aradaki 4 fark?

benimde almış olduğum toplu bezlerde yapışkanlı kısımlar beyaz renk ve iç kısmı mavi, petek kısımları farklı, bir yere birkaç günlüğüne gittim elimde bez kalmamıştı marketten almış olduğum bez yapışkanlı kısımlar sarı ve iç kısımda ki petek dokusu farklı aynı sizin fotoda ki gibi bende bu işten bir şey anlayamadım ? hangisi iyi hangisi kötü kısmına gelirsem sanki marketten aldığım ve yapışkan kısımları sarı olan yani daha iyi, toplu aldığım bezlerde kandırıldığımı düşünüyorum...

Ben lrima degilde maska bir marka kullaniyorum ondada aylik paketle kucuk paketler arasida boyle farklar var. Fiyati mi etkiliyo acaba o yuzden mi boyle yapiyorlar

Aylık paketlerle normal paketler arasında fark var sanırım. Dikkat etmedim hangisi nasıl diye ama bana da bazen bezler farklı geliyor. Hem doku olarak hem sertlik/yumuşaklık olarak.

Toplu alacaklar aylık kutular yerine, kampanyaları takip edip ufak paketlerden alsa daha iyi olur sanırım. Biz toplu aldığımız için değiştirme şansım yok şu an. Zaten yazın bırakacağız inşallah bezlenmeyi

Sizce hangisi daha iyi benimde başıma geldi paketleri karşılaştırdım fakat çok ufak bir fark var yani ynı sanıp alıyoruz ama aslında paketler farklı ben aldıgım zaman bitenin paketini götürüp birebir olanını alıyorum . Ama nrmal petek şeklinde olanı daha sert gibime geliyo içi mavi olan daha yumuşak gibi siz ne düşnüyorsunuz

tam bilmiyorum ama galiba prima bebek bezlerinde 3 kalite ürün var. Sarı paket olanlar en düşük kalite ki fiyat olarak en uygunu o. İkinci kalite dediğim mavi paketler onlarda orta halli. En iyi kalitesi de Prima premium care. fiyatı en yüksek olan. Benimkisi fiyat ve ambalajlardan yola çıkılarak yapılan bi tahmin

2 yıl kızım için kullandım orijinal bez içi petek dokulu olan.

prima gerçekten çok başarılı bir ürün. ben de kızıma onu kullandım. sadece biraz daha uygun fiyatlı ürün alternatifi de olsa harika olur diye düşünüyorum. esnek, koku yapmıyor, dayanıklı ve cilde dost..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…