arada kaldım kafayı yicem

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Arkadaşlar erkek arkadaşımı annem istemiyordu ailesi nedeniyle bugün bizi buluşurken annem gördü bni hmn eve aradı yanina çağırdı eve götürdü demedgi laf kalmadı önünde gorusursen konuşmaya devam edersen hakkımı helal etmem kesinlikle istemiyorum kaçarsanda yanıma yoreme gelemezsn dedi 5 senedir böyle gizli kacak beraberlik var bizde söylemeyi düşünüyodk ama olmadı çok acil cevaplarınızi biliyorum lütfen

Annenizin istememe nedenleri ne, beş senedir gizli gizli buluşmaktan başka ne yapıyorsunuz, önyargısını kırmak için ne yaptınız mesela?

Ailesi pek iyi değil annesinin ikinci evliliği adam pek iyi biri değil her pislik var açıkçası erkek arkasmda istemiyo adamı ama annesi ayrilmiyo

Erkek arkadaşım konusmayi çok denedi ama annem bi kere konusturmadi bile aile gibi değil onlar yüzünden onunda yanmasi bni çok uzuyor

Keşke bana yasin küçük zmna olur.dese ama hic ihtimal bile vermiyo olması dair bu arada 20 yaşındayım

İyi de çocuğun üvey babasından annene ne? Çocuk da sevmiyormuş zaten adamı. Suçu ne? Saçmalamış fazlasıyla. 5 sene gizli gizli insan buhran geçirir.

Yaşınız kaç? yaştan Kaynaklı sebepler olabilir mi?

Bende bu nedenden dolayı çok üzülüyorum Tanimadan yargılıyor

Elim ayam titriyo yanlış yazmisim k.bakmayın bekliyorum olck

Annenı ikna et çocukla bir tanırsısin konuşsun. Aile kötü diye çocuk kötü olacak değil ama aile faktoru de çok önemli.

erkek arkadaşın açısından da zor. Sevgilimin annesi beni istemese çok zoruma giderdi.. ikna etmeye çalışın belliki zor ama bi ihtimal yumuşar belki..

15 yaşında başlamış bir ilişki ve 5 yıldır sürüyor. İleriye dönük düşünüyorsanız fikirlerinizinde değişebileceğini düşünün.
Okul, iş güç, askerlik diyene kadar bir beş sene daha geçer.
Bilemiyorum , böyle kucuk yaşta başlayan ilişkilerde ısrar edilmesini anlamsız buluyorum.
Annenşz istemiyorsa vardır bir bildiği.
İkinci evlilik elbette karışılacak bir durum değil, sonuçları annesini ilgilendirir .
Fakat aileler arasında farklar varsa bu eşten daha önemli bence. Iyı duşunun.
Gerçekten aileyle evleniyor insan ötesi yok.

Bence eger istememesinin nedeni sadece onyargilariysa kirilir bu inat.
Erkek arkdasin gozune girmeye calissin annenin.
isterse yapar

15 yasından beri mi yani bence annenizi dinleyin 20 li yaşta cok fazla değil annelerin her zaman vardır bi bildiği bence bende o zamanlarda hep yanlış kararlar verirdim ama şuan iyi ki beni hatadan döndürüp benim göremediğimi gören bi annem varmışta yapmamşım diyorum tabi her olayda herkeste aynı olacak değil ama bilemedim aileni karşına alma bence klişe bi laftır ama ailenle baska sorunun yoksa el oğlu için vazgcme ailenden eğer haksızlarsa iyi bi insansa cocuk bunu kanıtla onlara

Kadının 2. evlilik yapması anneni ilgilendirmez. Üvey babasının kötü olmasının sorumlusu erkek arkadaşın olamaz. Onun suçu ne o mu seçim üvey babasını?

bu kadar kucuk yasta ciddi bir iliski bence yanlis.
Daha onunuzde koca bir hayat var.
Kisilikleriniz bile oturmadan tam olarak iliskiye baslamissiniz.
Hele aile de istemiyorsa tamam, pulu biberi.

X