Ölü işleminiz ne zaman gerçekleştiMerhaba canım ben opu'dan 13 gün sonra regl oldum, seninki biraz erken olmuş. Acaba 2.regl de eski normal döngü düzeninde mi olacak ki bilemedim. Ben de teansfer için 2.regli bekleyeceğim. Bilmiyorum neler olacağını ama ilk reglim normal zamanına yakın bi tarihte oldu çok erken gelmedi
Hatalı yazmışımÖlü işleminiz ne zaman gerçekleşti
25 Ekim'de yapıldı opu, 7 Kasım'da regl oldum. Beklemedeyim ☺ bende endometriozis var, sol yumurtalıkta çikolata kisti. Bakalım, ona rağmen başarabiliriz umarımÖlü işleminiz ne zaman gerçekleşti
25 Ekim'de yapıldı opu, 7 Kasım'da regl oldum. Beklemedeyim ☺ bende endometriozis var, sol yumurtalıkta çikolata kisti. Bakalım, ona rağmen başarabiliriz umarım
Çok güzel sayılar hayırlısı olsunKızlar şimdi arandım 18 yumurta olgun çıkmış 15 tanesi döllenmiş 1. Günbakalım perşembeye 3. Güne kaçtane gidecek
Hayır, kist 3 cm, hoca operasyon düşündü bi ama amh uygun değil dedi, o yuzden onu kendi haline bıraktık.endometriozis var, sol yumurtalıkta çikolata kisti için tedavi olucakmısınız
Benim de 2. Gün 9 tane devam ediyor çok şükürKızlar şimdi arandım 18 yumurta olgun çıkmış 15 tanesi döllenmiş 1. Günbakalım perşembeye 3. Güne kaçtane gidecek
Maşllah inşllah aakalite blastokist olup 5. Günü görürBenim de 2. Gün 9 tane devam ediyor çok şükür
ya bende de hsg çekilirken sol tüp tıkalıydı başta, sonra ilaç tekrar verdi doktor, açıldı. geçiş olunca da az da olsa geçiş olması yeterli bizim için, sorun değil bu dediler. ama haziran ayında çekilmişti. acaba hazirandan bu yana yapışıklık olmuş mudur yeniden bilemiyorum. onu da zaman içinde görcez galiba :/benim tüpümün birinin ucu tıkalı diğerininde ucundaki geçisi beğenmedi sende endometriosiz var dedi ve 10 yıldır ilk defa duyuyorum bunu laporoskopiyle tüpün kapaılmasını önerdi
Amiin inşallahMaşllah inşllah aakalite blastokist olup 5. Günü görür
Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun25 Ekim'de yapıldı opu, 7 Kasım'da regl oldum. Beklemedeyim ☺ bende endometriozis var, sol yumurtalıkta çikolata kisti. Bakalım, ona rağmen başarabiliriz umarım
Benim mesela 5. Güne kadar götürdüler dondurdular 2 tanede kritik olan vardı onları da 6. Günde gözlemlemek istediler ama onların durumunu sormadım doktora dondurulmuş transfer olacağımAmiin inşallahKritik gün 3. Gün mü oluyor
Benim 9 döllenen hepsi 3.güne geldi. Ama 5.gün 3 adet blast olan kaldıı. Geri kalan 6 taneden 2si de 6.gün donduruldu. Bizde sperm problemleri olduğu için 3ten 5e kritiktiAmiin inşallahKritik gün 3. Gün mü oluyor
Maşallah ya. Benim 9 yumurtadan sadece 3 tanesi 3.güne gelebildi :/Benim 9 döllenen hepsi 3.güne geldi. Ama 5.gün 3 adet blast olan kaldıı. Geri kalan 6 taneden 2si de 6.gün donduruldu. Bizde sperm problemleri olduğu için 3ten 5e kritikti
Peki bir yorumda bulundu mu doktor bu durumla ilgili. Donduruldu mu 3.günde hepsiMaşallah ya. Benim 9 yumurtadan sadece 3 tanesi 3.güne gelebildi :/
Bizim de sperm problemi var canım bakalım 5. Güne ne olacakBenim 9 döllenen hepsi 3.güne geldi. Ama 5.gün 3 adet blast olan kaldıı. Geri kalan 6 taneden 2si de 6.gün donduruldu. Bizde sperm problemleri olduğu için 3ten 5e kritikti
Yorum yapmadı ya, kaliteleri iyiymiş, anormal bi durum yok dedi. O normal deyince ben de ne sormam gerektiğini bilemedim. 3.günde hepsi donduruldu.Peki bir yorumda bulundu mu doktor bu durumla ilgili. Donduruldu mu 3.günde hepsi
3nden biri size bebiş getirsin inşallah ilk denemedeYorum yapmadı ya, kaliteleri iyiymiş, anormal bi durum yok dedi. O normal deyince ben de ne sormam gerektiğini bilemedim. 3.günde hepsi donduruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?