- 19 Aralık 2015
- 58
- 12
- 3
- 45
- Konu Sahibi gulcinyaman
-
Gülçin biraz anlatır mısın kendinde nasıl farklılıklar hissettin.mide yanması ,gaz ,akıntı gibi farklılıklar varmıydıVeeeee haberler benden. Degerim 31 çıktı hamileyim :)
Adet günün ne zaman senğn canıminş.yüksek çıkar.sağlıklı güzel ve kolay bir hamilelik geçirirsin.benimde yarın 14. gün ama benim cesaretim yok maalesef
senin kaçıncı gün test yaptın mıAdet günün ne zaman senğn canım
Aynı gün canım annem cuma kan testi yaptı 3.67 cıktı beta adet gunu tekrar yapıcam ama adet olucak gibi goguslerim şişti24 aralık.aslında dayanamadım test yaptım ama pişman oldum.daha önce bu testten hiç kullanmamıştım.negatif çıktı
gününü mü bekliyceksin peki.ilk aşılamanmıydı.ben nu kez olur demiştim ama olmadı sanırım.benim kafamı karıştıran tüplerde sürekli bir sancı ve batma hali var acaba doktorlar muayne sırasında zarar vermiş olabilirler mi diye düşünüyorumAynı gün canım annem cuma kan testi yaptı 3.67 cıktı beta adet gunu tekrar yapıcam ama adet olucak gibi goguslerim şişti
Evet ilk aşılamam canım adet tarihimin gecöesini bekleyecegim test yapmayacagım ısrarla cünkü negatif hissediyorum benim ümidim yok bu aşılamada sen ne zaman yaptıracaksın testgününü mü bekliyceksin peki.ilk aşılamanmıydı.ben nu kez olur demiştim ama olmadı sanırım.benim kafamı karıştıran tüplerde sürekli bir sancı ve batma hali var acaba doktorlar muayne sırasında zarar vermiş olabilirler mi diye düşünüyorum
işten geldiğimden beri nette testlere belirtilere bakıyorum.ekrana bakmaktan gözlerim acıdı.Evet ilk aşılamam canım adet tarihimin gecöesini bekleyecegim test yapmayacagım ısrarla cünkü negatif hissediyorum benim ümidim yok bu aşılamada sen ne zaman yaptıracaksın test
Bende ilk gün baya baktım ama doktorum kadından kadına farklılık gösterir dedi o yüzden artık okumuyorum olmadığını düşünüyorum iyisi olırsa süpriz olur daha cok sevinirimişten geldiğimden beri nette testlere belirtilere bakıyorum.ekrana bakmaktan gözlerim acıdı.
Bende ilk gün baya baktım ama doktorum kadından kadına farklılık gösterir dedi o yüzden artık okumuyorum olmadığını düşünüyorum iyisi olırsa süpriz olur daha cok sevinirim
Ama ne yazikki hamile olan kişiler eskisi kadar online olmuyorlar ben bebekle ilgili gün gün bir defter tutuyorum kullandoğım ilaç küpürlerini ultrason sonuclarını hepsini bantlıyorum orayahaklısın inanın baktıkça okudukça daha çok kafası karışıyor.sonucu görüp ona göre davranmak lazım.isteyen herkes şurdan hamileyim diye yazsa ne güzel olur
Ama ne yazikki hamile olan kişiler eskisi kadar online olmuyorlar ben bebekle ilgili gün gün bir defter tutuyorum kullandoğım ilaç küpürlerini ultrason sonuclarını hepsini bantlıyorum oraya
İnşallah devam edebilirim ve inşallah işe yararda emeklerim sonucu bebişim olur yoksa büük bir hüsranla defteri atmak zorunda kalırım çöpevavvvv harikasın bende oğlumla ilgili notlar tutuyordum geçen yıla kadar.kullandığı garipkelimeler yaptığı komiklikler bazende babası yazıyordu.eğer bunu devam ettirebilirsen müthiş olur
msuz düşünme bence seninde mi ilkinde zor olmuştu aşılama ben kendimi çok kasmışım öle oluncada sadece aşılama yapılmış oldu baştan olumsuzdu yani ama bu kez farklıydı seninde benimde bu kez olur inş.İnşallah devam edebilirim ve inşallah işe yararda emeklerim sonucu bebişim olur yoksa büük bir hüsranla defteri atmak zorunda kalırım çöpe
Evet sabah gittim sağlık ocagına kan verdim yarın öğleden sonra alacagım sonucu bakalım ne olacak hayorlısı inşallah hemen yazarım sonuc aldığımdaolu
msuz düşünme bence seninde mi ilkinde zor olmuştu aşılama ben kendimi çok kasmışım öle oluncada sadece aşılama yapılmış oldu baştan olumsuzdu yani ama bu kez farklıydı seninde benimde bu kez olur inş.
Evet sabah gittim sağlık ocagına kan verdim yarın öğleden sonra alacagım sonucu bakalım ne olacak hayorlısı inşallah hemen yazarım sonuc aldığımda
ben aldım sonucu malesef 1.20 negatif adte olurum yarında tedaviyi bırakıyorum ben kızlar cok yıprattı beni 2 güne bir doktora git kontrole vs Allaha bırakıcam artık olu olur olmaz olmaz ne yapalımtahlil vermene sevindim ben hala veremedim.geçmesini bekliycem galiba.inş.tutmuştur.senle herşeyimiz aynı galiba inş sonuçlarımızda olumlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?