kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar
Raabim hepinizin göbüşüne kelebek kondursun
ayaklarını ve belini sıcak tut fazlada yorma kendini bu günlerde hassas sın fazla hareket etme bide havuç suyu iç rahimde bebekle daha sıkı tutunurmuş havuç suyu içersen opuyorumnanaktan iyi bak kendine
bana neden kimse yazmıyo mirmirmirmir yeniyim ben burda aranıza katılmak istiyorumsenağlama
tmmam yasemin ablamın adı çok severim yasemin ismini ablamın 2 olğlu var Allah inş onun gibi sağlıklı iki evlat nasıp etsinsana yasmincim ya bu gün accayip mutluyum ya inş bu gün kimle konuşursam onların ikizleri olsun
melis tebrik ederim tatlım benim içimden hep hamiş olduğun geçiyodu
ama söyleyip ümitlendirmeyeyim dedim
neyseki sonuç çok güzel kaç gün geçmişti bide kan testi yaptırdınmı
melis tebrikler canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah,
darısı başımıza
şu listede hala yokum yaaa 12 kasım günüm
ayy canım bak bu sabah ayaklarımın üşümesiyle kalktım yoksa normalde 11 den önce uyanmazdım. ama benimki kuruntu galiba. çünkü hamiş olsam bile daha bebiş yerleşmemistir bilecanım benim 2 gün geçmişti test yaptım
belirtiere gelince tabi yazayım canım ama önelikle şunu belirteyim ki benim göğüslerden en ufak bir değişiklik olmadı büyümedi, renci koyulaşması, acımadı ama etrafından bir sürü inik minik noktalar çıktı o kadar bir de adet günümde sol göğsüm ağrı yaptı. Evet şimdi gelelim asıl belirtilere
adet günüme 10 gün kala : karnımın en alt kısmında ağrı oldu ara ara ama kendini hissettirecek kadar
adet günüme 1 hafta kala : ağrı+ kasıklarda batmalar+ayaklarımın çok üşümesi özellikle gece yatmadan hemen önce başlıyodu
adet günüme 4 gün kala : ağrı+kasıklarda batma+ karnın en alt kısmında seyirme+uzandıktan sonra doğrulurken kasıklarımda acı
adet günümde : yoğun kasık ağrısı+bel ağrısı+akşam yemeklerinden sonra mide bulantısı
adet günüm 1 gün geçtikten sonra : kasık ağrısı+karın ağrısı+yemeklerden sonra mde bulantısı ve baş dönmesi
adet günümü 2 gün geçtikten sonra : tüm bu belirtiler+halsizlik+test ve sonuç pozitif
bu kadar canım inşallah yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan birşey olursa sor canım.opuyorumnanaktan
dualarımız seninle canım, bende ilk 3 ay denicem sonra doktora gidicembenimde 1 yıl oldu canım
ama gelen giden yokkkk mafoldumben mafoldumben
hayırlısı olsun canım
bende hipotiroid çıktı meğersem boşa beklemişim 1 sene dktrum büyük ihtimal bü yüzden kalamamışsındır dedi pzrtsi tedavi başlıyorum
dua edin banada :Saruboceq:
ecegün ayaklarını ne yap et sıcak tut çok önemli aslında belini de koru ama ayaklarını yün çorap fakan giyerek koru ve kabız olma bol bol sebze ve meyve ye çok önemli
ayy canım bak bu sabah ayaklarımın üşümesiyle kalktım yoksa normalde 11 den önce uyanmazdım. ama benimki kuruntu galiba. çünkü hamiş olsam bile daha bebiş yerleşmemistir bile
ay canım dün karnım o kadar şişti ki malesef kabızlıkta var. gaz da aşırı var. valla napcam bilemedim. en iyisi ayaklarımın altına sıcak su torbası koyayım yoksa ısınacak gibi değil
çalışma günleri önemli canım döllenme olduysa 10 gün içinde rahime yerleşeceği yere geliyormuş yumurtlama tarihinin bitiminden 10 gün sonra minik minik belirtiler vermeye başlıyo zaten canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?