Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

katrem ve izmirhayal hamilesiniz kızlar silikte olsa kesindir bak biz göremiyoruz o çizgileri tebrikler canlar dua edin bizede

allahım sen herkese hamilelik duygusunu tattır
herkesin bebişlerini kucağına kolay yoldan almasına yardım et rabbim

yarın sabah tekrarlarız testi tamam mı bende temizlik yapcaktım malum pazar bugün yapmadan önce bi bakimm dedim nolur nolmazz iyikide yapmısım temizliğide üstünden üstünden yaptım hemen anneme geldim ama ona sölemedim daha

ayyy yapma sakın temizlik filan yorma kendini ayy ne büyük sürpriz olurrrr:dance::dance::dance:

AĞLIYORUM ŞU AN CANIM YAA
DÜN DE 15 KİŞİ MİSAFİRİM VARDI ÖYLE YORULDUMM Kİ
bel ağrısından ölüyodum bu sabah

katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm

canım senide tebrik ederim.hayırlı olsun nezamandır istiyosun bebiş.merak ettim. ay nasıl mutlu oldum.

ben de yapacaktım
dün çok yorulunca etrafı sabaha toplarım demiştim
anneme gidince kaldı hepsi
şimdi de bırraktım valla

katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm

tebrikleeeerrrrr canımmm... rabbim bebişini sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinnn... çoooookk sevindimm. arka arkaya iki güzel haber. bize de moral oldu kızlar çoook sağolunnn...

katrem bence söyle eşine. beraber giin özel bir hastaneye yarını ben olsam bekleyemem.

eşim yok canım
çalışıyor 11 e gelecek
ben gdip gizli yaptırayım diyorum annemlere de uğrar sürpriz yaparım
ay aksi gibi hiç de para yok evde
önce anneme uğrayıp borç mu alsam :))

canım benim çok sağolasın sana da çoook geçmiş oldun canım benim merak etme bişey olmaz ominik meleklere kendine iyi bak canım opuyorumnanaktan

katrem ve izmir hayal kızlar bu ay günaşırımı yatınız. birde nezamandır istiyosunuz bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…