- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.561
Hayırlı olsun canım. Inşaallah pozitifi görür, sağlıkla devam edersinBöyle güzel olduğunu bilsem daha önce yerdim valla şahane bişeeEvet oldum bugün 3. Günümm
Bir de bu süreçte transfere kadar kaç kez muayeneye gittiniz?Kızlar, benim de bir sorum var. Donmuş embriyo transferi olanlar adetlerinin kaçıncı günü hangi ilacı kullandınız? Ve kaçıncı gün transfer oldunuz? Yarın doktor randevum var, çok heyecanlıyım :)
Bu karışım dehşet kan yapıyorSuyunu sıkıyorum canım bide havuç suyu sıkıyorum miss gibi oluyor
Oyy masallah tesekkur ederım moral oldunuzBenim transferden sonraki 10. Günüm bugün test yapmasam hamile değilim kesin derdim 0 belirti hiç bir şey yok belirti arayıp üzmeyin kendinizi
Adetin 2.günü estrofeme, climara banda ve coraspine başladım. 11.gün kan verdim muayene oldum hormon yükselişini ve kalınlığı dr beğendi. 13.gün proluteks iğne, prednol ve monosoksa da başladım. 5gün sonra da donmuş embriyolar transfer oldu. Prednol ve monosoks zaten 5 gün kullanılıyormuş. Onları kestim kalanına devam... tabi ilaçlar ve dozları kişiye göre dwğişiyordur.Kızlar, benim de bir sorum var. Donmuş embriyo transferi olanlar adetlerinin kaçıncı günü hangi ilacı kullandınız? Ve kaçıncı gün transfer oldunuz? Yarın doktor randevum var, çok heyecanlıyım :)
Iyi de 6. Gün bugün. Sen 7 demiştin. Transfer günü sayilmiyor. Bide kalkip sabahin köründe yapiyosunuz, yarım gün de ordan atıyor. 2 gün sonra yine yap bence.benim 18 i tek cizgi...
Senin daha 5. Gün topraam bide çok erken yapiyosunuz testi, yarım gün de ordan fark eder yani. 7. Gün yap sen. Ben transfer olabilirsem bigün, 7. Günden önce test yapmicam. Yani pozitifken negatif görünebikir diyeBenimki de 19 u ve luanlık tek çizgi
Çok teşekkür ederim. 3 günlük yılbaşı kısıtlamasından dolayı etkilenir miyim diye merak ediyordum. Böylece hepsi 4 ocaktan sonraya denk geliyor. :)Adetin 2.günü estrofeme, climara banda ve coraspine başladım. 11.gün kan verdim muayene oldum hormon yükselişini ve kalınlığı dr beğendi. 13.gün proluteks iğne, prednol ve monosoksa da başladım. 5gün sonra da donmuş embriyolar transfer oldu. Prednol ve monosoks zaten 5 gün kullanılıyormuş. Onları kestim kalanına devam... tabi ilaçlar ve dozları kişiye göre dwğişiyordur.
Bugün 8. Günüm adet ağrısı gibi hafif bi ağrım var akıntım arttı bide Anlamadımkasik agrisi ve vel agrisi yasayan ark var mii
5 tam doldu öyle yaptım zaten de. Sabah olmuştum transferi. Kısmet ya olsa süper olur olmasa zaten hazırlıklıyım. B planım var en azından. Ameliyat olacağım bakalım kısmet.Senin daha 5. Gün topraam bide çok erken yapiyosunuz testi, yarım gün de ordan fark eder yani. 7. Gün yap sen. Ben transfer olabilirsem bigün, 7. Günden önce test yapmicam. Yani pozitifken negatif görünebikir diye
İnşşalahh hayatımmm rabbim tüm isteyenlere versinnnHayırlı olsun canım. Inşaallah pozitifi görür, sağlıkla devam edersin
Bizim dr da gün aşırı kan testı 5-6kere kan veriyorsn 500-600tl yaslıyorlar.sanki 5-.6.günde nasl bir değer bekliyorlarsa kanda.zaten estrofem yerine progynnova verdiler onuda 7.gün dü ilk kntrolm öle başladılar benm merkeze ben cidden ayar oluyrmAdetin 2.günü estrofeme, climara banda ve coraspine başladım. 11.gün kan verdim muayene oldum hormon yükselişini ve kalınlığı dr beğendi. 13.gün proluteks iğne, prednol ve monosoksa da başladım. 5gün sonra da donmuş embriyolar transfer oldu. Prednol ve monosoks zaten 5 gün kullanılıyormuş. Onları kestim kalanına devam... tabi ilaçlar ve dozları kişiye göre dwğişiyordur.
Canm üzüldüm inan .ama inşlh bir sonrakine alırsn pozitifi.embryon kalmamıs bu zamn zarfnda yenı opuya kdr yumurta kalıtesını arttırcak gzl bir beslenme programıda yap kendıne daha kafan rahat olur.hakkımızda hayrlısı;((sağol canım cem beye gönderdim 8. gün doldu test sonucum ne yapmalıyım diye . İlaçları keselim seni gün içinde arayacağım dedi üzgünüm kızlar
Korkma cnm banada oldu aynısı transfermin iptal edildiği gün eve geldim uyudum brz bi kalktm altm ıslak altıma yaptım felan sandm o derece bi baktm su gibi kokusuz bir sıvı.sanırım ilaç birikmiş içerde çözündüğü zamnda su gibi akmışNerden bileyim benimde progestan fitille beraber sıvı bir şeyler aktı vajinadan korkuya kapıldım kötü bir şey mi oldu acaba
vardim rabbimin bir bildiği üzme kendiniMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
Merhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
Üzülmemek elde değil o kadar emek umutlanıyorsun ama geçecek okuyoruz burda kaçıncılarcan sonra elde ediyorlar sabır etcezMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?