- Konu Sahibi antidepresif
- #11.721
yelizimmmmmm nabıonnn yawrimmm sen alttan alttan bakınıyon özledim ben senii amaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha hakket hee sen beni hem evde hem işte çevreledinn
kimbilir kaç kez yanyana geçtik haberimiz yok![]()
yelizimmmmmm nabıonnn yawrimmm sen alttan alttan bakınıyon özledim ben senii amaaa![]()
iyiyim balım fulyammm bende seni çok özledim kusura bakmayın gelemiyorum bu aralar kayınvalidem gelicek bana o yüzden eve bir daldım ki sorma şu an eltimlerde bende sürekli ordayım canım ama aklım fikrim burda kübra fatma didem aynur abla ve ismi aklıma gelmeyen diğer kızlar nasılsınız![]()
oyyy bebişimmm benimkiler bugün gidiolarrr nihahahahahahahahahahahahah 20 günlük maraton bugün sona erdiiii tutmayın uleeyyynnnnn beniiiiiiiiiiii
ben kaygana sıramı savdım mervişinde gelicekti misafirleri o yüzden yok sanırım oda![]()
oyyy bebişimmm benimkiler bugün gidiolarrr nihahahahahahahahahahahahah 20 günlük maraton bugün sona erdiiii tutmayın uleeyyynnnnn beniiiiiiiiiiii
ben kaygana sıramı savdım mervişinde gelicekti misafirleri o yüzden yok sanırım oda![]()
maşallah kuzumsevindim senin adına benim kaynanam 1 hafta anca kalır bende hem küçük olduğum için hem de aynı dili konuşamıyoruz
eşimin annesi pek fazla türkçe bilmiyor o nedenle ama ben kaynanamı ilk defa ağırlayacağım o yüzden biraz heyecanlıyım :18::18::18:
maşallah kuzumsevindim senin adına benim kaynanam 1 hafta anca kalır bende hem küçük olduğum için hem de aynı dili konuşamıyoruz
eşimin annesi pek fazla türkçe bilmiyor o nedenle ama ben kaynanamı ilk defa ağırlayacağım o yüzden biraz heyecanlıyım :18::18::18:
![]()
![]()
![]()
![]()
ohhh fulimmm bu günün en güzel haberi senin kayganadan geldi... gitsinler artıkın bence de
![]()
kızlar burasıbildiğin kanka ortamı ne güzel yüz yüze de görüşüp toplaşabiliyomusunuz ?
iyyiz bacımmm. sen nasılsın. ilk ağırlama hep heyecanlı olur. benim de öle olmuştu. her zaman yaptığım şeylerin ölçüsü tutmamıştı. ama eşlerimiz sağolsun. umarım seninki de sana laf söletmiyodur. umarım kayganan da üzmez seni geldiğinde.
[sıze=3]sağol canım bende iyiyim eş konusunda ben çok şanslıyım asla beni ailesine ezdirmez laf söyletmez kaynanam zaten yaşlı bana pek karışmaz güzel temennilerin için teşekkürler canım sizi çok seviyorum[/sıze]
Allah seni napmasın emi demek canın çekti:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
bencede bencedeee yeter daaa 20 gün oldu
aşırı yükleme yapabiliriz bu bikaç gün ama keyfine tabii yumoş mu kalır bu döneme
olsun zaten kedinin isterik bağırınması nasıl da canımı çektiriyodu nihahahahahaahaahah![]()
daha kısmet olmadı ama havalar ısınsın toplaşıcazzzz inşallahhhh kuzummm![]()
bizde seni seviyoruz bebekimmmm kolayca ağırla kaygananı hemencik gel yanımızaaa özlüyoruz ona göre![]()
allah seni napmasın emi demek canın çekti![]()
gerçektende bizim topiğimiz böyledir doğru tespit canım benim kaynanam istanbula geldiği için bu aralar pek fazla gelemiyorum ama gidince yine burdayım bu arada ben kübrayı göremedimİnan bana sankı normalde tanışıyomuşsunuz gibi geldi valla çok hoş ilk kez böyle sohpete katıldım iyimiş ama sanırım baya kalabalıksınız herkez giremiyor çok fazla ev hnmı olanlar özellikle bizim elimizin altında pc olduğu için sık girme şansımız var
demek ki kaynana tam vaktinde gidiyor bir kaç gün daha kalsaymış nolurmuşheee çekti valla bi tarafım şişecekti az dahaa neysemki bu akşam atış serbest![]()