Merhaba bende onyedisinde başladım tupbebek tedavisine ilk defa yaptıracağım çok heyecanliyim nasip kısmet inşallah bizimde yüzümüz güler.herkesin allah yardımcısı olsun
günaydın kızlar. sabah sabah moralinizi bozmak istemem ama, ben idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. bugün 9. günüm. zaten olmadığını hissediyodum biliyosunuz. bugün de öğlen kan vericem. hamileyim diye burdan haykırmayı çok isterdim ama zamanı varmış demekki.
Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah ikincilere gerek kalmadan hamile kalırsın. Yumurta sayısı nasıl canımMerhaba bende onyedisinde başladım tupbebek tedavisine ilk defa yaptıracağım çok heyecanliyim nasip kısmet inşallah bizimde yüzümüz güler.herkesin allah yardımcısı olsun
bi saat sonra vericem kanı, akşama doğru alırım heralde sonucu. paylaşırım burdan da.Günaydın çok üzüldüm gerçekten ama umudunu yitirme kan testi daha önemli, ne zaman yaptıracaksın kan testini
bi saat sonra vericem kanı, akşama doğru alırım heralde sonucu. paylaşırım burdan da.
Canım hastanenin internet sitesi varsa laboratuvar tahlil sonuçları kısmı var ordan bak... bende saat 11 de kan testi vermiştim 2.5 gibi çıkar dediler eve geldim hastanenin internet sitesinden baktım saat 12 de sonucum çıkmıştı..bi saat sonra vericem kanı, akşama doğru alırım heralde sonucu. paylaşırım burdan da.
Ayy kız çok az kaldı senin hadi hayırlısıayarladın mı kalacak evini yurdunu tasını tarağını donunu toparladın mı en cok çamaşır gerekli zaten
Başlamazlar canım en az 1 ay bekletiyorlar... zaten vücut bir sürü ilaç alıyor tatlım bence dinlen bir iki ayArkadaşlar bilgisi olan varmı acaba, ben salı günü negatif sonuç aldım ve ilaçları bıraktım bgn 3. gün yani ama hala adet olamadım, birde bende yumurta rezervi yetmezliği var. bu adette ikinci tedaviye başlanır mı hemen?
Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
canım benim hele bi dur bakalım kan testi çıksın hemen koyverme kendinigünaydın kızlar. sabah sabah moralinizi bozmak istemem ama, ben idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. bugün 9. günüm. zaten olmadığını hissediyodum biliyosunuz. bugün de öğlen kan vericem. hamileyim diye burdan haykırmayı çok isterdim ama zamanı varmış demekki.
Canım hastane de giymek için terlik aldım yanıma ben gerçi veriyorlar ama opu zamanı lazım oldu... Özel birşey gerekli değil canım bol bol kıyafet al iki günde bir hastaneye gideceksinkız neyimi toplayacağımı bi bilsem topliyicam da bilmiyorum ki ne götürsemsence don haricinde neler aliyim yanıma neler gerekir?
Canım hastane de giymek için terlik aldım yanıma ben gerçi vermiyorlar ama opu zamanı lazım oldu... Özel birşey gerekli değil canım bol bol kıyafet al iki günde bir hastaneye gideceksin
Inşallah canım inşallah artık birlikte aynı zamanda aşılma ile yola çıktık birlikte hamile kalsak baritamam canım , aklına gelen şeyler olursa yaz bana tamam mı.. inşallah 13 kaldı , hadi gidelim de bebişlerimizi alıp gelelim yaaaa
eğer tedavi bu ay başlıcaksa en geç 3. gün gitsen iyi olur canım. hııımm ama devlet hastenesi demişsin. bugün gidebilseydin de olur muydu acaba? bilemedimkimerhaba arkdaşlar bugün adet oldum korktuğum gibi cuma günü oldumdevlet hastanesi olduğu için pazartesi gitcem yani 4.gün sizce sıkıntı olurmu??
3. günü de pazar zaten. telefonla arayıp sorabilme şansın varsa arasana.merhaba arkdaşlar bugün adet oldum korktuğum gibi cuma günü oldumdevlet hastanesi olduğu için pazartesi gitcem yani 4.gün sizce sıkıntı olurmu??
canım bu sabah aradım hemen pazartesi gel dediler bi sorun olmaz dediler bilemedim3. günü de pazar zaten. telefonla arayıp sorabilme şansın varsa arasana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?