Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Al benden de o kadar magnezyum sülfat aldım bugün. Adet söktürücü değil ama bağırsak bosaltıcı. Belki ona da yarar
Gelmeyen adet yakında bilim kadını yapacak sizleri masallah anatomi kimya top hersey var hadı tez zamanda gelir ınsallah nacızane fikrim ben maydanoz haslayıp ıcerdim adetim gecikince hem iltihap sokucu hemde kan pıhtısının gevsemesıni saglardı tabı kısıye gore degısır ama bana ıyı geldıgıne inanırdım

Kızlar bugün hiç bisey yazamadım yazicak hiçbirşey bulamadım ne zorluklarla mücadele ettik ilaçlar iğneler stres hiç oralara girmiyorum ayrica hem maddi hem manevi zorlanıyoruz negatifi görünce üzülmemek elde değil tabiki rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin negatifi gören arkadaşlar çok geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin rabbim en kısa zamanda doğal yolla hamile kalmayı nasip etsin inşallah çok üzgünüm

Al benden de o kadar magnezyum sülfat aldım bugün. Adet söktürücü değil ama bağırsak bosaltıcı. Belki ona da yarar
ne bilim valla herşeyi dener olduk normalde bugun en yogun gnm olması gerekırken damladan öteye yok .ilaçlar ne yaptı bize böle yada streshavada cok kötü zaten.tam depresyon havası

ne bilim valla herşeyi dener olduk normalde bugun en yogun gnm olması gerekırken damladan öteye yok .ilaçlar ne yaptı bize böle yada streshavada cok kötü zaten.tam depresyon havası
Girelim madem napalım. Baksana hava bile gir diyo

Az çok başlamış senin dr'a gitseydin ya kuş?

Kızlar, benim de bir sorum var. Donmuş embriyo transferi olanlar adetlerinin kaçıncı günü hangi ilacı kullandınız? Ve kaçıncı gün transfer oldunuz? Yarın doktor randevum var, çok heyecanlıyım :)
Merhaba canım. Öncelikle hayırlı olsun diliyorum . Bana da dondurulmuş 5. günü embriyosu transfer edildi .Adetin 2. günü estrofem e başladım . Günde iki defa 4 adet
Coraspirin ve folik kullanıyordum .Transfer günü ise prolutex ,oksapar, prednol, monodoks, eklendi .

Girelim madem napalım. Baksana hava bile gir diyo
Ben girdim sanırsamne iştahım var ne bişe yapasım var sürekli yatış.amanin benm durum vahim.hiç sevmiyorum bu havaları bide ben kntrl dısında hiç dısarıya çıkmadımbenm gibi hiperaktif sokak kedisi birine resmen zulum yaaa salın beni sokağa ben sokak kedisiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…