melis sen hangi hastaneye gittin ilk denemenmi kısa protokolmuydu uzunmu
selam kızlar
cumanız mübarek olsun opuyorumnanaktan
rabbim dualarımızı kabul etsin inşlhhhh opuyorumnanaktan
haztaneye gitmedim canım haftaya doktora gidicem araştırıyorum :CüvCüv:
slm kızlarr nasılsınız?
güzel haberler varmı bugün?
slm azizecim
en yakın zamansa sen verirsin inşlhhh Şeniz
slm canım :)
slm tatlımm...sen nasılsın bakalım?
iyiyim canım çalışmalara başladık:kedi:inşallah kasım ayı herkese uğurlu gelir
bende iyiyim azizecim çokkk şükür artık neden hamiş kalamdığım ortaya çıktı
pzrtesi tedaviye başlıyorum
bu arada ovlsyon testi ve eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum çalışmlarda tam gaz devam :lepi:
anlıycan canım bu ayyyyyy baya sıkı bi yönetim var
inşlhhhhhhh allah daha fazla bekletmez hiçbirimizi :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım. benim yumurtlama zamanımda geçti ama ben yinede tedbiri elden bırakmıyom çalışmaya devam:jeyyar: bakarsın geç yumurtlarım neme lazım :uhm: adetime 4 5 gün kalaya kadar devamkaydirigubbakcemile3
sende canım kaytarmak yok bak :jeyyar:
canım benim 2 gün geçmişti test yaptım
belirtiere gelince tabi yazayım canım ama önelikle şunu belirteyim ki benim göğüslerden en ufak bir değişiklik olmadı büyümedi, renci koyulaşması, acımadı ama etrafından bir sürü inik minik noktalar çıktı o kadar bir de adet günümde sol göğsüm ağrı yaptı. Evet şimdi gelelim asıl belirtilere
adet günüme 10 gün kala : karnımın en alt kısmında ağrı oldu ara ara ama kendini hissettirecek kadar
adet günüme 1 hafta kala : ağrı+ kasıklarda batmalar+ayaklarımın çok üşümesi özellikle gece yatmadan hemen önce başlıyodu
adet günüme 4 gün kala : ağrı+kasıklarda batma+ karnın en alt kısmında seyirme+uzandıktan sonra doğrulurken kasıklarımda acı
adet günümde : yoğun kasık ağrısı+bel ağrısı+akşam yemeklerinden sonra mide bulantısı
adet günüm 1 gün geçtikten sonra : kasık ağrısı+karın ağrısı+yemeklerden sonra mde bulantısı ve baş dönmesi
adet günümü 2 gün geçtikten sonra : tüm bu belirtiler+halsizlik+test ve sonuç pozitif
bu kadar canım inşallah yardımcı olabilmişimdir. Aklına takılan birşey olursa sor canım.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?