Aralık ayı transfer olucaklar

Uygulandı canım benim 4. Transferim bu 2 tanesi 28 yaşındayken yapıldı o merkezde böyle protokol falan yoktu çift koydular 3 yaşında 1 tane oğlum var sonra 2. Çocuk için kalan 2 embriyo da tutmadı o hastenden epikirizimi aldım ve bahçeciye götürdüm orada yaptırdım şimdi ki tüp bebeğimi eğer 2 ve üzeri işlem yapılıp olumsuz sonuç alırsa çift embriyo transfer edilşyor yok yapmıyorlardı bende baya uğraştım ili embrio için ama çok şükür onaylandı ve çift transfer oldu

Kızlar bu progestan kalçadan iğnenin bugun 3.sünü vuruldum da yaşam kalitem baya düştü ya. Çok ağrı yapıyor popomun üstüne oturamıyorum. Var mı çözümü

Kızlar bu progestan kalçadan iğnenin bugun 3.sünü vuruldum da yaşam kalitem baya düştü ya. Çok ağrı yapıyor popomun üstüne oturamıyorum. Var mı çözümü
Hiçbir çözümünü ben bulamadım. Çok kötü bir iğne. Benim bide ateşim de çıkıyor bu iğneden sonra

Bende her gün 100 ml 2 tüp olacak şekile vurunuyorum
Burda birinin tavsiyesiyle eşim arnica diye bir jel aldı eczaneden onla masaj yapıyoruz ağrısını azalttı bence
10 günden fazla vurulacak bir iğne onu temin edip onla masaj yapabilirsiniz ağrı tamamen yok olmuyor ama azalıyor

10gün olsa iyi tutarsa pozitiften sonra 12 haftaya kadar devam bu iğneye sanırım. Dediğiniz merheme bakayım ben de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…