Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tmmam yasemin ablamın adı çok severim yasemin ismini ablamın 2 olğlu var Allah inş onun gibi sağlıklı iki evlat nasıp etsinsana yasmincim ya bu gün accayip mutluyum ya inş bu gün kimle konuşursam onların ikizleri olsun

melis tebrikler canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah,
darısı başımıza

şu listede hala yokum yaaa 12 kasım günüm

ayaklarını ve belini sıcak tut fazlada yorma kendini bu günlerde hassas sın fazla hareket etme bide havuç suyu iç rahimde bebekle daha sıkı tutunurmuş havuç suyu içersen opuyorumnanaktan iyi bak kendine

canım valla bak ben bilmiyordum havuçsuyunun faydasını. çok sağol. dünde havuç almıstım hemen gidip sıkıyorum çok sağol canım.:1hug:

bir tane olsun yeter fazla istemiyorum iki taneyede hayır demem ama inşallah canım iyi dileklerin için sağol rabbim sanada nasip etsin

melis tebrik ederim tatlım benim içimden hep hamiş olduğun geçiyodu
ama söyleyip ümitlendirmeyeyim dedim
neyseki sonuç çok güzel kaç gün geçmişti bide kan testi yaptırdınmı

sağolasın canım 2 gün geçmişti benim ama ağrılar çok düşündürdü beni neden bu kadar fazla diye başka bişey de olabilir dedim ilaç da alamıyorum en azından test yapayım diye düşündüm kan testi yaptırmadım haftay agidecem doktora daha çok yeni 10 gün olmadı adetgecikmesi

melis tebrikler canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah,
darısı başımıza

şu listede hala yokum yaaa 12 kasım günüm

sağol canım amiiiiiiiiiiinnn darıs sizin başınıza şunu söylüyeyim arkadaşlar geçen ay kendim hesaplamıştım yumurtlama tarihimi eylül ayı için iyi de çalıştık ama olmadı bu ay internetten hesapladım ama çalışamamıştık yani yumurtlama gününün son 2 günü çalışabildik. İnternetten hesaplama yöntemikni kullanıyorsanız son günler daha önemli sanırım aklınızda bulunsun.

ayy canım bak bu sabah ayaklarımın üşümesiyle kalktım yoksa normalde 11 den önce uyanmazdım. ama benimki kuruntu galiba. çünkü hamiş olsam bile daha bebiş yerleşmemistir bile

evvet havuç suyu bebeişlerin daha sağlam tutunmasını sağlıyomuş ama günde 1 bardak fazla içme bende 2 günde bir içiyorum şu an ama bbebişlerimi koysunlar içime sonra hergün inş

ecegün ayaklarını ne yap et sıcak tut çok önemli aslında belini de koru ama ayaklarını yün çorap fakan giyerek koru ve kabız olma bol bol sebze ve meyve ye çok önemli

dualarımız seninle canım, bende ilk 3 ay denicem sonra doktora gidicem

ecegün ayaklarını ne yap et sıcak tut çok önemli aslında belini derken kasıklarını da koru ama ayaklarını yün çorap falan giyerek koru ve kabız olma bol bol sebze ve meyve ye çok önemli sonrada yaslan arkana rahatına bak :içelim:

ecegün ayaklarını ne yap et sıcak tut çok önemli aslında belini de koru ama ayaklarını yün çorap fakan giyerek koru ve kabız olma bol bol sebze ve meyve ye çok önemli

ay canım dün karnım o kadar şişti ki malesef kabızlıkta var. gaz da aşırı var. valla napcam bilemedim. en iyisi ayaklarımın altına sıcak su torbası koyayım yoksa ısınacak gibi değil

ayy canım bak bu sabah ayaklarımın üşümesiyle kalktım yoksa normalde 11 den önce uyanmazdım. ama benimki kuruntu galiba. çünkü hamiş olsam bile daha bebiş yerleşmemistir bile

çalışma günleri önemli canım döllenme olduysa 10 gün içinde rahime yerleşeceği yere geliyormuş yumurtlama tarihinin bitiminden 10 gün sonra minik minik belirtiler vermeye başlıyo zaten canım opuyorumnanaktan

ay canım dün karnım o kadar şişti ki malesef kabızlıkta var. gaz da aşırı var. valla napcam bilemedim. en iyisi ayaklarımın altına sıcak su torbası koyayım yoksa ısınacak gibi değil

sebze yemekleri yeşil salata yanında mesela taze fasülye ye ya da melemen iki tabak ye ama ekmek çok yeme iki tabak melemen ye bak nasıl zorlanmadan tuvalete çıkıcan Şeniz

canım benim adetime zaten 11 gün var. ay çok heyecanlıyım ya günler geçmek bilmiyor valla. bazen dua ediyorum keske adet gecikmesi olmadan yerlesme kanaması gerçeklessede hamile olduğumu anlayabilsem kaydirigubbakcemile3

basit öneriler ama etkili öneriler valla kızlar görüceksiniz ki bu basıt önerilerle daha rahat atlatıcaz bu dönemleri zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…