Gelinlik Modelleri Arada kaldim.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
Bir secim yapmam gerekecek. Cunku hazirliklar erken baslayacak. Ama ben secemedim birini alsam digeri kalacak aklimda ikizler burcu olmamdan dolayi sanirimm :)) sizce hangisi daha guzel .. Bu arada ust kismi tasli olan gelinligin alti parlak tul prenses modell ..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 295
  • image.jpg
    image.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 290
  • image.jpg
    image.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 288
Bir secim yapmam gerekecek. Cunku hazirliklar erken baslayacak. Ama ben secemedim birini alsam digeri kalacak aklimda ikizler burcu olmamdan dolayi sanirimm :)) sizce hangisi daha guzel .. Bu arada ust kismi tasli olan gelinligin alti parlak tul prenses modell ..

Öncelikle hayırlı olsun.Hazırlık keyıfli olduğu kadar zor ve stresli bir süreç.Modellerin hepsi bana fazla abartılı geldi.Daha sade birşey istemiyormusunuz?ilk modelin tülü ikincinin taşlar ve ucuncununde o çiçeklerden oluşan eteği çok dazla abartılı bence.Ama illede bunlardan biri olsun derseniz benim tercıhım 2 olur..:KK39::KK39:Ama tabıkı vucut tıpınızda onemlı bır secım yaparken.

Aaaaaahh bunlar çok aşırı süslü değil mi? :)

Bana kalırsa çok ağırlar ama içlerinden en iyi olan birincisi, fiziğiniz de kurtarıyorsa üst beden için onu seçin derim. Mutluluklar :)

3 gelinlikte birbirinden tarz olarak farklı .
tavsiyem düğün yapacaksan rahat hareket edebileceğin birşey seçmeniz.
çok kararsız kaldığınız model seçiminden belli :)
araştırmaya devam edin bence.

Bu modellerin hepsi için geçerli, hakkını vererek yapılmaları için ciddi paralar akıtmanız gerekebilir, tabii maddi durumunuzu bilmeyerek konuşuyorum. Zaten çok ağır modeller, ortaya ucuz bir görüntü çıkmaması için de işçiliğiyle ön plana çıkmış bir gelinlikçiye gitmeniz gerekir.

Kendi fikrime gelince 3'ü de çok abartılı, ben tercih etmezdim.

Ben gelinligi sade sevmiyorum. O gune ozel suslu olsun istiyorum acikcasi. Dumduz beyaz gelinligi yakistirmiyorum kendime ondan bu modelleri sectim ☺️ Tesekkurler fikirler icin.

1.gelinlik perde gibi duruyor bence direkt eleyin.. 2.ve 3. gelinlik güzel.. özellikle 3. gelinlik bir kır düğününe çok yakışır..

şimdiden mutluluklar :nazar:

Ben olsam 3 ünüde tercih etmezdim doğruyu söylemek gerekirse ama siz iddialı şeyler seviyorsunuz besbelli
2 diyorum

X