Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ben balyaj yaptırdım 2 kere yıprattı bıraz Şımdı az kaldı balyaj geÇsın perma yaptırcam azızem

bende iyiyim sagol canım bugun geldim evime şimdilik cok güzel gidiyo ama inşallah bi daha böyle bişeyle karşılaşmam
inşallah olmaz tatlımm...şimdi herşey daha güzel olucak bak gör.yerimseniben
ne aldınn ablacımmm ne kadar yüzsüzüm yafff sormamda bi mahsurr varmıııı ablacımmm

yok tabi tatlımm...gömlek ve süheter aldım çok şık.
sositososito

benimde saçımda röfle var eylülde yapmıştım dipler çıktı baya tekrar yapsammı diyorum yoksa böylemi bıraksam karar veremiyom kızlarr yaaaa....offf

ablacım hayatımda 1 sadece 1 kere üstlere kalın balyaj attırdım.iyi güzelde baktım herkes sarı.bide saç yıpranıoo.sonra ana saçıma geri döndüüm.kendi saçımda kızıl.
orjinal renk en güzeli bencee

ama röflee çokk yakışmış sana ablacımmm böleee çok güselsinnnn
sağol tatlım....

Ben balyaj yaptırdım 2 kere yıprattı bİraz Şİmdİ az kaldı balyaj geÇsİn perma yaptırcam azİzem

evett yaa yıpratıyo ondan istemiyom aslında ama eşimde çok beğeniyo sarı saçımı.
kestirmiyorumda belime geldi nerdeyse...bide kumral saçımı koycam albüme bakın hangisi daha güzel yorum yapın kızlarr...

evet canımm bende bıktım çok yıprandı saçım....sende bak resim koycam hangi renk güzel yorum yap tatlımm...karar veremiyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…