- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #2.821
Sağlıkla kavuşun canım, Bebeğin de sen de kolaylıkla atlatın doğumu inşallah:) benimki de senden 2 gün sonra olacak vaktin olursa bana fikir verirsinKızlar bugun kontrolüm vardı veeeeee haftaya cumartesi yatıyorum ben...26 kasıma gun verdi doktorum spinal anestezi ve sezeryan doğum kendi tercihim....Çok heycan verici...hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..
Ben de dün düşündüm tırnaklarım çok çabuk uzuyor malum bir de oldum olası uzun kullanırım zaten tırnaklarımı ama artık kesme vakti geldi dedim miniğime zarar vermemek için kesip törpüleyim ki canını yakmıyım meleğimin. Tavsiye için teşekkürler canımKizlar son haftalardayiz.Tirnaklarinizi ozellikle ayaklarinizi cok kisa kesmeyin sizi rahatsiz etmeyecek kadar uzun birakin ve duz kesin.son gunler elimiz ayagimiz iki katina cikacagi icin batma olabiliyor bin tane derdinizin arasinda bide bunun acisiyla ugrasmak zorunda kalmayin
İnşallah güzel haberler alırsın gerek kalmaz yatışa. Moralini yüksek tut canım. Haberini bekliyorum.Bende hastanedeyim sekerim icin ve kasintim icin kan alindi ve kasintim ciddi boyutta oldugu icin sonuclara gore hemen yatis verebilirim dedi
Hayırlısı olsun ikiniz için de. sağlıkla gelsin inşallah .Kızlar bugun kontrolüm vardı veeeeee haftaya cumartesi yatıyorum ben...26 kasıma gun verdi doktorum spinal anestezi ve sezeryan doğum kendi tercihim....Çok heycan verici...hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..
Geçmiş olsun. sonuçlar iyi çıkar inşallah. Rabbim hepimize yardım etsin.Bende hastanedeyim sekerim icin ve kasintim icin kan alindi ve kasintim ciddi boyutta oldugu icin sonuclara gore hemen yatis verebilirim dedi
Hayirlisi olsun cnm biz 40 kadar gidicez normal dogum bizim kiKızlar bugun kontrolüm vardı veeeeee haftaya cumartesi yatıyorum ben...26 kasıma gun verdi doktorum spinal anestezi ve sezeryan doğum kendi tercihim....Çok heycan verici...hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza..
İlk kez duydum böyle bir sey bence yapma uyarma göğüs uçlarını şimdiden yani ben olsam yapmazdım zaten doğumdan sonra hastanedeki ebe ya da hemşire gelip yardımcı olacak.ben de sabah sağlık ocağına gittim hemşire gögüslerime baktı.gögüs ucun yok bu şekilde bebeğini emziremezsin ,lansinohun gögüs ucu çıkartıcı pompasını al her gün iki defa krem sürdükten sonra 10ar dakika masaj yap dedi
Kolastas cok yuksek cikti.en yuksek deger 100 benim 265.sekerimide o dengesizlestiriyomus yoksa bugun iyi cikti ama gecmise donuk ortalama bozukmus.bir suru ilac verdi insulinde verdi.haftaya persembe yine gidicem kadin dogumada gidicem.ölü dogum olabilir filan dediİnşallah güzel haberler alırsın gerek kalmaz yatışa. Moralini yüksek tut canım. Haberini bekliyorum.
