Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dr bize dediki hangı test den yaptıracaksınız iki çeşit var dedi sayısal mı hızlı sonuç mu bizde sizce hangısı uygun dedik hızlı test yapalım olmazsa sonra yine sayısal testı yaparız dedı hızlı teste baktı düşük derecede pozitif büyük ihtimal gebelık var dedi..ama ben bu kanı labaratuvar a gönderıp sayısal degerını de ögrenıcem cumartesı halolur dedi canım bilmiyoru kibilmiyorumkismile

bırı ıdrar testı yanı hızlı test bırı kan testı yanı sayısal test canım nerde oturuyosun sen ıstanbulda neresınde yanı sunu ogrenmeye calısıyorum nerde yaptırdın testı

bırı ıdrar testı yanı hızlı test bırı kan testı yanı sayısal test canım nerde oturuyosun sen ıstanbulda neresınde yanı sunu ogrenmeye calısıyorum nerde yaptırdın testı

avcılar tarafındayım cnm özel hastanede yaptırdım kan alarak yaptı hızlı testı 20 dk içinde sonuç verıyor

:)nohutlumm ben annemın ewındeyım:):) iyiym saoll:)..esım bıraktı benı buraya ama kıonustukklarım onunla ıse yaramıs olmalıkı buraya gelmeden ıonce elınde ew kataologu wardı
:) ew almayı dusunuo heralde :) dusunuoduk ama 2 veya 3 sene sonra falandı...

ay ınsallahh bu sadfece bakmakla kalmazz alırızz:) dua edın nolurr

ya kızlar bende az once test yaptımm:):):) daha 14 unde adet olcam ama yapıyım dedım aklımda kalmasın dıe:)

sonucc kırmızııı:)

:)nohutlumm ben annemın ewındeyım:):) iyiym saoll:)..esım bıraktı benı buraya ama kıonustukklarım onunla ıse yaramıs olmalıkı buraya gelmeden ıonce elınde ew kataologu wardı
:) ew almayı dusunuo heralde :) dusunuoduk ama 2 veya 3 sene sonra falandı...

ay ınsallahh bu sadfece bakmakla kalmazz alırızz:) dua edın nolurr
ayyyyyy çok sevındımmm bende o gunlrı görurmuyum acepboshayallersmile hiçç umudum yok :1no2:

ay ole deme kız ıolurr nasıp herseyyy ben cok dua ederımm ıonsallah kabul olmusturr:)senın ıcınde edıorum sımdıkk seslı seslı:) allahım ınsallah senıde mutlu olcagın yerde ew sahıbı yapsınn arkadasımm işşşallahhhh

Back
X