• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla ben anlamadım bugün dogru düzgün akıntı bile yok ne oluo bilmiyoruum:53::53::53::53::53::53:

Ayy kuzum kusura bakmaa:17::17::17:iyiyim ama sanırım migrenim tutuck bugün:25::25:

akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı :31::31::31::31:

Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyi :60::60: Saçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi :34:

inşallah kuzummm benide komaya sokuyo yakaladımı çok geçmiş olsun bitanemmm

saol canım benım hele hamileyken bu agrısı çok berbat oluyor ilaçta alamıosun off off:31:

akıntım ben fitil kullanalı kesildi , akıntıdan anlamıyom hiç, gerçi ben her türlü anlamıyom, anlasam yımırtladığımı göbüşüm dolardı :31::31::31::31:

Miğrenin tutar tabi durmadan su altındasındır sen ha yımırtladım ha yımırtlıycam deyi :60::60: Saçını eyi kurula şimdide başına havlu koy alnına tut makineyi :34:

hee ya valla haklısın canım ondan olabilir cidden:1::1:

sabah eşim işe giderken ben hayatta kalkamam ya diyorum ama,inan sevdiğim bi işyeri olsun sabahın 5 inde bile kalkarım ya ,ben önceden çalışıyordum evlenince bıraktım evde olmak şimdi bana çok zor geliyo

Back
X