Benim teyzeminde hic yoktu ilk gunden itibaren bebek emdikce cikti ikisinide 2 yasinda zor kesti memeden.benimde hic yoktu kendiliginden cikti sut gelmeye basladi gecen gece bence bunun icin canini sıkmaben de sabah sağlık ocağına gittim hemşire gögüslerime baktı.gögüs ucun yok bu şekilde bebeğini emziremezsin ,lansinohun gögüs ucu çıkartıcı pompasını al her gün iki defa krem sürdükten sonra 10ar dakika masaj yap dedi
Ayy Allah korusunKolastas cok yuksek cikti.en yuksek deger 100 benim 265.sekerimide o dengesizlestiriyomus yoksa bugun iyi cikti ama gecmise donuk ortalama bozukmus.bir suru ilac verdi insulinde verdi.haftaya persembe yine gidicem kadin dogumada gidicem.ölü dogum olabilir filan dedi
Sezeryanmi planliyorsun canim ? Yaa ben de zaman belirsiz yaa normalde doltorum 40+10a kadar da vakti var dedi belli olmaz bu haftada gelebilir 40+10da da dedi boyle gergin gergin bekliyorum ben yaa cok stresliymismson haftalarAynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummm
Canim gecmis.olsun dikkat et kendine ama stres uzuntunyapma sakın kortizolu etkiler bu sefer de o da sekeri oynatir az kaldi surece odaklan canimKolastas cok yuksek cikti.en yuksek deger 100 benim 265.sekerimide o dengesizlestiriyomus yoksa bugun iyi cikti ama gecmise donuk ortalama bozukmus.bir suru ilac verdi insulinde verdi.haftaya persembe yine gidicem kadin dogumada gidicem.ölü dogum olabilir filan dedi
Bende 34 .gaftamdayim.yaklasik 2.5 kilosu.sizinki kac olmus tam olarak.son 1 ayda kac kilo.alirizkiNe güzel :) İlk başlarda inşallah günü geçer ocakta doğar diyordum. şimdi hayırlısı, ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum. gerçi bizim sezeryan olacak gibibiraz fazla kiloluyuz. 4,5u geçerse normal doğum zor dedi dr.um. ben gene de gününü beklemek istiyorum. Kesinlikle sağlıkla gelsinler de... zaman yaklaştıkça heyecan artıyor.
Ayy terbiyesiz yaa gıcık oldum, gerçi doktor milleti değil mi onlara bu tarz şeyleri söylemek çok kolay hiç düşünmüyorlar karşılarındaki hastayıDun aksam normalde karnimi yamultan kizim hic hareket etmeyince ege uni ye acile gittik.giderkende dun yapilan test sonuclarimida goturdum kolastaz teshisi kondu olu dogum riskim varmis dedim.nts cekildi ultrasonda bakildi her sey yolunda ve dediki 259 yuksek bir deger degil yeni baslamis ilaclarini kullanirsin duser haftaya 400 500 olsa riskli derdim hatta risk olsa simdi alirdim bosuna korkutmuslar.
Simdi gidip o dahiliye uzmanini dovsem hakliyim.9 aylik hamile bir kadina bebegin olu dogabilir dikkat et filan demek ne cesit bir sadistlik anlamiyorum.bunlar degil doktor insan bile olamaz
çok sevindim tekrar geçmiş olsun.gerçekten 9 aylık kadına yapılacak şey değil hastalıktan değil allah korusun stresten bebeklerimize bişey olacak bu iş bilmezlerin yüzünden.olumsuzlukla yaklaşan doktorun söyledikleriyle kendimizi yiyip bitirmeden önce ikinci bir uzmana gitmek en iyisi galiba.Dun aksam normalde karnimi yamultan kizim hic hareket etmeyince ege uni ye acile gittik.giderkende dun yapilan test sonuclarimida goturdum kolastaz teshisi kondu olu dogum riskim varmis dedim.nts cekildi ultrasonda bakildi her sey yolunda ve dediki 259 yuksek bir deger degil yeni baslamis ilaclarini kullanirsin duser haftaya 400 500 olsa riskli derdim hatta risk olsa simdi alirdim bosuna korkutmuslar.
Simdi gidip o dahiliye uzmanini dovsem hakliyim.9 aylik hamile bir kadina bebegin olu dogabilir dikkat et filan demek ne cesit bir sadistlik anlamiyorum.bunlar degil doktor insan bile olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?