Aralık Ayında Doğum Yapacaklar Soru-Cevap Bölümü

Bebek cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?

• 11-13

OY: 6 22,2%
  • 14-16

OY: 15 55,6%
  • 16-18

OY: 6 22,2%
  • 18-20

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    27

hedef 2016

Hoşgeldin hayatıma yarınım herşeyim Canım KIZIM
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
6.805
5.036
Selam Kızlar,

Şu ana kadar kaç kilo aldınız?

Bebeğinizin Cinsiyeti?

Şu ana kadar yaptığınız hazırlıklar?

Konu biraz erken olabilir ama ilerleyen dönemler için faydalı olacaktır.

Selam Kızlar,
Şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Bebeğinizin Cinsiyeti?
Şu ana kadar yaptığınız hazırlıklar?
Konu biraz erken olabilir ama ilerleyen dönemler için faydalı olacaktır.

Aleyküm Selam :)
Cumartesi günü gittiğim kontrolde tam 12 haftalıktı bebeğim, doktorum erkeğe benziyor dedi, kesin olarak 1 ay sonraki kontrolünde söyleyebilirim ama pipisi var gibi dedi :):) Şu ana kadar hiç kilo almadım çok şükür, hazırlık yapmak için de henüz erken gibi, cinsiyet kesinleşsin sonra başlicak hazırlıklar :)

Cumartesi günü gittiğim kontrolde tam 12 haftalıktı bebeğim, doktorum erkeğe benziyor dedi, kesin olarak 1 ay sonraki kontrolünde söyleyebilirim ama pipisi var gibi dedi :):) Şu ana kadar hiç kilo almadım çok şükür, hazırlık yapmak için de henüz erken gibi, cinsiyet kesinleşsin sonra başlicak hazırlıklar :)

TEŞEKKÜR EDERİM cevapların için..Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah.

Bende gecen cumartesi gitmistim doktorum benimde erkek gibi dedi pipiye benzettigi sey belirgin gorunuyordy ya bizde ramazandan once gidince ogrenecegiz ins :) kilo olarak kiyafetsiz evde tartilinca 54 doktorda 55 56cikiyordu artik kat kat ne giymissem :p hazirlik olarak kiz olursa epey miras kalan seyleri olacak ablam ve abimden:) oglus olursa belli olunca baslayacagoz insaallah:)

slm bende 11.haftanın içindeyim dün kontrolüm vardı dr bell değil ama kalp atış hızından oğlana benziyor dedi. diğer kontrolüm ramazanın içinde o zaman kesinleşir dedi.hayırlısı inş.

TEŞEKKÜR EDERİM cevapların için..Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim, inşallah hepimize :)

Bende gecen cumartesi gitmistim doktorum benimde erkek gibi dedi pipiye benzettigi sey belirgin gorunuyordy ya bizde ramazandan once gidince ogrenecegiz ins :) kilo olarak kiyafetsiz evde tartilinca 54 doktorda 55 56cikiyordu artik kat kat ne giymissem :p hazirlik olarak kiz olursa epey miras kalan seyleri olacak ablam ve abimden:) oglus olursa belli olunca baslayacagoz insaallah:)

Yaa bizim ne kıza ne oğlana hiç bişeyimiz yok. Bi tek ben bi battaniye örmüştüm hamile kalmadan önce pembeli mavili bitek örgü battaniyemiz var :):)

2 li test yaptıran var mı acaba ben 13.hafta da yaptırıcam geç olur mu?

Çok teşekkür ederim, inşallah hepimize :)

Yaa bizim ne kıza ne oğlana hiç bişeyimiz yok. Bi tek ben bi battaniye örmüştüm hamile kalmadan önce pembeli mavili bitek örgü battaniyemiz var :):)
Daha cok erken canim dayanamayip neler aliriz 6ayda kim bilir:) sagdan soldan geleceklerde cabasi:)

14. Hafta da erkege benziyor dedi ayaklarini toplamis haftaya bidaha bakalim dedi . 2 kilo vermistim hamileligin basindan beri hala almadim . 12. Hafta da ikili testi yaptirmistim.

12+4 de hem ikili test yaptırdım hem de doktor kıza benziyo dedi. Şimdiye kadar hiçbir hazırlık yapmadık sadece ilk duyduğumuzda hem kızın hem erkeğin giyebileceği 3lü zıbın almıştık. Don aldık yani donansın diye :)

mrblar, bende geldim. 15. haftama girmek üzereyim. cinsiyeti henüz belli değil:KK43: aralıkta bebişe kavuşacağız inşallah:KK49:

Merhaba,bende Aralık ayında kısmetse bebeğimi kucağıma alacağım, tüp bebek ve 3.deneme şimdilik her şey yolunda ikili test yapıldı dr erkeğe benziyor dedi ve ben 84 kilo ile hamile kaldım şu anda 82 kiloyum.ikiz gebelikti benimki 9.haftada bebeklerden birinin kalbi durdu kanama değil de ufak bir leke yaşadım dr 1 hafta progestan igne kullandirdi şu anda sadece kesesi duruyor ama diğer bebeğe zararı yokmuş, bu yüzden crinone jel e sabah akşam devam ediyorum dr bu hafta multivitamin ve balık yağı verdi birde B12 folikasit kullanıyorum, bende ki durum bu rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Kızlar ikili testin sonuçlarını o gun öğrenebiliyomuyuz ?

Benim ikili testim sadece ultrason bakılarak yapıldı kan vermedim, Dr ikiz gebelikti tek e düştü ölen bebeğin sonuçları etkileyeceğini söyledi ama ultrasondan anlaşılır zaten en önemlisi ense kalınlığı mesala

Ben de aralıkta doğum yapacağım mutemel tarih 17 Aralık ama sanırım ilki sezaryan olduğu için ikinciyi de sezaryan yapacaklar. Öyle olursa aralık başı alırlar sanırım.

Selam kızlar...13 haftalik hamileyim. Rabbim nasip eder bi aksilik olmazsa bende aralık annesi olacağım inşallah. İkili test yaptirdik sonuçlar güzel çok şükürhiçbir risk çıkmadı. Ama hormon degerlerim yüksekmis onunda herhangi bir kötü sonucu yokmuş sadece beslenmeye dikkat dedi. Cinsiyet için kiz gibi dedi ama kesin degil tabi bir dahaki kontrole belki kesin olur :) 3 ayda 2 kilo verdim bulantilar sağolsun beni yipratti. Bizden bu kadar ☺

X