Guzel arkadaslarim 10. Gun testim 601 idi bugun de test yaptim 12. Gun test sonucum1421 cok sukur ikiye katlanmis rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.sizlere de hayirli evlatlar nasip etsin emeklerinizi bosa cikarmasin dualarimdasiniz.
selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk
Canım çok sağol. İnanır mısın benim bu deli embriyonun kaçıncı gün olduğu bile belli değil. Cumartesi toplandı ama pazar hiçbi iş yapmadan yayılıp p.tesi bi zahmet döllenmeye karar verdi haspamÇarşamba da transfer oldu. Amaan neyse bunlara kafa yorup kendimi sıkmıycam. Tutacağı varsa 2.kalite de tutar, tutmayacağı varsa en iyisi olsa nafile.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
yardımların için çok sağol canım...evet bu kadar yumurta bende beklemiyordum ama doktor küçüklü büyüklü 35 -40 var dedi bunların 20 ye yakını olgun çıkar dedi...sence bu e2 nasıl ? sorun teşkil eder mi ki doktora göre normal ama...doktorda sıkıntı olursa embriyoları dondurup öteki ay transfer ederiz diyor...kimisinin e2 1500 lerde tutmuyor kimisinin 4000 lerde tutuyor kafaya takma dedi ama ne bileyim araştırıp duruyorum bendeCanım maşallah ne kadar çok yumurtan var ilk defa bu kadar çok yumurta sayısı duydum ne güzeltatlım bugün son kez baktılar o zaman çünkü benimde 2800 de bakıldı ve çat. iğnesi oldum ondan sonra opu oldu canım... Tabii ki biraz daha artar canım ama zaten yeteri kadar yumurtan var en iyileri seçecekler İnşallah opu dan sonra ağrın olmaz yumurta sayın çok olduğu için ertesi aya transfer olabilir canım olsun ama şükür ki yumurta sayın çok iyi kaliteli embiryoların olur
Canım çok sağol. İnanır mısın benim bu deli embriyonun kaçıncı gün olduğu bile belli değil. Cumartesi toplandı ama pazar hiçbi iş yapmadan yayılıp p.tesi bi zahmet döllenmeye karar verdi haspamÇarşamba da transfer oldu. Amaan neyse bunlara kafa yorup kendimi sıkmıycam. Tutacağı varsa 2.kalite de tutar, tutmayacağı varsa en iyisi olsa nafile.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Canım yumurta sayısı arttıkça sancının dozu da artıyor benim 16 yumurta toplandı ve sansım var hala az da olsa... 3-4 gün sancı olması normalmiş... 24 Yumurtaya bakınca 9 az gibi görünse de artık hepimiz biliyoruz ki önemli olan sayı değil kalite..
Benim kızımda da 13 yumurtadan 4 tane kalmıştı ve 2-3 kalite idi amaaaaa şimdi dünya güzeli bir kızım var...
1 tane olsun bebiş olsun inşallah...
Aman tabiki kafa yormayacaksın benim kızımda 2.kalite 3.gün embriyosu idi ama şimdi 10 numara 5 yıldız bir kız oldu
Bu arada bana da ilk bilgilendirme telefonunda 11 embriyo oluşumu gözlendi dedi bugün aradılar 13 embriyo olmuş 2 yumoş sonradan döllenme zahmetinde bulunmuşlar canım...
Zamane embriyoları işte ne yapacakları belli olmuyor
yaptıysan adetını beklemen normal tabıkı canım ne bılım doktorum adettn sonrakı hafta yaptır dedı hastanede avdetten sonraki hafta dedı onun ıcın kafam karıştı sadece o zaman yapılıyor zannedıyodumBen yurtdışınından geldim canım, adetime 1 hafta kala geldim ve sadece 1 ay kalabilcem, o yüzden hemen yaptı dr, bir sorun olmayacağını söyledi ve hemen lucrine başladım, quenzim10 ve omega-3 alıyodum 2 aydır, dr bir de biesteron dhea ekledi günde 3 tanede ondan alıyorum, ayrıca dün arısütü-bal-polen karşımı aldım lokmanhekimden sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı almaya başladım,
Ayrıca dün baya bi kuruyemiş alışverişi yaptım, incir, günkurusu kaysı, ceviz, badem, fındık, fıstık, dut kurusu aldım, şu anda önüme bir tabak hazırladım yiyorum
Kuruyemişi kendime öğle yemeği menüsü yaptım, sabahları da haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, zeytin peynir, akşam da evde ne varsa ondan yiyorum ama çok az yiyorum, 100 kiloya çıkmadan bu tedaviyi tamamlayım diye
Yoğurt ve meyveyi de ara öğün yaptım kendime.
