de korusun. Doktorum bana, eğer dayanılmayacak derecede ağrı gelirse hemen bana gel demişti. Hafif ağrılar insanı anlık iki büklüm eden ağrılar normal ama çok şiddetli ağrılar pek normal değil sanırım. Yeniden doktora görünmen de fayda var bence, için rahat olur hem de.
AMİN canim.Kanama olmadiği sürece normal diyolar ağrilari rahim büyüdükçede olabiliyormuş.
geçen akşamda böyle ağrim oldu sabah dr.giitim ultrasonda hiç kötü birşey çikmadi
hatta bebişimi gördüm sadece keseyi görmüştük çok sevindim

7 haftalik hamileyim ve ilk gebeliğim çok zorluk çekiyorum.
arada kasiğima giren ağri beni mahvediyo dayanamiyacağim bir ağri
hamileliğim sonuna kadar çekecekmiyim bu ağriyi sizde böyle bir şey oldu mu ?
oldu ise nasil geçti arkadaşlar lütfen cevap yazin çok kötü bir şey yaa:KK43:
kese etrafinda kanama görmüştü dr. bu yüzden mi oluyoki acaba:KK43:
Cnm ilk 3 ay bol bol istirahat edeceksin. Sıcak su torbası koy ağrıyan yere..

X