ok canmm. dün gezmekten koptum valla sonunda güzel bişey aldım aşkıma.
zortutuyom kendimi hediyesini vermemek için kaydirigubbakcemile3
benimde saçımda röfle var eylülde yapmıştım dipler çıktı baya tekrar yapsammı diyorum yoksa böylemi bıraksam karar veremiyom kızlarr yaaaa....offf
inşallah olmaz tatlımm...şimdi herşey daha güzel olucak bak gör.yerimsenibenbende iyiyim sagol canım bugun geldim evime şimdilik cok güzel gidiyo ama inşallah bi daha böyle bişeyle karşılaşmam
ne aldınn ablacımmm ne kadar yüzsüzüm yafff sormamda bi mahsurr varmıııı ablacımmm
Ben balyaj yaptırdım 2 kere yıprattı bİraz Şİmdİ az kaldı balyaj geÇsİn perma yaptırcam azİzem
benimde saçımda röfle var eylülde yapmıştım dipler çıktı baya tekrar yapsammı diyorum yoksa böylemi bıraksam karar veremiyom kızlarr yaaaa....offf
inşallah olmaz tatlımm...şimdi herşey daha güzel olucak bak gör.yerimseniben
yok tabi tatlımm...gömlek ve süheter aldım çok şık.
sositososito
sağol tatlım....ama röflee çokk yakışmış sana ablacımmm böleee çok güselsinnnn
Ben balyaj yaptırdım 2 kere yıprattı bİraz Şİmdİ az kaldı balyaj geÇsİn perma yaptırcam azİzem
ama perma saçı çokk yıpratıyoo canımm yaaa
ablacım hayatımda 1 sadece 1 kere üstlere kalın balyaj attırdım.iyi güzelde baktım herkes sarı.bide saç yıpranıoo.sonra ana saçıma geri döndüüm.kendi saçımda kızıl.
orjinal renk en güzeli bencee
inşallah olmaz tatlımm...şimdi herşey daha güzel olucak bak gör.yerimseniben
inşallah canım ya her şeyin cok güzel olmasını istiyorum yeni bir sayfa actım artık...
slm kızlar
nasılsınız bakalım
peeeeeeeeeeeeeeeeeeelin
evine geldin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tatlım
evet canımm bende bıktım çok yıprandı saçım....sende bak resim koycam hangi renk güzel yorum yap tatlımm...karar veremiyom yaaa
kızlarrr resim ekledim bakıp yorum yapın napıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?