ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bu forunda yenilerle sohbet edilmeyecek sorulari kaalre alinmnayacak sadece tanidiklar konusacak diye bi kural var galiba cok ilginc

aboooo , bu ne atar kızzz sorduğun soruyu hamilelere sormuşun, bizde de şu an itibari ile bir tane hamiş var ve zaten konu hakkında fikri olan herkes cevap yazar. hemen böyle sinir yapıp millete atar yapmanın ne alemi var

jonguil um canım benim hasta olmuşun hadi gözün aydın benim de tamı tamına 14 günüm kaldı ayyy Allah Allahhh tutmayın beni koşarak gitcem istanbula
Ayy kız çok az kaldı senin hadi hayırlısı ayarladın mı kalacak evini yurdunu tasını tarağını donunu toparladın mı en cok çamaşır gerekli zaten

transfer sonrasi embrio koyduklari yerde mi duruo canim ?
Evet bana öyle dediler konulacak yer çok önemli rahımde transfer esnasında embiryo ilerliyor ve konuyor tam gönderdikleri yere ve orda duruyor işte uygun yer olarak orası görünüyor ve orya tutunsun diye ayarlanıyor artık can vermek allahın takdiri canım

ayyyy ben gezinio uygun yer bulursa implantasyon oluo saniodummm

Canım aslında transferden 20 dk sonra tutunup tutunmadığı belli ama tıp o kadar ilerlemedi şuan ekranda görünmüyor mecbur kan değerini bekliyoruz o yüzden gezinmiyor tatlım
hmmmm saol canim ya bende su gun mu tutunuo bugun mu tutunuo die adamin kafasini yediğim yetmio bide arstira arastira stress oluodum bu sefer daha dikkatli davranirim inşallah

hmmmm saol canim ya bende su gun mu tutunuo bugun mu tutunuo die adamin kafasini yediğim yetmio bide arstira arastira stress oluodum bu sefer daha dikkatli davranirim inşallah
Evet canım bende ilk tüp bebek denemem de çok araştırdım stres oldum ikincide herseyi bilerek tedaviye başlayacağım o yüzden biraz daha rahat ve bilinçli bi tedavi sürecim olacak... inşallah artık allah tamamına erdirir bebeklerimizi kucagımıza alırız

aamiiiiiinnnnnn canim rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin insallah

günaydın kızlar. sabah sabah moralinizi bozmak istemem ama, ben idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. bugün 9. günüm. zaten olmadığını hissediyodum biliyosunuz. bugün de öğlen kan vericem. hamileyim diye burdan haykırmayı çok isterdim ama zamanı varmış demekki.

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Canım benim ayy yaa ne güzel çok sevindim kaçıncı gün embiryosu transfer oldu canım maşallah

Canım benim ya üzülme tatlım nasip değilmiş demek... seni şuan çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım ama rabbim bize dayanma gücü versin ki yolumuza devam edebilelim...

Canım benim ya üzülme tatlım nasip değilmiş demek... seni şuan çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım ama rabbim bize dayanma gücü versin ki yolumuza devam edebilelim...
sen yeniden tedavi göreceksin sanırım bu ay? nekadar bekledin ilk olumsuz sonuçtan sonra? sizde sebep ne diyo doktorlar canım? kafamda bi sürü soru var şimdi, ne yapmam gerektiğini, nasıl bi yol izlemem gerektiğini bilmiyorum.

Evet canım Doktorum 3 ay beklememi istedi tatlım eylül de yaptırmıştım ocak 22 gibi yaptıracağım... Bizim sorun ileri hızlı ve Morfoloji canım... transfer öncesi 7 embiryo dan bir tanesi 8 hücreli orta kalite embiryo oldu diğer 6 embiryo 5 ve 6 hücreli oldu... transfer edilen bir embiryom hem orta kalite hem fragmantasyonlu embiryo olduğu için şansım zaten azdı tatlım... eşimin değeri den dolayı böyle olduğu dendi... eşimin değerleri sperm sayısı 158 milyon sperm konsantrasyonu : 48 milyon ileri hızlı % 2 Morfoloji % 1 idi canım... herşey kısmet tatlım bence en az bir iki ay bekle ondan sonra tekrar Başla... sizin sorun ne canım?

anladım, Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı zamanda. bizim de sebepsiz infertilite. eşimde bi sorun yok. benim de rahim filmim, hormon tahlillerim normal çıktı hep. ama hiç hamile kalmadım 1,5 yıldır. söyleyince süre az gibi gelebilir ama, bende iltihaplı romatizma hastalığı var son 5 yıldır. ve ilaçlarımı kullanamıyorum iki yıldır, bebek düşündüğümüz için. ilaçlarım çok ağır çünkü. kestikten sonra bile 6 ay korunduk. bu arada da tabi hastalığım ilerliyor ve ağrılarım artıyor. onun için süreci hızlandırmak adına elimizden ne geliyosa yapmaya çalışıyoruz. ama Allah ın takdirini de unutmuyoruz tabi. zamanı değiilse biz ne yapsak olmaz biliyorum. belki o teslimiyettendir, çok üzülmedim açıkçası negatif sonucuma. gerçi kanda baktırmadım daha. bugün öğleden sonra kan yaptırcam. akşama doğru sonucu alırım.

Geçmis olsun canım allah şifa versin inşallah kan sonucunda pozitif görürsün benim bi arkadaş kan testine gitmeden önce evde idrar testi yaptı negatif çıktı kanda o gün pozitif çıktı belli olmaz canım... benim de 3.5 yıldır olmuyor inşallah bu yıl hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…