- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.601
Ahh gözün audın canım valla bekle bekle mahfolduk bende pazartesiyi bekliyorumBilim bakalım çarşamba günü kim kese görmeye gidiyor
Bugünü gösteren rabbime şükürler olsun ya bekleyelim bu bile güzelAhh gözün audın canım valla bekle bekle mahfolduk bende pazartesiyi bekliyorum
Çok şükür inşallah güzel sonuçlar alırız hepimizBugünü gösteren rabbime şükürler olsun ya bekleyelim bu bile güzel
Oo hayırlı olsun semoşummBilim bakalım çarşamba günü kim kese görmeye gidiyor
İnşallah canım benim inşallah hepimiz görelimOo hayırlı olsun semoşummhadi hayrlısıyla gör inşlh bebişini snrada kalp atısını maşallah
Öyle tabii canım halkında hayırlısı olsun. Gerçekten çok erken amaevet canim oldugum gunu de saymisim. iki gun sonra bir daha yaparim. gerisi nasip. her sey olacagina vario napalim
Al benden de o kadarkofi kofim ceylanım maralım bende bi bk yok hala sözde günümdeyım neoldu bize baci alet edevat bozuldu iyice
Ayy masallahBilim bakalım çarşamba günü kim kese görmeye gidiyor
Al benden de o kadarmagnezyum sülfat aldım bugün. Adet söktürücü değil ama bağırsak bosaltıcı. Belki ona da yarar
aynısı bende de oldu dün gözümü açamadım uykudankizlar bugun 6. gunum cok vücut agrim var ve cok halsizim ister istemez moralimi de etkilio modumu dusuruo
Acaba semoş muBilim bakalım çarşamba günü kim kese görmeye gidiyor
ne bilim valla herşeyi dener olduk normalde bugun en yogun gnm olması gerekırken damladan öteye yok .ilaçlar ne yaptı bize böle yada stresAl benden de o kadarmagnezyum sülfat aldım bugün. Adet söktürücü değil ama bağırsak bosaltıcı. Belki ona da yarar
Girelim madem napalım. Baksana hava bile gir diyone bilim valla herşeyi dener olduk normalde bugun en yogun gnm olması gerekırken damladan öteye yok .ilaçlar ne yaptı bize böle yada streshavada cok kötü zaten.tam depresyon havası
Az çok başlamış senin dr'a gitseydin ya kuş?ne bilim valla herşeyi dener olduk normalde bugun en yogun gnm olması gerekırken damladan öteye yok .ilaçlar ne yaptı bize böle yada streshavada cok kötü zaten.tam depresyon havası
Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun diliyorum . Bana da dondurulmuş 5. günü embriyosu transfer edildi .Adetin 2. günü estrofem e başladım . Günde iki defa 4 adetKızlar, benim de bir sorum var. Donmuş embriyo transferi olanlar adetlerinin kaçıncı günü hangi ilacı kullandınız? Ve kaçıncı gün transfer oldunuz? Yarın doktor randevum var, çok heyecanlıyım :)
Ben girdim sanırsamGirelim madem napalım. Baksana hava bile gir diyo
Ya bebem 3damla gelio gnlk nasl gidemmmAz çok başlamış senin dr'a gitseydin ya kuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?