ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canlar öğlen hastahane ile görüştüm... Benim embriyoların gelişimi Allahıma çok şükür ki sorunsuz devam ediyor...
11 tane embriyonun hücre sayısı 6 ve üzeri yani gününe göre normal... İki tanesi de geriden geriden döllenip 2-3 hücreli olarak mücadele ediyorlarmış... Yarın sabah ki kontrol sonrası transferin Cumartesi mi Pazar mı olacağına karar verecekler...
Çok heyecanlı bir haftasonu olacak benim için Rabbim sonunu da hayırlı etsin...

Arkadaşlar embriyologların söylemi ile konuşuyorum; 1 ve 2 kalite embriyo arasında pek bir fark yok. Bazı embriyolar anneye transfer olduktan sonra daha güzel gelişim gösterip 1 . kaliteden de daha kaliteli duruma gelebiliyormuş. Hatta benim araştırmalarıma göre 3. kalitenin bile tutunma ihtimalinin güçlü olduğuna dair bilgiler edindim. Her ne kadar embriyologlar ve doktorlar ümit vermeselerde böyle bir gerçek var. Hatta embriyoloğun bir tanesi esprili bir şekilde acaba biz kendimizin kaçıncı kalite olduğumuzu biliyor muyuz ki gibi bir ifade kullandı.

Ben senin güzel katlanan değerlerini seveyimmmm, geliyor mu ikizler ne... Maşallah sana... Darısı bana

selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk

Canım yumurta sayısı arttıkça sancının dozu da artıyor benim 16 yumurta toplandı ve sansım var hala az da olsa... 3-4 gün sancı olması normalmiş... 24 Yumurtaya bakınca 9 az gibi görünse de artık hepimiz biliyoruz ki önemli olan sayı değil kalite..
Benim kızımda da 13 yumurtadan 4 tane kalmıştı ve 2-3 kalite idi amaaaaa şimdi dünya güzeli bir kızım var...
1 tane olsun bebiş olsun inşallah...

Aman tabiki kafa yormayacaksın benim kızımda 2.kalite 3.gün embriyosu idi ama şimdi 10 numara 5 yıldız bir kız oldu
Bu arada bana da ilk bilgilendirme telefonunda 11 embriyo oluşumu gözlendi dedi bugün aradılar 13 embriyo olmuş 2 yumoş sonradan döllenme zahmetinde bulunmuşlar canım...
Zamane embriyoları işte ne yapacakları belli olmuyor

yardımların için çok sağol canım...evet bu kadar yumurta bende beklemiyordum ama doktor küçüklü büyüklü 35 -40 var dedi bunların 20 ye yakını olgun çıkar dedi...sence bu e2 nasıl ? sorun teşkil eder mi ki doktora göre normal ama...doktorda sıkıntı olursa embriyoları dondurup öteki ay transfer ederiz diyor...kimisinin e2 1500 lerde tutmuyor kimisinin 4000 lerde tutuyor kafaya takma dedi ama ne bileyim araştırıp duruyorum bende

selam canim ayni gun yumurtalarimiz toplandi ve ayni gun transferimiz yapildi. burdan birlikte bekleyelim :) nasilsin ne hissediyosun. benim dun baya bi gazim vardi siskinlik falan. batmalar oluyodu. ama bugun hepsi azaldi. siskinlik var gerci yine ilaclardan heralde.[/QUOTE]

merhaba canım, inşallah aynı anda güzel haberlerde alırız. benim de dün kasıklarımda ve belimde çok ağrım vardı. karnımda şişkinlik, gaz ve midem de yanma. Bugün sancılarım oldukça azaldı ama bu karnımdaki şişlik ve midemde ki yanma geçmiyor bi türlü Ben de ilaçlardan diye düşünüyorum. Ecopirin, estrofem , folio ve crinone jel kullanıyorum.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?

Ayy ne güzell darısı hepimizin başına inşallah. Ya acaba diyorum embriyolar da anneye mi çekiyo? Ben de böyle biraz tembel, bugünün işini yarına bırakmaya bayılan biriyim, yumurtam da bana çekmiş heralde

Adetıne 1 hafta kala
yaptıysan adetını beklemen normal tabıkı canım ne bılım doktorum adettn sonrakı hafta yaptır dedı hastanede avdetten sonraki hafta dedı onun ıcın kafam karıştı sadece o zaman yapılıyor zannedıyodum

merhaba canım, inşallah aynı anda güzel haberlerde alırız. benim de dün kasıklarımda ve belimde çok ağrım vardı. karnımda şişkinlik, gaz ve midem de yanma. Bugün sancılarım oldukça azaldı ama bu karnımdaki şişlik ve midemde ki yanma geçmiyor bi türlü Ben de ilaçlardan diye düşünüyorum. Ecopirin, estrofem , folio ve crinone jel kullanıyorum.
Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım?[/QUOTE]
ben de coraspin estrofem crinone jel folbiol omega 3 vitaminlerini kullaniyorum.karnim sis ve sik idrara cikiyorum. sik idrara cikma yumurta toplamadan beri var ama bende. ilaclardan sanirim.

canim dollenmeden itibarenki gelisim spermin kalitesine bagliymis diye okumustum bi yerde.

ben de coraspin estrofem crinone jel folbiol omega 3 vitaminlerini kullaniyorum.karnim sis ve sik idrara cikiyorum. sik idrara cikma yumurta toplamadan beri var ama bende. ilaclardan sanirim.[/QUOTE]

aynen canım sık idrara çıkma bende de var. Ben de transferden sonra başladı.

hadi hayırlısı olsun canım rabbim yüzünü güldürür inşallah

İnşallah bu tedavin yavruna kavuşmana nasip olur... Allah gönlüne göre versin...

Sanmam canım yaa öyle olsa benimkilerin kılı kıpırdamaz, hiçbir spermede yüz vermezlerdi.(Gerçi benimkileri mikro)

Hadi bakalım sende başlangıç çizgisini gördün canım, Allahın izni ile ipi de göğüslersin inşallah...

Canım ne olur üzülme Allahtan ümit kesilmez inşallah bir sonraki tedavin pozitif sonuçlanır

Canım inşallah pozitiftir, ne güzel bir evladın varmış Allah bağışlasın

selamm kızlarr dun gelemedım cok agrım vardı gercı bugunde ıyı sayılmam bnm gıbı cok agrısı olan varmı yaa dun 24 yumurtam toplandı bugun 9 dollendı sonuctan doktorm pek memnn deıl ama allah buyuk

Canım çok yumurta toplananlarda ağrı oluyomuş, 9 tane iyi bir rakam, Allah verecekse 1 tane bile yeter hiç moralini bozma

Ohhh sende yolu yarıladın, hadi hayırlı opular bol yumurtalar kaliteli embriyoların olsun inşallah

Maaşallah maaşallah yavrularını almana az kaldı desene, hadi hayırlı transferler

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin inşallah bu güzel sonuçlanır ve son tedavin olur

ecrennnn im nasallah degerin cok gzuel artmis. darisi su an okunan ezanlarin hurmetine bizlwrin basina diyelim.
amanda29 cim masallah senin de embriyolarin ne guzel gelismis bin massallah. insallah guzelce en kalitelisinden olur da bebeklerine kavusursun.

Merserayy canimcim gozun aydin. hadi tedaviye basla da guzel haberler getir bize :)

Halidecim inşallah canım, ben sonucumu alacağım sırada iğnelerini yapıyo olacaksın galiba, peşpeşe pozitifkeri görürüz inşallah, tabi burda önce cemrecınarın amandanın diğer arkadaşların pozitif sonucunu görcez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…