Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu ay olmazsa 15 ay bitmiş olacak canım düzenli benim adetler hiç bir problemimizde yok ama bebekte yok

AYNI BENIMDE OYLE....AMA KISMET ISTE MUTLAKA DOĞRU ZAMANI VARDIR DIYE BEKLIYORUZ BENIM KONT DE BISEYDE CIKMADI AMA BU AY DA OLMAZSA ESIMLE TEKRAR TAM TESEKKULLU BIR KONTROLOE GIRECEĞİZ ARTIK 30 DA OLDUM KACIRACAK ZAMAN YOK

UMARIM SENDE MUJDELI HABERI BU AY ALIRSIN HEMSERIM. zemuszemus

aminn inşaallah sabırla bekliyoruz işte yapacak bir şey yok RABBİM cümlemize tez zamanda nasip eder inş.

arkadaşlar 2 çıkmış adetime daha 5 gün var geç döllenme olabilirmi pazatesi testi tekrar yaptırayım diyorum eger artarsa vardır artmazsa yoktur ne diyorsunuz

ya cok üzülüyorum herkese cevap yazmk istiyorum ama beceremiyorum benide listeye eklermisiniz yanlız ben 2temmuzda dış gebelikten amaliyat oldum ne kadar beklemeliyim sizce cevap yazarsanız sevinirim hoşca kalın
vereliniortak

canım hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun dış gebelik konusunda hiçbir bilgim yok
ama rakadaşlar yazar mutlaka yazılanlar cevap vermek istersen mesajın altında alıntı aypı tıkla yazmak istediklerini yaz gönder bu kadar basit

ayy inşallah inşallah melis sen ve mızmızı sürekli takip ediyorum inşallah (melis verdi) 2nizde guzel haberleri verirsiniz opuyorumnanaktan

inşallah canım yarın dananın kuyruğu kopar

arkadaşlar 2 çıkmış adetime daha 5 gün var geç döllenme olabilirmi pazatesi testi tekrar yaptırayım diyorum eger artarsa vardır artmazsa yoktur ne diyorsunuz

azize ben demiştim diyecek kesin ama :)

regl günü enaz4 gun geçince tekrar yap bence canım eğer olmazsan..
azize de gunu gelmeden yapmıs tek cızgı, 4 gun sonra yapmıs pozitif cıkmıs gecdollenme olmus olabılır belkı de kım bılır

h.b
meliscim ufaklık ne yapıyo bakalım
onunla beraber olduğunu bilmek çokkkkk güzel bişey olsa gerek
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

canım şimdi ördüm msj. işler biraz yoğundu da bugün kusura bakma gecikme için zemuszemus ufaklık iidir heralde canım bişey hissetmesem de heniz arada bir seyirmelerle hatırlatıyo kendisini cokacimcoook

ayşecim çatlatma iğnesi olmussun ya belki geç döllenmiştir acaba kan testi mi yaptırsan ?

canım ben doğuda ilçedeyim ve burda kanda gebelik testi yok malesef merkeze gitmem gerek oda 70 km
ama inşallah bebişim vardır çok korkuyorum kist oldular diye o zaman doğum kontol hapı kullanmak zorunda kalıyomuşsun
sen çatlama iğnesi oldunmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…