- 18 Nisan 2015
- 238
- 64
- 298
İnşallah ya inşallahBenim de aynı şekilde. Umarım reglimizi gecikmeden oluruz, transferimiz sorunsuz geçer ve güzel haberi alırız
Benim de aynı şekilde. Ben de ondan çekiniyorum biraz, normalde yarın ya da çarşamba olmam lazım. Bir an önce olalım da ilerlesin süreçİnşallah ya inşallahopu sonrası 2.reglim olcak bu benim. Herkes gecikme yaşamış ama bakalım bende nasıl olacak
Test yaptin mi idrarKızlar bugun gece de olmazsam 9. Güne giriyorum regl olamadım hala doktorum kan testi ver hamile değilsen tarlusal başlayalım dedi sizce ne yapayım beklesem mi biraz daha tarlusal gibi ilaçların transfer sürecine kötü etki etmesinden korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda
Opu doneminde tarlusal kullandım ben canım sürecle ilgili aksi bir durum yaşanmıyor için rahat olsunKızlar bugun gece de olmazsam 9. Güne giriyorum regl olamadım hala doktorum kan testi ver hamile değilsen tarlusal başlayalım dedi sizce ne yapayım beklesem mi biraz daha tarlusal gibi ilaçların transfer sürecine kötü etki etmesinden korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda
Teşekkür ederim yorumunuz için 3. Kez anestezi alıcam ama her seferinde korkuyorum aslında çok rahat bir uyku ama işteBana da korkunc geliyordu uyutulmaktan çok korkuyordum korluyla girdim opuya ama gozumu bir açtım herşey bitmiş yatağıma getirilmiştim hafif bir agrı vardı derin bir uykudan uyanmış gibi oluyorsun korkma
Zaten beklemek başlı başına bir problem bir an önce olsun bitsin ve çift çizgiyi gördüğüm güne geleyim diye o kadar istekliyim kiKendi fikrim opu süreci en rahat süreçti. Sonrasında bekleme süreci insanı daha çok geriyor
Geçmiş olsun. Tüplerde mı sorun vardı, neden olmuş sıvı birikmesi? doktor ne dedi? Benim başıma gelmedi ama ben endometriozisten muzdaribim, en büyük risklerinden birnin tüplerin tıkanıp rahimde sıvı birikmesine neden olması demişti doktor, ordan biliyorum. Çaresi olan bi şeymiş ama tabi siz transfer beklerken ne gerek vardı böyle bir soruna diye düşünüyorsunuzdurKızlar bugün transfer hazırlığında 2.kontrole gittim. İlkinde her şry normalkrn ilk defa bugün rahimde sıvı birikmesi görüldü. Doktor 4 gün sonra tekrar bakalım bu kaybolmazsa transfer yapamayız dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? Bu kaybolur mu ?
8mmyi benim geçen perşembeKızlar bir de transfer oncesi son muayenede rahim kalınlığınız kaç ölçüldü
Aa hiç duymadım doktor sebebi ile ilgili bir şey dedi miKızlar bugün transfer hazırlığında 2.kontrole gittim. İlkinde her şry normalkrn ilk defa bugün rahimde sıvı birikmesi görüldü. Doktor 4 gün sonra tekrar bakalım bu kaybolmazsa transfer yapamayız dedi. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı ? Bu kaybolur mu ?
Geçmiş olsun. Tüplerde mı sorun vardı, neden olmuş sıvı birikmesi? doktor ne dedi? Benim başıma gelmedi ama ben endometriozisten muzdaribim, en büyük risklerinden birnin tüplerin tıkanıp rahimde sıvı birikmesine neden olması demişti doktor, ordan biliyorum. Çaresi olan bi şeymiş ama tabi siz transfer beklerken ne gerek vardı böyle bir soruna diye düşünüyorsunuzdur
Hiç bir açıklama yapmadı. Bazen görülebiliyor bu bazılarında kayboluyor bazılarında kaybolmuyor dedi. Bendede endometriozis var. Transfer hazışığı öncesi 2 ay geçici menepoza sokuldum gerçekten moralim çok bozuldu. Aylardır ben buna hazırlıyordum kendimi. Şuan aklımda olan tek soru bu kaybolur mu kendi kendineAa hiç duymadım doktor sebebi ile ilgili bir şey dedi m
İnşaallah kaybolur canım benim dediğin gibi çok can sıkıcı bu kadar yaklaşmışken transfere hay allah yaHiç bir açıklama yapmadı. Bazen görülebiliyor bu bazılarında kayboluyor bazılarında kaybolmuyor dedi. Bendede endometriozis var. Transfer hazışığı öncesi 2 ay geçici menepoza sokuldum gerçekten moralim çok bozuldu. Aylardır ben buna hazırlıyordum kendimi. Şuan aklımda olan tek soru bu kaybolur mu kendi kendine
Bu süreçte yaşanan her aksilik dünyanin sonu gelmiş gibi kötü hhissettiriyor sizi çok iyi anlıyorum. Ama hepsinin geçtiğini de biliyoruz artık maalesef deneyimlendik. Ben artık çözümü olsun da, 1 2 ay daha bekleriz napalım diyorum. Nolur içinizi ferahlatmaya çalışın. Her şey yolunda gitseydi bile açıklamamaz şekilde oluşmauan gebelikler görüyoruz burda. Bebişin doğmak için, sizin anne baba olmak için zamanınız bellidir. Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi. İnşallah kendiliğinden kaybolur o biriken sıvı da süreç devam ederHiç bir açıklama yapmadı. Bazen görülebiliyor bu bazılarında kayboluyor bazılarında kaybolmuyor dedi. Bendede endometriozis var. Transfer hazışığı öncesi 2 ay geçici menepoza sokuldum gerçekten moralim çok bozuldu. Aylardır ben buna hazırlıyordum kendimi. Şuan aklımda olan tek soru bu kaybolur mu kendi kendine
Kan verdim gidip dayanamadım daha fazla negatif tabiki sanırım tarlusal başlicam, artık doktoruma güvenmekten başka bir çarem yok olabildiğince az ilaçla yönetmeye çalıştık süreci doktorumla ama her zaman herşey kontrolünde gitmiyor maalesef inşallah transfer sürecini etkilemez tarlusalTest yaptin mi idrar
Yaa ne kadar güzel yazmışsınız içime su serptiniz. Umarım en güzel sonuçlar bizim olur. Kolay ve hayırlısıyla. Aslında sıvı birikmesini hiç anlamadım. Herhangi bir belirti olmadı. Sadece jölemsi yapışkan bir akıntım oldu. Estrofemden mi kaynaklı mı yoksa sıvı kaynaklı mı emin olamadımBu süreçte yaşanan her aksilik dünyanin sonu gelmiş gibi kötü hhissettiriyor sizi çok iyi anlıyorum. Ama hepsinin geçtiğini de biliyoruz artık maalesef deneyimlendik. Ben artık çözümü olsun da, 1 2 ay daha bekleriz napalım diyorum. Nolur içinizi ferahlatmaya çalışın. Her şey yolunda gitseydi bile açıklamamaz şekilde oluşmauan gebelikler görüyoruz burda. Bebişin doğmak için, sizin anne baba olmak için zamanınız bellidir. Allah çaresiz bırakmasın hiçbirimizi. İnşallah kendiliğinden kaybolur o biriken sıvı da süreç devam ederhiç belirtiniz olmuş muydu sıvı birikmesiyle ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?