Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben de istiyorum aralıkta hamile kalmak! çok ta sabırsızım... hemen olsun istiyorum ama galiba bu işler öyle o kadar da kolay değilbenneyaptımki

grenmoon
anamm ahanda bi zor isim daha gelmişşş delikafadulden

hoşgeldin tatlım
biz baya bekledik inşlhh sen hemen kalırsın bu iş hiç bebli olmyuoo
hakkınızda hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

inşallah ama bence burda olduğumuz süre içinde bebek fikrini kafamızdan atalım, insan daha çok etkileniyor. Yani bebekle ilgili sorulara cevap verelim tabi ama başka konulardan bahsedip sohbet daha iyi doluyor sanki mesala yemek cokacimcoook

ben de istiyorum aralıkta hamile kalmak! çok ta sabırsızım... hemen olsun istiyorum ama galiba bu işler öyle o kadar da kolay değilbenneyaptımki

hoşgeldin tatlım inşallah tatlım ama stres sıkıntı en büyük etken önce bunları bi at üstünden ondan sonra çok çalış tatlım :kedi:

kıss portakall sen yemeğe taktın herhal acıktınn
herkes bişi yollasa yemek yapmana gerke kalmaz
benden pizza berrakdan börek
gülden kıymalı makarna

haydeee haydeee kk açık büfe açıldı
yokmu kermesimize bi katkı :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Hoşgeldin scorpion.. Ben börek yapmaya gdiyorum.Bitince gelicemmm.Görüşürüz. opuyorumnanaktan

hoşbulduuk.. haklısınız kafaya çok takınca daha zor. bazı arkadaşlarım antidepresan kullanmaya başlayınca hamile kaldı :1rolleyes:

evet yemek tarfilerini bekliyorum o zaman ben klasik yemekler dışında pek bişey yapmıyorum.. şöyle değişik şeyler denesek arada iyi olacak.

hiç belli olmuyor canım tek denemede tutturanlar var
belli mi olur belki sende şanslı gruptansındır

yok kız makarna yapmadım hiç halim yok başım ,dişim,karnım kısacası heryerim ağırıyo halsizlik var bezelye ve pilav var onlardan gönderebilirim ama

kız sende pizza tarifini ver bakim baya anlattın ağzımızı sulandırdın :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…