bu ay olmazsa 15 ay bitmiş olacak canım düzenli benim adetler hiç bir problemimizde yok ama bebekte yok
AYNI BENIMDE OYLE....AMA KISMET ISTE MUTLAKA DOĞRU ZAMANI VARDIR DIYE BEKLIYORUZ BENIM KONT DE BISEYDE CIKMADI AMA BU AY DA OLMAZSA ESIMLE TEKRAR TAM TESEKKULLU BIR KONTROLOE GIRECEĞİZ ARTIK 30 DA OLDUM KACIRACAK ZAMAN YOK
UMARIM SENDE MUJDELI HABERI BU AY ALIRSIN HEMSERIM. zemuszemus
kızlar nasılsınız ben hala regl olmadım
kızlar nasılsınız ben hala regl olmadım
canım test yaptın mı nedir sonuç?? :sm_confused:
canım günün kaç gün geçti
canım 3 gün geçmişin test yapmadın mı hala Allahım inş. hamilesindir
ayy inşallah inşallah melis sen ve mızmızı sürekli takip ediyorum inşallah (melis verdi) 2nizde guzel haberleri verirsiniz opuyorumnanaktanyaptım yaptım ama yoookkkkkkkkkk
ya cok üzülüyorum herkese cevap yazmk istiyorum ama beceremiyorum benide listeye eklermisiniz yanlız ben 2temmuzda dış gebelikten amaliyat oldum ne kadar beklemeliyim sizce cevap yazarsanız sevinirim hoşca kalın
vereliniortak
ayy inşallah inşallah melis sen ve mızmızı sürekli takip ediyorum inşallah (melis verdi) 2nizde guzel haberleri verirsiniz opuyorumnanaktan
yaptım yaptım ama yoookkkkkkkkkk
melis testinin fotosu varmı canım
belirginmi çıktı çift çizgi :)
melis doğal yoldanmı hamile kaldın
arkadaşlar 2 çıkmış adetime daha 5 gün var geç döllenme olabilirmi pazatesi testi tekrar yaptırayım diyorum eger artarsa vardır artmazsa yoktur ne diyorsunuz
h.b
meliscim ufaklık ne yapıyo bakalım
onunla beraber olduğunu bilmek çokkkkk güzel bişey olsa gerek
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
ayşecim çatlatma iğnesi olmussun ya belki geç döllenmiştir acaba kan testi mi yaptırsan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?