hemen konuya girmek istiyorum dün bu forumdan birşeyler okudum ve yorum yapanların ne kadar duyarsız yardım etmek yerine dalga geçmeyi tercih eden kişiler olduğunu görünce çok üzüldüm bende onlara cevap olarak bir konu açmak istedim ilk okul 2 ye gidiyordum sınıfa yeni bir kız geldi adı da ayşe öğretmenimiz sınıfa beraber girdi ve tanıttı bir kızın yanına oturttu gözümü ondan alamıyordum sıra metin okumaya gelmişti okula yeni geldiği için öğretmenimiz ona okuttu Ayşe sen okumak istermisin dedi ve basladı okumaya ders çok çabuk bitmişti gerçekten gözümü alamıyordum ondan henüz küçükken bu duyguyu yasayan varsa beni çok iyi anlar gün geçtikçe kaynasmaya sohbetlerimiz artmaya basladı birgün öğle arasındayken arkadasla birlikte tabi ayşede var basketbol oynadık ve yorulup bir yerde oturduk sohbet etmeye basladık onun bir sevdiği varmı diye ağzını arıyordum ve çıkan sonuc beni hayli mutlu etmişti ''yoktu''. ama bu benim ona karsı olan duygularımı açamama hiçte yardımcı olmamıstı yıllar geçti.
6. sınıfa geldik .
ve hala duygularımı açmıs değildim ama çok vakit geçiriyorduk birlikte ve bu duygularımı öğrenince benden uzaklasmasını kabullenemezdim bu yüzden çok korkuyodum.
Sonra birgün okuldan eve dönünce babam bize işi gereği şehre gitmemiz gerektiğini söyledi artık orada yasayacaktık.Bu cümleler beni benden almıstı Ayşe'ye bu kadar yaklasmısken bu kadar alısmısken bu olacak iş değildi o gün yatıncaya kadar ben sehre gelmem diye ağladım ama bu hiçbir fayda getirmedi.Aradan 2 gün geçti ve artık sehirdeydik ne yapacağımı bilmiyordum hergün ağlıyordum onsuz olmak beni çok yaralıyordu sonra kendime dedim unutursun ''belki'' belki ama bu imkansızdı hala çok seviyorum şimdi aradan 5 -6 yıl geçti unuttum mu peki ? -HAYIR hala çok seviyorum ama yılların ara girmesi aramızdaki ilişkinin de soğumasına ve yok olmasına sebep oldu şimdi facede açık olsa konusmuyoruz bile yasımı merak edenler için söyleyeyim 19 ve önerileriniz nedir bunuda öğrenmek isterim ben erkeğim bu ise annem için açtığım bir hesap
TEŞEKKÜRLER
6. sınıfa geldik .
ve hala duygularımı açmıs değildim ama çok vakit geçiriyorduk birlikte ve bu duygularımı öğrenince benden uzaklasmasını kabullenemezdim bu yüzden çok korkuyodum.
Sonra birgün okuldan eve dönünce babam bize işi gereği şehre gitmemiz gerektiğini söyledi artık orada yasayacaktık.Bu cümleler beni benden almıstı Ayşe'ye bu kadar yaklasmısken bu kadar alısmısken bu olacak iş değildi o gün yatıncaya kadar ben sehre gelmem diye ağladım ama bu hiçbir fayda getirmedi.Aradan 2 gün geçti ve artık sehirdeydik ne yapacağımı bilmiyordum hergün ağlıyordum onsuz olmak beni çok yaralıyordu sonra kendime dedim unutursun ''belki'' belki ama bu imkansızdı hala çok seviyorum şimdi aradan 5 -6 yıl geçti unuttum mu peki ? -HAYIR hala çok seviyorum ama yılların ara girmesi aramızdaki ilişkinin de soğumasına ve yok olmasına sebep oldu şimdi facede açık olsa konusmuyoruz bile yasımı merak edenler için söyleyeyim 19 ve önerileriniz nedir bunuda öğrenmek isterim ben erkeğim bu ise annem için açtığım bir hesap
TEŞEKKÜRLER
Son düzenleyen: Moderatör: