• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Teşekkür ederim inşallah inşallah hepimiz tez zamanda bebek sahibi oluruz 🙏 evet aslında fiziksel olarak değil psikolojik olarak yaşayacaklarımdan korkuyorum ben. İlk defa bir an önce adetim gelsin süreç başlasın diye bekliyorum peki hiç aşılama denediniz acaba önce ona mı şans versem diyorum ama doktor çok bir etkisi olmaz dedi
Fiziksel olarak korkulacak hiçbir şey yok. Asıl içinizde savaş veriyorsunuz ve 15 gün yumurtaların gelişiminde kafanız o kadar dolu oluyor ki doğru yere mi gittim? Doğru protokole mi karar verdiler? Kaç yumurta alınabilecek? Sonra opu oluyor bu sefer o yumurtaların sanki gerçek bir yumurta kolisini elinizden düşürmüş de içinden sağ olanlara bakıyor gibisiniz. Kolinin yarısına belki fazlasına veda ediyorsunuz. Sonra da dondurulmuş embriyo ile ilgili transfer olunca tutunacak mı? Diye düşünüyorum. Transfer olunca da 12 gün çok zor geçecek daha önce ilaçla tedavi denedim o 12 gün sanki maaş günü gibi gelmek bilmiyor.

inşallah güzel haberler veririz birbirimize :) benim bir sonraki kontrolüm 2 Aralık sonrasında 5-6 aralık tekrar görür muhtemelen. Bana da 9-10 civarı demişti önümüzdeki günlerde netleşir :) Sizin ilk deneme mi? Bizim ikinci denememiz.
Evet bizim ilk denememiz. 3.gün embriyosu transfer edilecek biraz gerginim açıkcası umarım güzel haberler alırız🙏🏻 bende 25 kasımda gittim 6 aralığa verdi ilk kontrolü sonrasında muhtemelen 10-11i gibi transfer olacak dedi. Suan sadece estoferm ve vitamin kullanıyorum

Herkese merhaba kızlar, güzel süreçlerimiz mutlu sonuçlarımız olsun amin 💖 ben ilk kez Dr ile görüşmeye gittim 2 yıldır istiyoruz bende pkos var, hiç gebelik olmadı, tüp bebek için Dr ile ilk görüşmeye gittik süreci anlattı, piezzo yöntemini kullanacağını doldurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi ama genel olarak süreçten bahsedebilir misiniz piezzo vs ne oluyor acaba, süreç nasıl ilerleyecek

Fiziksel olarak korkulacak hiçbir şey yok. Asıl içinizde savaş veriyorsunuz ve 15 gün yumurtaların gelişiminde kafanız o kadar dolu oluyor ki doğru yere mi gittim? Doğru protokole mi karar verdiler? Kaç yumurta alınabilecek? Sonra opu oluyor bu sefer o yumurtaların sanki gerçek bir yumurta kolisini elinizden düşürmüş de içinden sağ olanlara bakıyor gibisiniz. Kolinin yarısına belki fazlasına veda ediyorsunuz. Sonra da dondurulmuş embriyo ile ilgili transfer olunca tutunacak mı? Diye düşünüyorum. Transfer olunca da 12 gün çok zor geçecek daha önce ilaçla tedavi denedim o 12 gün sanki maaş günü gibi gelmek bilmiyor.
Galiba tüp bebek fiziksel olarak acı değil ama psikolojik olarak büyük bir güç istiyor inşallah bu beklemenin sonu bizi yavrularımıza kavuşturur şimdiden heyecan yaptım bile adet olayım artık diye dört gözle bekliyorum teşekkürler yorumunuz için 🙏🙏

Herkese merhaba kızlar, güzel süreçlerimiz mutlu sonuçlarımız olsun amin 💖 ben ilk kez Dr ile görüşmeye gittim 2 yıldır istiyoruz bende pkos var, hiç gebelik olmadı, tüp bebek için Dr ile ilk görüşmeye gittik süreci anlattı, piezzo yöntemini kullanacağını doldurulmuş embriyo transferi yapacağını söyledi ama genel olarak süreçten bahsedebilir misiniz piezzo vs ne oluyor acaba, süreç nasıl ilerleyecek
Ben opu dan çıktıktan sonra yumurtalara bakarak piezzo ya karar verdiler sizde erkek faktöründen dolayı mı hemen buna karar verdi doktor

Back
X