Insallah ama umudum yok hic6 gün.. hemen umutsuzluğa kapılma canım, daha çok carmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah ama umudum yok hic6 gün.. hemen umutsuzluğa kapılma canım, daha çok carmış
Sanki var gibi ama tekrarladjnmi canim testiBi hayalet çizgi var mı acaba yaa, bana mı öyle geliyo her gün çubuklara bakmaktan çok istemekten yaaa
Yok daha tekrarlamadım, yarın sabah yaparım diyorum, bekleyince de çıkyomuş diyenleri görmüştüm burda, gerçi kutunun içinde ilk 10 dakkadan sonra geçersizdir diyo ama, burda da soradan çıkanlar hep doğru gördüm diyo, bekleyince baya göründü gibi geldiSanki var gibi ama tekrarladjnmi canim testi
Yok yarınEvet batin ne zaman tatlim gctimi
adet olmadigim surece umidim var benim gec dollenme olabiliyor cunku gec yumurtladim sanki ama bakalim su bi hafta neyi.gostercekInsallah ama umudum
Anladim tatlim yerleşme.kanamasi olma ihtimali var test yapsana aslinda gunun gecmisse daha net cikar ortayaKizlar bana yardim... benim adet gunum dundu (32.gun). Dun kahverengi akinti geldi ama afedersiniz petlik degil. Gunluk kullaniyodum onda gordum. Bugun de hicbirsey yokk. Kahverengi akinti da yok. Sizce hamile olabilir miyim kizlar
bence bekleme yarin hemen test yap sanki.var bisiyler insallah hayirlisiyla vardirda bizEde duaci olursunYok yarın
Yerleşmedir belki işallahhhKizlar bana yardim... benim adet gunum dundu (32.gun). Dun kahverengi akinti geldi ama afedersiniz petlik degil. Gunluk kullaniyodum onda gordum. Bugun de hicbirsey yokk. Kahverengi akinti da yok. Sizce hamile olabilir miyim kizlarr
İşallah canmmmbence bekleme yarin hemen test yap sanki.var bisiyler insallah hayirlisiyla vardirda bizEde duaci olursun![]()
Bat nezaman cnm. Benimde aydı. Ovu testi aldım geçen ay hiç pozitif görmedim. Ve günümden öncede adet oldum. Bu ayda yapıyorum yine bişey yok. Ovu testine gereksiz stres demişlerdi haklılarımş. Hergün morali bozulyo insanın keşke almasaydım diyorumSelam kızlar.
Bata çok var, daha yumurtlama dönemlerindeyiz
Bu kez ovulasyon testi yapmıyorum 2 günde bir ilişiki deneyeceğim.
Kafamı boşaltıp.
Hayırlısı bakalım![]()
Insallah bu ay supriz olur bizede hepimiz hamile oluruz :)adet olmadigim surece umidim var benim gec dollenme olabiliyor cunku gec yumurtladim sanki ama bakalim su bi hafta neyi.gostercek
Bende de gecen ay hayalet 2.cizgi gorunmustu umarim sizinki olumlu olur erken gebelik testleri var onlar kesin sonuc veriyo kan testinden once. Bide vucut kendini annelige hazirlayip adeti geciktiriyor yalanci hamilelik belirtileri yasatabiliyor. Vucudunuzu cok dinlemeyin. İnsallah olumlu sonuclar alirsiniz:)Yok daha tekrarlamadım, yarın sabah yaparım diyorum, bekleyince de çıkyomuş diyenleri görmüştüm burda, gerçi kutunun içinde ilk 10 dakkadan sonra geçersizdir diyo ama, burda da soradan çıkanlar hep doğru gördüm diyo, bekleyince baya göründü gibi geldi
Yokmuş değilmiş malesefBende de gecen ay hayalet 2.cizgi gorunmustu umarim sizinki olumlu olur erken gebelik testleri var onlar kesin sonuc veriyo kan testinden once. Bide vucut kendini annelige hazirlayip adeti geciktiriyor yalanci hamilelik belirtileri yasatabiliyor. Vucudunuzu cok dinlemeyin. İnsallah olumlu sonuclar alirsiniz:)