katrem ve izmirhayal hamilesiniz kızlar silikte olsa kesindir bak biz göremiyoruz o çizgileri tebrikler canlar dua edin bizede
hayırlı olsun canım
ayy ne bilim çok karışığım şuan
dün de teyzemin kızıının hamile haberini almıştım
ilk bebeği tüp bebekti
doktor tedavisiz bebeğiniz olmaz demiş ve bu ay hamile kalmış maşallah
onu duyunca çok sevinmiştim mğer ben de mi hamileymişim
ben koyabilirim
bi dakka
yarın sabah tekrarlarız testi tamam mı bende temizlik yapcaktım malum pazar bugün yapmadan önce bi bakimm dedim nolur nolmazz iyikide yapmısım temizliğide üstünden üstünden yaptım hemenanneme geldim ama ona sölemedim daha
korkma canım ya. elbette ki kan testi kesin sonuç verir. ama hamile olmasan vücut hcg'yi üretmez. o da idrara geçmez. elindeki test senin hamile olduğunu gösteriyor. eğer adet gününün öncesinde olsaydı, bir kaç gün bekle derdim, çünkü adetle düşme riski vardı. ama zaten adet günün bugün. dikkat et kendine. yorulma, ağır taşıma, bir kaç gün sonra testi tekrarla. ama korkma. bence sevinmeye ve kutlamaya başla. bu çok güzel bir haber. doyasıya tadını çıkar canımmm..
katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm
yarın sabah tekrarlarız testi tamam mı bende temizlik yapcaktım malum pazar bugün yapmadan önce bi bakimm dedim nolur nolmazz iyikide yapmısım temizliğide üstünden üstünden yaptım hemenanneme geldim ama ona sölemedim daha
katrem tebriklerrrrr ve ve ve bu arada bugün bende test yaptım 2 gün var adetime çift çizgiiii katrecim benimde böle kıpkırmızı deil ama bu demek deilki hamiş deiliz hamileyiz kusummmmmmmm
canım senide tebrik ederim.hayırlı olsun nezamandır istiyosun bebiş.merak ettim. ay nasıl mutlu oldum.
ayy kızlar bende saskınım daha inanasım gelmiosu 28 ini atlatsam korkmamm
AĞLIYORUM ŞU AN CANIM YAA
DÜN DE 15 KİŞİ MİSAFİRİM VARDI ÖYLE YORULDUMM Kİ
bel ağrısından ölüyodum bu sabah
katrem bence söyle eşine. beraber giin özel bir hastaneye yarını ben olsam bekleyemem.
mızmız melis melis yarencik çoooooooooooooooooooook tebrikler kızlar hayırlı olsun kaç gündür yatıyorum bu hastalık mahvetti beni pazartesi dokora gidicem umarım bişeyi yoktur bebişimin ancak girdim nete şimdi gördüm kusuruma bakmayın kızlar çok sevindim RABBİM hepimizin hamileligini saglıklı geçirtsin çok öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5
kıyamam yaa. ağlanacak değil sonsuz sevinilecek ve dua edilecek zaman tatlım. rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.
eşim yok canım
çalışıyor 11 e gelecek
ben gdip gizli yaptırayım diyorum annemlere de uğrar sürpriz yaparım
ay aksi gibi hiç de para yok evde
önce anneme uğrayıp borç mu alsam :))
canımeşine nasıl söyledin ne tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?