Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Eeee kızlar ne kaynatıyonuz.
Crafty az evvel dez siparişi verdim.
Valla zayıflamazsam önce ofiste sonra
evde eşime malzeme konusu olcam.

Cümleten selamın aleyküm

ALEKUMSELAM HACIFIŞFIŞ:)
medi keşke senle özel hayattada tanışıyo olsak ne iyi olur valla.çok eğlenceli birisin sen ya..
Benim saçımı çekme sakın tamammı?

teveccühunuz efem
sana da silgi attım:)

Eki Görüntüle 115453 kardeşim almışşşşşşşşş
ay şok tatliiiiiiiii

bende varım burda
hıhhh

iyiki varsın mogaz
şahane otogazım mogaz

Bir Gün Temel Ölüm Döşeğinde İmiş Temel Hemen Karısını Cağırır: Hanım Hanım Cabuk Giyin Kuşan En Güzel Takılarını En güzel Giysilerini Giy der. Hanımı Giyer Kuşanır Sonra Temelin Yanına Gider Der:Temel Bey Neden Giyinip Kuşandım. Temel Cevap Verir:Belki Azrail Gelirse Beni Değil Seni BeğeNİr Ve SENi Götürür Der:)

uy laz işte daaaaaaaa

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al

ay ne kötü

bende varım burda
hıhhh

kız o ara online diilsindir copy paste yaptımmm

Eeee kızlar ne kaynatıyonuz.
Crafty az evvel dez siparişi verdim.
Valla zayıflamazsam önce ofiste sonra
evde eşime malzeme konusu olcam.

of ya ben de yapabilsem o dezi ne ii olcak varyaaaa
inş sağlıklı zayıflarsın ama o karpuz kutsal kaseye dönünce kocan avcunu yalasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…