- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.701
yok kuzu ben hafta olarak da senden ilerdeyim ama bende hissetmedim..ama kuzum unuttuğum anda patlatıyo baloncukları içeride..
dün eşim hararetli hararetli bişey anlatıyodu,ses tonu yüksektir bi de.... O konuştukça tekmeledi,korktu garibim zaar...
Cnm irem leblebi yutmuş solucan ya,göbüşte yağ olmadığı için dıışardan görmüştür...bozmayın moralinizi....
ben hiç beceremem canım o yüzden yok benim
bu sabahta benim kociş serviste yüksek sesle konuştu o zaman bi baloncuk patladı bende
Yağla alakalıdır dimi bende öyle düşündüm
bu sabahta benim kociş serviste yüksek sesle konuştu o zaman bi baloncuk patladı bende
:):):)eşim dün çok sinirlendi ama neden sana tepki veriyo da bana tepki vermiyo diye..bozma moralini dedim senin sesine de alışsın anlasın senin babası olduğuna sana da tepki verir...beni şimdi babası olarak görmüyo mu diyo şehzadeleri
bence öyledir canm..birde sırt üstü yatınca görülüyo,böyle bi anlık seyirme gibi....bu sabahta benim kociş serviste yüksek sesle konuştu o zaman bi baloncuk patladı bende
kuzu anam k.validem flan biliyo ama bakalım daha kararımı veremedim bende çünkü kapı süsü yastık battaniye anı defteri ve hediyelik magnet yapıcam bunlar içinde lazım olucak ama hala düşünme aşamasındayım
bizler var ya çok yağlı gacılarız haaaaerisin accık yağlar...
valla benim kaynanam biliyo dikiş alın eve filan diyo ama ben kullanmuyorum diye almıyorum
ayy nasıl ericek yaaaa
klima bile kar etmiyyo artıkın...
yok konuşmadım kuzu bilmiyom ki saat kaçta giriyordu doktora...hele arayam bakam ne ediyomuş zilli minnak...seraaaaappp iremiomla konuştun mu kızzz çıkmış mı doktordan
iremiommmmmmmmmmmm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iremkoo cabuk anlat ben gidiyorum şimdi
fatmiğimmm send eyarın bizi merakta bırakma kuzum olur muuu
kızmışşşşş anasına çekmiş el ense yatıyomuş...
cepten bağlanırım yanınıza otobüse binince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?