Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ağzımda iğrenç bi pass tadı var içtiğim çaydan zevk alamıyorum

kız yeniden hamiş kalma sen , kimisi metal tadı hissedermiş hamileyken, tabi sor kimse çayda öyle bişey hissetmiyosa , bizim burda yanlışlıkla kireç çözücü karıştırmışlar çaya sabahtan beri millet doktora döküldü .....................

kız yeniden hamiş kalma sen , kimisi metal tadı hissedermiş hamileyken, tabi sor kimse çayda öyle bişey hissetmiyosa , bizim burda yanlışlıkla kireç çözücü karıştırmışlar çaya sabahtan beri millet doktora döküldü .....................

yok kız nasıl hamiş kalıyım sadece bi sefer oldu diğerlerinde hep korunduk ki zaten anca yumurtluyorum yok ya milletin çayı iyi benim boğazım ağrıyorr

nasıl ya kim karıştırmış öldürcek millleti

yok kız nasıl hamiş kalıyım sadece bi sefer oldu diğerlerinde hep korunduk ki zaten anca yumurtluyorum yok ya milletin çayı iyi benim boğazım ağrıyorr

nasıl ya kim karıştırmış öldürcek millleti

sanki on seferle oluyo bu çocuk deli mi ne belki tek atışta tutturdunuz , ne zaman senin bat , ya boşver uzun hikayede yanlışlıkla olup hemen farkedildi ama yudumlayanlar bir kontrole gitti ........................

artık çok şey biliyorummmm cahil olma şansını kaçırdım bilincede stresi alıyo insanı :37::37::37::37:

Bende önceleri hep kafam rahattı ilişki bebiş hep böyleydi kafamda şimdi bu işlere kalkıştım 3-4 aydır stres oldum sivilceler bastı yazıları okudukça şaşırıyorum!!! Sperm sayıları yumurtalar yok döllenmek Allah'ım ya ne zor meşakkatli işmiş bunlar Bide hiç düşünmicekmişsin !! Kafaya takınca kalmıyormussun! Nasıl takılmaz ki die de laflamıştık hafta sonu flyrey kullanıcıyla iyi gelmişti sağolsun bana =) özellikle adete yakın en ufacık belirtide aha diyosun aklın gidiyo bi de bakıyosun adet belirtisi çıkıyo yaa offf... =(

yawrum hastalıktan işteee kıyamam sanaaa bol limonlu ıhlamur iç sen boşver çayı

ay çayıda çok severim bi ıhlamur içiyim senin şerefineee:7::7::7::7::7:

sanki on seferle oluyo bu çocuk deli mi ne belki tek atışta tutturdunuz , ne zaman senin bat , ya boşver uzun hikayede yanlışlıkla olup hemen farkedildi ama yudumlayanlar bir kontrole gitti ........................

benim bata ohohoho eğer bi aksilik olmazsa kendileri 21 şubatta hanemizi şenlendirecek eğer tek atışta vurduysak bak sen o zaman kocamdaki havayaaa:21::21:

Benim bata ohohoho eğer bi aksilik olmazsa kendileri 21 şubatta hanemizi şenlendirecek eğer tek atışta vurduysak bak sen o zaman kocamdaki havayaaa:21::21:

hehehehe iç kuzum afiyet olsun hatta benim içinde iç zira ben susuzluktan ölüyorum şuannn çok kalabalık su içmeye bile vaktim olmadı bugün :27::27::27: Du söylimde gelsinnn :7::7::7::7:

Dediğin gibi tek atışta adrese teslimmmmm :23::23::23::23: Valla bastan diyim fırlama olur o bebiş :9::9::9::9: Fulya teyzeside dötünü yer sonra onunnn :16::16::16::16:

Benim bata ohohoho eğer bi aksilik olmazsa kendileri 21 şubatta hanemizi şenlendirecek eğer tek atışta vurduysak bak sen o zaman kocamdaki havayaaa:21::21:

du kız sen çatlamamışın daha, benim herif tek atışta tutturmuştu , ben tutamamdım, en iyisi birden fazla çalışma o yüzden dinlen iyileş kocana yapış fatoşcan hayırlısı hakkında

Keşke yapabilsekte kafaya takmasak ben belirtilere takılamıyorum adet sinyal çakar bana genelde geliyorum diye, ama her an aklımda olacakmı sorusu, her topiğede takılma kafan bulanır benden demesi
bende önceleri hep kafam rahattı ilişki bebiş hep böyleydi kafamda şimdi bu işlere kalkıştım 3-4 aydır stres oldum sivilceler bastı yazıları okudukça şaşırıyorum!!! Sperm sayıları yumurtalar yok döllenmek allah'ım ya ne zor meşakkatli işmiş bunlar bide hiç düşünmicekmişsin !! Kafaya takınca kalmıyormussun! Nasıl takılmaz ki die de laflamıştık hafta sonu flyrey kullanıcıyla iyi gelmişti sağolsun bana =) özellikle adete yakın en ufacık belirtide aha diyosun aklın gidiyo bi de bakıyosun adet belirtisi çıkıyo yaa offf... =(

hehehehe iç kuzum afiyet olsun hatta benim içinde iç zira ben susuzluktan ölüyorum şuannn çok kalabalık su içmeye bile vaktim olmadı bugün :27::27::27: Du söylimde gelsinnn :7::7::7::7:

Dediğin gibi tek atışta adrese teslimmmmm :23::23::23::23: Valla bastan diyim fırlama olur o bebiş :9::9::9::9: Fulya teyzeside dötünü yer sonra onunnn :16::16::16::16:

:7::7::7::7::7::7:

fuli teyzesine staja gönderirim senden öğrenir fırlamalığı beraber takılırsınız :29::29::29::29:

Back
X