• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Merhaba canım ben opu'dan 13 gün sonra regl oldum, seninki biraz erken olmuş. Acaba 2.regl de eski normal döngü düzeninde mi olacak ki bilemedim. Ben de teansfer için 2.regli bekleyeceğim. Bilmiyorum neler olacağını ama ilk reglim normal zamanına yakın bi tarihte oldu çok erken gelmedi
Ölü işleminiz ne zaman gerçekleşti

Kızlar şimdi arandım 18 yumurta olgun çıkmış 15 tanesi döllenmiş 1. Gün ❤️🌼 bakalım perşembeye 3. Güne kaçtane gidecek

benim tüpümün birinin ucu tıkalı diğerininde ucundaki geçisi beğenmedi sende endometriosiz var dedi ve 10 yıldır ilk defa duyuyorum bunu laporoskopiyle tüpün kapaılmasını önerdi

benim tüpümün birinin ucu tıkalı diğerininde ucundaki geçisi beğenmedi sende endometriosiz var dedi ve 10 yıldır ilk defa duyuyorum bunu laporoskopiyle tüpün kapaılmasını önerdi
ya bende de hsg çekilirken sol tüp tıkalıydı başta, sonra ilaç tekrar verdi doktor, açıldı. geçiş olunca da az da olsa geçiş olması yeterli bizim için, sorun değil bu dediler. ama haziran ayında çekilmişti. acaba hazirandan bu yana yapışıklık olmuş mudur yeniden bilemiyorum. onu da zaman içinde görcez galiba :/

Back
X