Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Ay inşallah kuzum ya bu çektiğimiz sıkıntıları Allah'ım boş bırakmasın.. sana ne soracağım ben ayildim eve geldim ama sonra beni bır titreme tuttu anlatamam ateşim yok ama vücudumu durduramıyodum sonra eşim sıcak su torbası yaptı biraz dindi ama bu sefer de ateşim çıktı sende de oldu mu böyle birşey ?
yok canim bende ates titreme falan hic olmadi asiri agrim vardi ilk 2 gun zor oturup kalktim ama senin ates durumu zaten vardi ya tetiklemis olabilir..

yok canim bende ates titreme falan hic olmadi asiri agrim vardi ilk 2 gun zor oturup kalktim ama senin ates durumu zaten vardi ya tetiklemis olabilir..
Olabilir kuzum bilmiyorum ben bırak oturup kalkmayı inan hareket edemiyorum sağdan sola dönerken bile eşim yardım ediyor canım da hiç ama hiç tatlı değildir ha ona rağmen böyleyim

Merhaba doktora ateşimin olduğunu söyledim ve geceden de ilaç icemedigim için titriyordum o da antibiyotik sonra ağrı kesici ateş düşürücü verdi çok şükür girdim çıktım 16 yumurta toplanmış 🤲😍
Oh çok şükür, geçmiş olsun. Benim de alındı bugün yumurtalarım ama sadece sağ tarafımda ağrı var. İlk yaptırdığım zaman asıl ağrılar bir sonra oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Regl dönemim aşırı sancılı geçtiği için normal geliyor bana. Rahim filmini bile anestezi almadan yaptırdım 🤭

Oh çok şükür, geçmiş olsun. Benim de alındı bugün yumurtalarım ama sadece sağ tarafımda ağrı var. İlk yaptırdığım zaman asıl ağrılar bir sonra oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Regl dönemim aşırı sancılı geçtiği için normal geliyor bana. Rahim filmini bile anestezi almadan yaptırdım 🤭
AA sana da geçmiş olsun senin kaç yumurta toplandı canım ? Valla benim de regl çok sancılı olur ama yok bu öyle böyle değil çok ağrı çekiyorum yaa ha bir de afedersin ama 3 gündür büyük tuvalete çıkamadım doktora söylesem mi

Kızlar bugün muane oldum ve yumurtalarım 20 tane olgunlaşmış persembe günü toplama işlemine geçilecek sizinki toplanirken kaç tane toplandı normalmi benimki bugün 8 günüm 🤔

Olabilir kuzum bilmiyorum ben bırak oturup kalkmayı inan hareket edemiyorum sağdan sola dönerken bile eşim yardım ediyor canım da hiç ama hiç tatlı değildir ha ona rağmen böyleyim
Aynen öyle canım çok fena bir şeydi 🙈 sen wc de cıkamamıssın onu mutlaka doktoruna sor canım , ben opudan sonra wc cıkmadan eve gitmek yok demişlerdi bana çünkü

AA sana da geçmiş olsun senin kaç yumurta toplandı canım ? Valla benim de regl çok sancılı olur ama yok bu öyle böyle değil çok ağrı çekiyorum yaa ha bir de afedersin ama 3 gündür büyük tuvalete çıkamadım doktora söylesem mi
İğnelerden olabilir çünkü bende de şişkinlik ve kabızlık var. Hadi inşallah bekleyen herkesin kaliteli embriyoları oluşsun🙏🏻

Back
X