• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Anladım pgt yaptırdınız mı yani? Rahim kalınlığınız çok iyi maşallah benim son kontrolde 8 mm olarak ölçüldü doktor estrofemi günde 4 e cıkardı
benim de bugün kontrolüm vardıı bugün siklusun 9. günü 6 mm, daha düşük dedi biraz uzatacak transferi 9-10 demişti şimdi 12-13 aralık muhtemelen. günde 3 estroferm kullanıyordum günde 5e çıkardı. Cuma tekrar kontrolüm olacak

Kızlar bugun gece de olmazsam 9. Güne giriyorum regl olamadım hala doktorum kan testi ver hamile değilsen tarlusal başlayalım dedi sizce ne yapayım beklesem mi biraz daha tarlusal gibi ilaçların transfer sürecine kötü etki etmesinden korkuyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda
benim de gecikmişti 11. gün geç adet oldum kendiliğinden oldu benim ilaç kullanmadım.

Herkese merhaba tekrardan. Bugün estrofeme başladım nasipse 13-14 Aralık gibi transfer yapılacak. Merak ettiğim bir şey var estrofem baş ağrısı yapıyor mu?
İlk Kullandığım günün ertesi günü inanılmaz bi baş ağrım oldu ama iğnelerden mi estrofemden mi anlayamadım. Tansiyon filan ölçtürdüm öyle bi baş ağrısı olmuştu ama sonraki günler olmadı o şiddette

benim de gecikmişti 11. gün geç adet oldum kendiliğinden oldu benim ilaç kullanmadım.
Ben aslında beklemek istiyorum ama doktora da haber vermem gerekiyordu bi noktada 9 gün kadar bekledim en son 28 Ekim de regl olmuşum 2 kasımda bitmiş siz düşünün🥺 acayip canım sıkıldı bu duruma ya

Ben aslında beklemek istiyorum ama doktora da haber vermem gerekiyordu bi noktada 9 gün kadar bekledim en son 28 Ekim de regl olmuşum 2 kasımda bitmiş siz düşünün🥺 acayip canım sıkıldı bu duruma ya
hiç sıkmayın canınızı her şey nasıl olması gerekiyorsa öyle ilerliyor bu süreçte hep buna inandım. Transfer olmanız gereken gün biraz daha ileride demek gecikiyorsa güzelleşiyordur :) doktorunuz nasıl yönlendiriyorsa öyle yapın elbette ama 1-2 gün daha beklemenizde sakıncı olmuyor elinde sonunda oluyor. Bol bol yürüyüş yapın bu süreçte hem mental rahatlatır hem de kan akışını hızlandırır.

benim de bugün kontrolüm vardıı bugün siklusun 9. günü 6 mm, daha düşük dedi biraz uzatacak transferi 9-10 demişti şimdi 12-13 aralık muhtemelen. günde 3 estroferm kullanıyordum günde 5e çıkardı. Cuma tekrar kontrolüm olacak
Transfer için uygun olan kaç mm acaba? Doktorum benimkini söylemedi hiç

Ben de 2 gündür nar suyu içiyorum yani yumurta kapıya dayandı cuma transfer var ama yeni içmeye başladım 😂

❤️

Kan akışı arttığında endometrium beslenmesi de iyileşir.

• Pancar ve pancar suyu
  • Nar ve nar suyu
  • Zencefil
  • Kırmızı pancar
  • Koyu yeşil yapraklı sebzeler (ıspanak, roka)
  • Ceviz, badem, fındık
  • Somon, sardalye, avokado (omega-3 kaynakları)
  • Ben de 2 gündür nar suyu içiyorum yani yumurta kapıya dayandı cuma transfer var ama yeni içmeye başladım 😂
    ChatGPT ye sormuştum bunları yazdı. İhmal etme canım tüketmeye çalış.

Transfer oldum kızlar 2 tane 5. Gün 4ab ve 4bb 🌼🌼🌼
Canım hayırlı olsun🙏 biz de çift transfer çok istedik tedavi başından beri belirttik ancak son kontrolde doktorumuz sağlık olarak çift transfere uygunsunuz ama yasal olarak yaşınızdan dolayı ve ilk seferiniz olduğu için tek koyacağız dedi eşim de bende baya üzüldük. Sizlerde bu protokol uygulandı mı bizim gittiğimiz merkez mi sıkı bi prosedür izliyor merak ettim.

Back
X