Günaydın kızlar...Öpüyorum güzel gözlerizden. Beni merak etmişsiniz, inanın çok duygulandım. Annemlerde internet yok. O yüzden sizden uzak kaldım. İki hafta boyunca bebeği hiç düşünmedim. Değer arttı mı azaldı mı hiç dert etmedim. Günü gelince doktora gittim. Değer iki bin küsürlerde olduğu halde bebek ultrasonda görünmedi. Ultrasondaki kadın direkt dış gebelik dedi. Çok korktum. Dört gün sonra başka doktora gittim ve kesemiz göründü. Anneneme geleceğimiz gün hamile olduğumu söyledim:) Çok üzüldü tabi.
Benim hikayem bu canlarım.
Fatma canım, senin için çok çok üzüldüm bebeğim

İnşallah bu ay sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın güzelim. Kürtaj mı oldun yoksa... Allah koruyup gözetsin seni.
Fulyacım, en son doktoa gitmiştin sanırım, bu ay çalışmalara devam mı? İnşalllah senin de gönlüne göre olur herşey bebeğim. İçinin neşesi, bahtına düşsün inşallah.
Didemcim, ağlak haller bende de var canım. Biri höt dedi mi burnum sızlıyor. Hiç böyle bir kadın değildim. Bir de bende aşırı göğüs ağrısı var. Geceleri uyutmayacak derecede. Sen kalp atışlarını duymuşsundur galiba. Hayırla kucağına al bebeğini inşallah canım. Darısı buradaki kardeşlerimizin başına...
Ayvareçelim, anneme kavanozlar dolusu ayva reçeli yaptırdım, aklıma hemen sen geldin yerken:)) İnşallah lekelenmelerin hayra alemettir tatlım.
Bambu, gecikmen hamileliğe işarettir inşallah canım. Bence de test için hiççç acele etme. Ben erken öğrenmeseydim kollarım delik değiş olmazdı. İki günde bir kan vereceğim diye deri rengim değişti resmen:)) Bir haftayı bekle ve kan testi yaptır derim.
İremcim sen ne alemdesin, nasılsın tatlım? Çalışmalara devam mı?
Cipcileğim, sen nasılsın bebeğim. geri dönüp okuyamadım, hepinizi çok merak ettim inanın...Neler yapıyorsun canım benim..
Roseis, diar, umut, gamyoncu, anti, hepinizi çoklar çoku özledim kızlar...Şimdilik hoşçakalın. Doktordan randevu almaya çalışıyorum, inşallah başarırırım:)))
ALLAH'A EMANET OLUN....