ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kızlar bugün kontrolüm vardı sanırım 13mm 9 adet yumurta dedi 8 de olabilir gayet iyi zaten çok gelişmelerini istemiyoruz dedi cumartesi tekrar gidicem pazartesi ya da salı alıcakmış.çok ilginç bir bebek olucak bu sene yumurta alıcaz gelecek sene transfer yapıcaz dedi olur ya da olmaz bilmem ama eminim ki Rabbim hakkımızda hayırlısını vericektir

Canım aa kalite olduktan sonra hücre sayısı önemli değil tatlım iyi kaliteli olduğu için Şansın yüksek... Tatlım benim gibi transfer olup tutanlar olmuş şansı denemek istedik ölü hücreli olması anne karnında tutunmayı engelliyor ama belki embiryo severse içerde tutunur dediler canım... inşallah canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur

hamile arkadaşlara bir şey sorucam pruloton u neden kullanıyorsunuz? ben progestan iğneye devam ediyorum işlevleri aynı mı?

Maaşallah canım bütün yumurtalarının aynı mm'de olması çok güzel, bugün iğnelerinin kaçıncı günüydü? neden 1 sene sonra transfer edilcek?

Kızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak

Farklı zamanlarda transfer oluyomu ilk defa duyuyorum
Nerde yaptırıyosun canım, bugünkü yavrun hayırlı olsun yarında diğerini tebrik ederim

Allah razı olsun inşlh bebişlerin seni hiç bırakmaz

Insallahya cok sagol, ya bana demedıler aa kalıte falan sagdece ıyı kalıte dedı anlıyamadım bende keske sorsaydım bıde dedıkı rahımde cok ıyı yere koyduk dedı onuda pek anlamadım cunkunrahıme koyunca koydugun yerdemı duruyokı yanı ılerlemıyomu bılemedım..

Tabii canım transfer sırasında koydukları yer çok önemli... embiryo orya gidiyorr ve konuyor ilerlemez bir daha

İnsallahhh :)
Benim 6.gun 1 tane 15 mm 8 tane 8 mm ölçüldü.bu sabah da cetrodite igne vurmaya basladim bakalim cumartesi ne duruma gelmis olacaklar merakla bekliyoruz

Kızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
Hayirli olsun Allah yuzunuzu guldursun insallah
Kızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak
Digeri yarin mi?
İlkkez duyuyorum boyle birsey cok sasirdim hayirli olsun transferlerin :)
İnsallah guzel haberler alirsin test gununde

Bu forunda yenilerle sohbet edilmeyecek sorulari kaalre alinmnayacak sadece tanidiklar konusacak diye bi kural var galiba cok ilginc

Bu forunda yenilerle sohbet edilmeyecek sorulari kaalre alinmnayacak sadece tanidiklar konusacak diye bi kural var galiba cok ilginc
Canım burda pek hamile kimse olmadığı için galiba maalesef çok negatif alındı yoksa yeni gelen herkese açık burası tatlım... sorduğun sorunun cevabını bilmediğim için yazmadım

Joungil arkadaşın dediği gibi burda hamile olan sadece ecrenn, sorduğun soru hakkında belki onun fikri olabilir, biz henüz bilmiyoruz maalesef. Yeni gelen arkadaşlarla sohbet ediyoruz canım alınganlık göstermişsin, hepimiz birbirimizin bilgisine ve tavsiyelerine ihtiyaç duyuyoruz

Tabii canım transfer sırasında koydukları yer çok önemli... embiryo orya gidiyorr ve konuyor ilerlemez bir daha

jonguil um canım benim hasta olmuşun hadi gözün aydın benim de tamı tamına 14 günüm kaldı ayyy Allah Allahhh tutmayın beni koşarak gitcem istanbula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…