Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bekle demetnur yarın yanına gelıyom inşallahkaydirigubbakcemile
bakalım hayırlı haberı yarın net alıcam inşallah canım.. senın nasıl gıdıyoboshayallersmile

hadı baalım ınsallh ben burdakı herkezı yanıma beklıyorum bır an once bence var canım ben hısedıyorum senın kanda kac cıktı canım bende nasıl olıyım ugrasıyom kanamam vardı ılac kullandım dun aksam durdu kanamam sımdı daha ıyım canım degerın kac senın kanda

hadı baalım ınsallh ben burdakı herkezı yanıma beklıyorum bır an once bence var canım ben hısedıyorum senın kanda kac cıktı canım bende nasıl olıyım ugrasıyom kanamam vardı ılac kullandım dun aksam durdu kanamam sımdı daha ıyım canım degerın kac senın kanda

iyi ol canım ya hep ıyı hberlerını alalım ınşallah........
canım dr sayısal degerını cumartesı ıkı de ögrenebılırsın dedi sabırsılıkla yarını beklıyorum işteboshayallersmile

pelın gözun aydın tatlım hoşgeldın evınee
ohh tamızlıkte yapmışsın mıs gıbı temız temız huzur lu bı sekılde oturmayı nasıp etsın rabbım inşallah :emir_bebek: bı tanede şu hareketlı bebeden versın sonra ohhhh degme keyfınee:icecream:

nıya kan vermedınmı sen sonucunuda 1 2 satt sonra verıyolar nasıl oluyo anlamadım canım vallahı

dr bize dediki hangı test den yaptıracaksınız iki çeşit var dedi sayısal mı hızlı sonuç mu bizde sizce hangısı uygun dedik hızlı test yapalım olmazsa sonra yine sayısal testı yaparız dedı hızlı teste baktı düşük derecede pozitif büyük ihtimal gebelık var dedi..ama ben bu kanı labaratuvar a gönderıp sayısal degerını de ögrenıcem cumartesı halolur dedi canım bilmiyoru kibilmiyorumkismile

Back
X