- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.621
Hayirli olsuuun canimBilim bakalım çarşamba günü kim kese görmeye gidiyor
Son adet tarihini baz alıyorlar bildiğim kadarıylaKızlarrr bişee sorcamm olduki testimiz pozitif çıktı gebelik hesaplaması nasıl olcak acabaaahemşire bana transferden 14 gün önce hesaplıyoruz dedi yani transfer 21 se 7 aralıktanmı saycaz kafam karıştııı
Çıkıp bi tur atsana beybi, yada balkona çık gökyüzüne bak, havayı çek içine.. iyi geliyor. Sen yine iyisin sigara yakıyosun. Ben hazır 1 ay oldu, hiç başıma sarmayayım diye bide onun yokluğuyla uğraşıyorumBen girdim sanırsamne iştahım var ne bişe yapasım var sürekli yatış.amanin benm durum vahim.hiç sevmiyorum bu havaları bide ben kntrl dısında hiç dısarıya çıkmadım benm gibi hiperaktif sokak kedisi birine resmen zulum yaaa salın beni sokağa ben sokak kedisiyim
Zar sökülmüyor yani öyle mi?Ya bebem 3damla gelio gnlk nasl gidemmm
Uyyy suan sigarayıda bıraksam terör estiririm heralde.aslında bırakmayada niyetlıydm transfer iptal olunca vazgecemedım.valla koca gelsinde arabyla bir tur attırsın bana.bizim bura hep lojman tur atcak biryerde yok.yandırmaya devamÇıkıp bi tur atsana beybi, yada balkona çık gökyüzüne bak, havayı çek içine.. iyi geliyor. Sen yine iyisin sigara yakıyosun. Ben hazır 1 ay oldu, hiç başıma sarmayayım diye bide onun yokluğuyla uğraşıyorumomuzumda yük nâmına yer kalmadı. Fullüm şuan
Yok bebem ya kanama bıle yok sadece kahverengi lekeler 3damlayı geçmez.bu gidişle 1haftayı bulurZar sökülmüyor yani öyle mi?
benim de duzeldi bugun ne agrim ne halsizligim var hic bir belirti yok. ara ara cok hafif batma hissi o kadar. Senin kacinci gununaynısı bende de oldu dün gözümü açamadım uykudan
bu gün normalim ama
sen nasıl oldun ?
Arabayla turlan aynen canım. Dikkat et bide covid movid çıkarma başınaUyyy suan sigarayıda bıraksam terör estiririm heralde.aslında bırakmayada niyetlıydm transfer iptal olunca vazgecemedım.valla koca gelsinde arabyla bir tur attırsın bana.bizim bura hep lojman tur atcak biryerde yok.yandırmaya devam
Napalım teslim olmuş bekliyoruzYok bebem ya kanama bıle yok sadece kahverengi lekeler 3damlayı geçmez.bu gidişle 1haftayı bulur
Yaaaa yerim seni teşekkür ederimAyy masallahumut dolmaya ihtiyacımız vardı ne guzel haber
Önümüzdeki çarşamba gidicem canım dün vermiştim kan 403 çıktı doktor hesapladı çarşamba gel dediHayirli olsuuun canimyarin mi? Degerin kac cikmisti
19 unda transfer oldum 3. gün embriyosu bir tanebenim de duzeldi bugun ne agrim ne halsizligim var hic bir belirti yok. ara ara cok hafif batma hissi o kadar. Senin kacinci gunun
Ay hadi hayırlısı kese görmeye o kadar erken mı çağırıyorlarÖnümüzdeki çarşamba gidicem canım dün vermiştim kan 403 çıktı doktor hesapladı çarşamba gel dedi
Tamm senin içindeArabayla turlan aynen canım. Dikkat et bide covid movid çıkarma başınayandır bakalim benim yerime de
Önümüzdeki çarşamba gidicem canım dün vermiştim kan 403 çıktı doktor hesapladı çarşamba gel dedi
Hayırlı olsn cnm fitilden oluyor o akıntı.normal yani telaş yapmaHanımlar benim transfer sonrası 19. Günüm .. 12 gün de 205 16 gün de 925 çıkmıştı cumartesi Dr randevum ins kese görünür çok heyecanlıyım.. bir de Su gibi akıntım geliyor ilaçlardan mi acabw ? Progestan kaynaklı olabilir mi ki
Ay tüp bebek annelerin işi hep çok zor altinda bişi ariyoruzHayırlı olsn cnm fitilden oluyor o akıntı.normal yani telaş yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?