- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
kızlar bugün kontrolüm vardı sanırım 13mm 9 adet yumurta dedi 8 de olabilir gayet iyi zaten çok gelişmelerini istemiyoruz dedi cumartesi tekrar gidicem pazartesi ya da salı alıcakmış.çok ilginç bir bebek olucak bu sene yumurta alıcaz gelecek sene transfer yapıcaz dediHadıyaa cok uzuldum canım, nıye olu hucrelıyse transfer yapıldıkı, benımde altı yumurtam toplandı ıkıbtanesı transfer edıldı bırı sekız hucrelı ıyı kalıtelı ıdı dıgerıde dort hucrelıymıs sen bılgılısın bu konularda sence nasıl
Canım aa kalite olduktan sonra hücre sayısı önemli değil tatlım iyi kaliteli olduğu için Şansın yüksek... Tatlım benim gibi transfer olup tutanlar olmuş şansı denemek istedik ölü hücreli olması anne karnında tutunmayı engelliyor ama belki embiryo severse içerde tutunur dediler canım... inşallah canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuşturHadıyaa cok uzuldum canım, nıye olu hucrelıyse transfer yapıldıkı, benımde altı yumurtam toplandı ıkıbtanesı transfer edıldı bırı sekız hucrelı ıyı kalıtelı ıdı dıgerıde dort hucrelıymıs sen bılgılısın bu konularda sence nasıl
kızlar bugün kontrolüm vardı sanırım 13mm 9 adet yumurta dedi 8 de olabilir gayet iyi zaten çok gelişmelerini istemiyoruz dedi cumartesi tekrar gidicem pazartesi ya da salı alıcakmış.çok ilginç bir bebek olucak bu sene yumurta alıcaz gelecek sene transfer yapıcaz dediolur ya da olmaz bilmem ama eminim ki Rabbim hakkımızda hayırlısını vericektir
Kızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak
Kızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak
Hayırlı olsun tatlım... rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak
Allah razı olsun inşlh bebişlerin seni hiç bırakmazcanım başın sağolsun çok üzüldüm kardeşlerim konusunda çok hassas biri olarak çok ağır bir imtihan rabbim sabrınızı versin inşallahbende sadece acizhane şöyle düşündüm tedavi aşaması çok yorucu bir dönem başlarsan belki kafan dağılır birde sonuç pozitif olursa buda bi yaşama tutunma olabilir.ben de panik atak hastasıyım ve şuan transferimin 3. günü banada hayat çok anlamsız ve boş geliyordu ailemi çok seviyorum ama herkesin bir hayatı var çocuklarıyla.bende belki bebeğim olursa herşey daha güzel olur hayat anlamlaşır diye başladım ve şuan daha rahatım korku endişeler var hala ama... 3. günüm bile olsa benle birlikte 3 tane bebeğim karnımda diye düşünüp mutlu oluyorum:)
Canım sanırım ocak ayında transfer olacak yeni yıla gireceğiz ya ondan öyle demiş espirisineMaaşallah canım bütün yumurtalarının aynı mm'de olması çok güzel, bugün iğnelerinin kaçıncı günüydü? neden 1 sene sonra transfer edilcek?
HaaaaaCanım sanırım ocak ayında transfer olacak yeni yıla gireceğiz ya ondan öyle demiş espirisine
Insallahya cok sagol, ya bana demedıler aa kalıte falan sagdece ıyı kalıte dedı anlıyamadım bende keske sorsaydım bıde dedıkı rahımde cok ıyı yere koyduk dedı onuda pek anlamadım cunkunrahıme koyunca koydugun yerdemı duruyokı yanı ılerlemıyomu bılemedım..Canım aa kalite olduktan sonra hücre sayısı önemli değil tatlım iyi kaliteli olduğu için Şansın yüksek... Tatlım benim gibi transfer olup tutanlar olmuş şansı denemek istedik ölü hücreli olması anne karnında tutunmayı engelliyor ama belki embiryo severse içerde tutunur dediler canım... inşallah canım bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur
Tabii canım transfer sırasında koydukları yer çok önemli... embiryo orya gidiyorr ve konuyor ilerlemez bir dahaInsallahya cok sagol, ya bana demedıler aa kalıte falan sagdece ıyı kalıte dedı anlıyamadım bende keske sorsaydım bıde dedıkı rahımde cok ıyı yere koyduk dedı onuda pek anlamadım cunkunrahıme koyunca koydugun yerdemı duruyokı yanı ılerlemıyomu bılemedım..
Maaşallah canım bütün yumurtalarının aynı mm'de olması çok güzel, bugün iğnelerinin kaçıncı günüydü? neden 1 sene sonra transfer edilcek?
İnsallahhh :)Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepmizin süreci güzel geçer güzel sonuçlanır canım, senin yumurtaların 6.günde kaç mm demiştin, biri önden gidiyodu onun çatlamasını önleyeceklerdi sanırım
Hayirli olsun Allah yuzunuzu guldursun insallahKızlar transferim oldu şükür hastanede dinleniyorum :)
Digeri yarin mi?Kızlar bugün ilk transferim oldu.1 tane yawrumu aldım geldim eve.diğer yawrum da yarın transfer edilecek.inşallah bu kez Allah kucaklarımızı dolduracak
Canım burda pek hamile kimse olmadığı için galiba maalesef çok negatif alındı yoksa yeni gelen herkese açık burası tatlım... sorduğun sorunun cevabını bilmediğim için yazmadımBu forunda yenilerle sohbet edilmeyecek sorulari kaalre alinmnayacak sadece tanidiklar konusacak diye bi kural var galiba cok ilginc
Bu forunda yenilerle sohbet edilmeyecek sorulari kaalre alinmnayacak sadece tanidiklar konusacak diye bi kural var galiba cok ilginc
Ayyy ınsallah ozaman cok sagol rahatlattın benı belkıde konmus kalmıstır orda ınsan umud edıyo ıste kısmet artıkTabii canım transfer sırasında koydukları yer çok önemli... embiryo orya gidiyorr ve konuyor ilerlemez bir daha
Tabii canım transfer sırasında koydukları yer çok önemli... embiryo orya gidiyorr ve konuyor ilerlemez bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?