Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bugün herkes kötü haberler vermiş;(ne zor şeymiş bu tüp bebek ne kdr yıpratıcı.bizimde sınavımız bu demek.inşlh birdahakine alırsn bebegını kucagına

Kızlarrr bişee sorcamm olduki testimiz pozitif çıktı gebelik hesaplaması nasıl olcak acabaaa hemşire bana transferden 14 gün önce hesaplıyoruz dedi yani transfer 21 se 7 aralıktanmı saycaz kafam karıştııı

Herşeyin vakti zamanı var hayatım inşşalah öteki seferde bebişin seni bulur Çok zor süreç yıpratıcı bi yandan umutlu..umudumuzu yitirmiycezz

arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Bizim yarın doktorla görüşmemiz var tüp bebek tedavisi için başlayacağız. Fakat biz kimseye söylemedik eşim ve benim aramda. Eşimde 8-17.00 arası çalışıyor süreçte yalnız olacağım çok zorlanır kıyım transfer sonrası? Bir kişiyede olsa söylemeli miyim ?

Hastaneye kendin gidebileceksen sorun olmaz zorlanmazsın kendin halledersin bi ilk imza izin lazım bide yumurta toplandığı gün sperm örneği vermesi için lazım

Umudunu yitirme İnş tekrar olduğunda başarılı olur ve sende bebişini kucağına alırsın

Teşekkürler hepinize arkadaşlar sonuçta tuttu ama genetik bir sıkıntıdan dolayı Rabbim izin vermedi..her işte bir hayır vardır yolun sonu değil farklı yollar deneyeceğiz bir dahakine artık..herkesin yazılmış bir yazısı çizilmiş bir yolu var işte kismetten öteye de yol yok..sağlıklı hayırlı ömürler olsun hepinizin yazisindaki dilerim

Canım geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın aynı şeyi, bebişini kucağına aldığın günleri göstersin yıpranıyoruz kolay değil, her olumsuzluk umudumuzu kırıyor sonuçta, denemeye devam edecez başka çaremiz yok Bir an önce hayallerine kavuşman dileğiyle inşallah

Kimyasaldan sonraki gebelik kolay olur derler, belki doğal yoldan gelir mucizen rahmin gebe kalmayı öğrendi sonuçta

Kimyasaldan sonraki gebelik kolay olur derler, belki doğal yoldan gelir mucizen rahmin gebe kalmayı öğrendi sonuçta
Zaten benden dolayı bir sorun yok sanırım görünen o.esimde hem sayı hem ciddi morfoloji sorunu vardı..o yüzden doğal yolla da imkansız gibi birşey bizim için bu durum ama kısmet herşey artık

5 tam doldu öyle yaptım zaten de. Sabah olmuştum transferi. Kısmet ya olsa süper olur olmasa zaten hazırlıklıyım. B planım var en azından. Ameliyat olacağım bakalım kısmet.
Rabbimnasip6103 ' te 5.gün yaptı negatif çıktı. 12.gün betası 800'lerdeydi. Hemen yelkenleri indirme cicim aaa

Kızlar bişey sorcam bu ovitrelle yalancı gebelik mi gösteriyo ispatlanmış bişey mi bu bilginiz var mı etkisi uzun mu sürüyo atılmıyo bu hemen vücuttan bilen varsa yardımcı olur mu

Kızlar bişey sorcam bu ovitrelle yalancı gebelik mi gösteriyo ispatlanmış bişey mi bu bilginiz var mı etkisi uzun mu sürüyo atılmıyo bu hemen vücuttan bilen varsa yardımcı olur mu
Evet canim beta hcg hormonu oldugu için iğnede kaset testi pozitif çıkar etkisinin uzunluğu kişiden kişiye değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…