Böyle işte tesnim, yumurtalarım kaliteli olsun diye elimden geleni yapıyorum
selam canim ayni gun yumurtalarimiz toplandi ve ayni gun transferimiz yapildi. burdan birlikte bekleyelim :) nasilsin ne hissediyosun. benim dun baya bi gazim vardi siskinlik falan. batmalar oluyodu. ama bugun hepsi azaldi. siskinlik var gerci yine ilaclardan heralde.
Ayy ne güzell darısı hepimizin başına inşallah. Ya acaba diyorum embriyolar da anneye mi çekiyo? Ben de böyle biraz tembel, bugünün işini yarına bırakmaya bayılan biriyim, yumurtam da bana çekmiş heralde
ben de coraspin estrofem crinone jel folbiol omega 3 vitaminlerini kullaniyorum.karnim sis ve sik idrara cikiyorum. sik idrara cikma yumurta toplamadan beri var ama bende. ilaclardan sanirim.[/QUOTE]merhaba canım, inşallah aynı anda güzel haberlerde alırız. benim de dün kasıklarımda ve belimde çok ağrım vardı. karnımda şişkinlik, gaz ve midem de yanma. Bugün sancılarım oldukça azaldı ama bu karnımdaki şişlik ve midemde ki yanma geçmiyor bi türlüBen de ilaçlardan diye düşünüyorum. Ecopirin, estrofem , folio ve crinone jel kullanıyorum.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?
hadi hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürür inşallahKızlaaaaaaaarrrrrrrr kızlaaaaarrrrr
Ben adet olduuuuuuummmmm
Hayatımda ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim
Hayırlısıyla yarın iğnelerime ilaçlarıma başlıyorum,
Ne olur dualarınızda beni de anın ne olur canım arkadaşlarım
merhaba herkese hayırlı cumalar bende eylül ayında olumsuz sonuçlanan bir aşılama sonrası tüp bebek kararı ile dünden itibaren iğnelerime başladım pazartesi kontrolüm var umarım herkes için hayırlısı olur
Ayy ne güzell darısı hepimizin başına inşallah. Ya acaba diyorum embriyolar da anneye mi çekiyo? Ben de böyle biraz tembel, bugünün işini yarına bırakmaya bayılan biriyim, yumurtam da bana çekmiş heralde
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr kızlaaaaarrrrr
Ben adet olduuuuuuummmmmHayatımda ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim Hayırlısıyla yarın iğnelerime ilaçlarıma başlıyorum,Ne olur dualarınızda beni de anın ne olur canım arkadaşlarım
KIZLAR TESTİ YENİLEDİM BUGUN TEST GÜNÜMDÜ 2,05 E DÜŞMÜŞ ARTIK NEGATİF ÜMİT KALMADI HAYALLER UMUTLAR BAŞKA BAHARA KALDI BENIM GIBI BU SIKINTIYI YAŞAYAN TÜM ARKDAŞLARIMIN ALLAH YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN..
Bizim sperm cikmiyordu esim mikrotese ameliyati oldu ilk denememiz 2009 yilinda bir oglum var simdi kardesi icin ugrasiyoruz gecen sene dondurulmusla denedik tutmadi bunda umitliyim yine hayirlisiyla pazatesi sonuc alcam nasipse 8 yilda ilk defa idrar testinde bu sonucu gordum
selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk
canım ben geldim doktordan yumlar yine artmış 35-40 arası yumurta saydı doktor e2 de 3300 olmuş doktor yumurta sayın çok diye böyle dedi...bugün çatlatma iğnesi vurulcam pazarda sabahtan opu var...sen tecrübelisin diye sana soruyorum bugün son iğnelerimi vurucam bu e2 daha yükselir mi ya da ne zamana kadar yükselmeye devam ediyor
Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...
merhaba herkese hayırlı cumalar bende eylül ayında olumsuz sonuçlanan bir aşılama sonrası tüp bebek kararı ile dünden itibaren iğnelerime başladım pazartesi kontrolüm var umarım herkes için hayırlısı olur
ecrennnn im nasallah degerin cok gzuel artmis. darisi su an okunan ezanlarin hurmetine bizlwrin basina diyelim.
amanda29 cim masallah senin de embriyolarin ne guzel gelismis bin massallah. insallah guzelce en kalitelisinden olur da bebeklerine kavusursun.
Merserayy canimcim gozun aydin. hadi tedaviye basla da guzel haberler getir bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?