- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.581
Bugün herkes kötü haberler vermiş;(ne zor şeymiş bu tüp bebek ne kdr yıpratıcı.bizimde sınavımız bu demek.inşlh birdahakine alırsn bebegını kucagınaMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
Herşeyin vakti zamanı var hayatım inşşalah öteki seferde bebişin seni bulurMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
6.gunun daha erken canim takma hemen kafana 6.gun benim yarim saati gecti o hayalet cizginin cikmasi.Saat 06:29 yine yaptım yine net tek çızgı..
Transfer tarihim 18.12.2020 saat16:15kafayı yedim hee
Hiç mi Çıkmaz silik milik
Hastaneye kendin gidebileceksen sorun olmaz zorlanmazsın kendin halledersin bi ilk imza izin lazım bide yumurta toplandığı gün sperm örneği vermesi için lazımarkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Bizim yarın doktorla görüşmemiz var tüp bebek tedavisi için başlayacağız. Fakat biz kimseye söylemedik eşim ve benim aramda. Eşimde 8-17.00 arası çalışıyor süreçte yalnız olacağım çok zorlanır kıyım transfer sonrası? Bir kişiyede olsa söylemeli miyim ?
cumartesi kontrole çağırdı tekrar. Net o zaman konuşalım dedi. Şu anda güzel ama dedi. O yüzden kafama takıldı. Sizlere sormak istwdim. Çok twşekkürleerGayet güzel. Benim de o civarlardaydı o aşamada. Haftaya opu var o zaman :)
Umudunu yitirme İnş tekrar olduğunda başarılı olur ve sende bebişini kucağına alırsınMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
Canım geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın aynı şeyi, bebişini kucağına aldığın günleri göstersinMerhaba kizlar ben dün sağlık ocağında kan vermiştim pzt 50 olan değerim dün itibariyle 24 çıktı maalesef..doktorum merkezde yarın tekrar kan vermemi istedi emin olmak için ama bu kadar hata olamaz zaten ilk tüp bebek serüvenim de kimyasal gebelikle sonuçlandı bitti gitti..Allah hepinizin gonlune göre versin inşallah
Kimyasaldan sonraki gebelik kolay olur derler, belki doğal yoldan gelir mucizenTeşekkürler hepinize arkadaşlar sonuçta tuttu ama genetik bir sıkıntıdan dolayı Rabbim izin vermedi..her işte bir hayır vardır yolun sonu değil farklı yollar deneyeceğiz bir dahakine artık..herkesin yazılmış bir yazısı çizilmiş bir yolu var işte kismetten öteye de yol yok..sağlıklı hayırlı ömürler olsun hepinizin yazisindaki dilerim
Zaten benden dolayı bir sorun yok sanırım görünen o.esimde hem sayı hem ciddi morfoloji sorunu vardı..o yüzden doğal yolla da imkansız gibi birşey bizim için bu durum ama kısmet herşey artıkKimyasaldan sonraki gebelik kolay olur derler, belki doğal yoldan gelir mucizenrahmin gebe kalmayı öğrendi sonuçta
Teşekkür ediyorum cevabınız içinHastaneye kendin gidebileceksen sorun olmaz zorlanmazsın kendin halledersin bi ilk imza izin lazım bide yumurta toplandığı gün sperm örneği vermesi için lazım
5 tam doldu öyle yaptım zaten de. Sabah olmuştum transferi. Kısmet ya olsa süper olur olmasa zaten hazırlıklıyım. B planım var en azından. Ameliyat olacağım bakalım kısmet.
Aynen öyleydi canim 5.gun aksama dogru yapmistim silik dahi cizgi yoktu 6.gun 2.idrarla falan yaptim silik cikmisti aonra gitigide artmıştıRabbimnasip6103 ' te 5.gün yaptı negatif çıktı. 12.gün betası 800'lerdeydi. Hemen yelkenleri indirme cicim aaa
Evet canim beta hcg hormonu oldugu için iğnede kaset testi pozitif çıkar etkisinin uzunluğu kişiden kişiye değişirKızlar bişey sorcam bu ovitrelle yalancı gebelik mi gösteriyo ispatlanmış bişey mi bu bilginiz var mı etkisi uzun mu sürüyo atılmıyo bu hemen vücuttan bilen varsa yardımcı olur mu
evet canim oldugum gunu de saymisim. iki gun sonra bir daha yaparim. gerisi nasip. her sey olacagina vario napalimIyi de 6. Gün bugün. Sen 7 demiştin. Transfer günü sayilmiyor. Bide kalkip sabahin köründe yapiyosunuz, yarım gün de ordan atıyor. 2 gün sonra yine yap bence.
Evet canim beta hcg hormonu oldugu için iğnede kaset testi pozitif çıkar etkisinin uzunluğu kişiden kişiye değişianl
Anladım çok teşekkür ederimEvet canim beta hcg hormonu oldugu için iğnede kaset testi pozitif çıkar etkisinin uzunluğu kişiden kişiye değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?