• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Kızlar normalde bu ay tüp bebek sürecine başlayacaktık ilk görüşmeyi yaptık Dr adet olunca 2-3.günü gel dedi ve aşırı hastalandım çok fazla ilaç antibiyotik kullandım, bu ay gitmeyi düşünmüyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarım sürece başlamadan önce nasıl beslendiniz beslenme önemliymiş sanırım bu yolda

Kaç gün kullanılıyor yani kaçıncı gunde transfer oluyor devlet hastanesinde yaptırıyorum da
Merhaba. Bugün adetimin 2.günü, yarın başlayacağım ilaca. 20sinde yeni ilaçlar eklenecek. 26-27 Aralık gibi transfer planlanıyor. Sonrasında da bazı ilaçlarlar olacaktır ama onları henüz bilmiyorum.

Evet ilk denememiz. Tek embriyomuz oluştu ve donduruldu. Şimdi transfer edilecek, inşallah güzel sonuç alırız hepimiz 🌸
Ayy çok heyecanlı, inşallah pozitif sonucu sağlıkla alırsınız 🌸 nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte, bende yeni başlıcam da merak ediyorum o yüzden

Kaçıncı gün embriyosu donduruldu sizin? Benim yumurtlama günümden beş gün sonra transfer edildi beşinci gün embriyosu olduğu için
Onu söylemediler embriyolog çok ters bi kadındı devlet hastanesinde yaptırıyorum 4 tanesi çok iyi kalitede biri iyi kalitede 5 tane dondurulmuş

Merhaba. Bugün adetimin 2.günü, yarın başlayacağım ilaca. 20sinde yeni ilaçlar eklenecek. 26-27 Aralık gibi transfer planlanıyor. Sonrasında da bazı ilaçlarlar olacaktır ama onları henüz bilmiyorum.
O zaman 20 gün filan sürüyor

Merhaba bende araniza katildim eylülde transfer oldum malesef tutmamişti iki tane 5 günlük embryo du kalitesini hatirlamiyorum.
Bu sefer yine yumurta toplandi 5.günlük te oluşan blasto embryo dan iki adet 5bb bir adet 5bc ve bir embryo da 6.günlük oda 5bc? Kalite ilgili ne diyotsunuz? Hepsini ngs taramaya yolladik .5bc veya 6 günlükte blasto embryo aranizda tutam oldumu. Korkuyorum rabbim inşallah bu sene sonu yüzümüze bakar inşallah hepimizin iyi haber alma dileğiyle
Lütfen benim durumum icin yorum ve fikir ala bilirmiyim sizden ?

Ayy çok heyecanlı, inşallah pozitif sonucu sağlıkla alırsınız 🌸 nelere dikkat ediyorsunuz bu süreçte, bende yeni başlıcam da merak ediyorum o yüzden
Benim de ilk denemem açıkçası 🫠 ama tabii klask beslenmeye dikkat ediyorum, %80 temiz besleniyorum. D3k2, omega 3 ve klasik folik asit devam. Yumurta toplama öncesi doktorum dhea ve koenzim kullandırdı. Pilates ve uzun yürüyüşü bıraktım, özellikle pilates önerilmiyor.

Benim de ilk denemem açıkçası 🫠 ama tabii klask beslenmeye dikkat ediyorum, %80 temiz besleniyorum. D3k2, omega 3 ve klasik folik asit devam. Yumurta toplama öncesi doktorum dhea ve koenzim kullandırdı. Pilates ve uzun yürüyüşü bıraktım, özellikle pilates önerilmiyor.
Yaaaa, bende aletli pilates yapıyordum ara vermiştim tekrar başlayayım diye düşünüyordum, hani süreç öncesinde bi spor olsun maksat diye neden önerilmiyor ki acaba uzun yürüyüşe de şaşırdım onu da yapayım diyordum 😅

Yaaaa, bende aletli pilates yapıyordum ara vermiştim tekrar başlayayım diye düşünüyordum, hani süreç öncesinde bi spor olsun maksat diye neden önerilmiyor ki acaba uzun yürüyüşe de şaşırdım onu da yapayım diyordum 😅
Ben de öyle düşünmüştüm 🥲Zaten ilaçlarla çok zorlanmaya başlamıştım, bir senedir yaptığım hareketleri yapamıyordum. Sonra hemşireme sordum, önermiyoruz dedi. Chatgpt de aynı şeyi söyledi 😅
Uzun yürüyüşü de zorlayıcı anlamında söylüyorlar, dağ bayır gezme ya da çok hızlı tempoda. Ben yine 1 saate yakın yürüdüm gücüm oldukça ama normal hızda. Belki beni çok etkiledi ama gerçekten bacaklarımda öyle bir güç de yoktu.

Back
X