- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
- #7.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerler şu an burda kimse yok ama nette dolaşırken okuduklarımdan kafama takıldı. yarın cevaplarınızı belliyo olucammm.
şimdi benim doktorum demişti ki: ADETİN 3. GÜNÜ GEL TEST YAPALIM. e benim de dün akşamüstünden beri lekelenmem var. bazı topiklerde lekelenmenin başladığı gün adetin ilk günüdür diye yazıyo. öyleyse benim yarın veya en geç cumartesi doktora gitmem lazımm :18::18::18: bazıları demişki şakır şakır kanama başlayınca ilk gün sayılır.
bilemedim şimdi kafam karıştııı :18::18::18:![]()
küstüm küstüm banane![]()
günaydın kuzularım hala kırmızı görmedim heyecan hat safhada gidip baktırcam kandan kafam rahat edicek varsa yada yoksa ona göre bi yol haritası çizicemmm:18::18::18:
hadi koş koşkoşşşşş kan verr bugün de senin için nefesler tutulsunnn :))![]()
yaa yoksa diyede baya tırsıyorum şuan bi toz bulutu içinde yaşıyorum ama ya yoksa nasıl olacağım bilmiyorum
ya canım ama bu kadar gecikmesi sence normal mi? Git bence kafan rahatlasın böyle bekledikçe içten içe daha çok ümitlenirsin.Hem varsa da kendine daha çok dikkat edersin artık ilk 3 ay çok önemli biliyosun.
valla son 6 aydır 30 günde son 2 aydırda 28 günde bir oluyordum yani 28e göre gelmesi gerekirdi çokta bi belirtisi yok zaten kafam rahatlasın diye gidicem
git canım git bak ben birazdan pazara gidicem gelicem geldiğimde seni burda görmeyeyimKan vermeye gitmiş ol e mi
![]()
yaa yoksa diyede baya tırsıyorum şuan bi toz bulutu içinde yaşıyorum ama ya yoksa nasıl olacağım bilmiyorum
öğle tatilinde gidicem canım 7 kadın bi ofiste çalışıyoruz en büyüğü 51 en küçüğü 36 yaşında gitme diye tutturdular gelecek hafta git diye bilmiyorum sinir oldum
günaydın kızlar.................
canım sabah test yapmayacak mıydın sen , bu arada onlar kim oluyoya git biran önce öğren diye negel oluyolar anlamadım şimdi .............
öğle tatilinde gidicem canım 7 kadın bi ofiste çalışıyoruz en büyüğü 51 en küçüğü 36 yaşında gitme diye tutturdular gelecek hafta git diye bilmiyorum sinir oldum
günaydın kızlar.................
canım sabah test yapmayacak mıydın sen , bu arada onlar kim oluyoya git biran önce öğren diye negel oluyolar anlamadım şimdi .............
getirtmesin beni oraya o karılar beklemen hata ya nasıl dayanıyosun en azından in iki dk o ucuz idrar testlerinden yap çıkar tatlım benm adetime iki gün kala o 5 tl lik testlerde çıktı
![]()