Aralikk anneleriii !

Kizlar son haftalardayiz.Tirnaklarinizi ozellikle ayaklarinizi cok kisa kesmeyin sizi rahatsiz etmeyecek kadar uzun birakin ve duz kesin.son gunler elimiz ayagimiz iki katina cikacagi icin batma olabiliyor bin tane derdinizin arasinda bide bunun acisiyla ugrasmak zorunda kalmayin

Sağlıkla kavuşun canım, Bebeğin de sen de kolaylıkla atlatın doğumu inşallah:) benimki de senden 2 gün sonra olacak vaktin olursa bana fikir verirsin

Ben de dün düşündüm tırnaklarım çok çabuk uzuyor malum bir de oldum olası uzun kullanırım zaten tırnaklarımı ama artık kesme vakti geldi dedim miniğime zarar vermemek için kesip törpüleyim ki canını yakmıyım meleğimin. Tavsiye için teşekkürler canım

Bende hastanedeyim sekerim icin ve kasintim icin kan alindi ve kasintim ciddi boyutta oldugu icin sonuclara gore hemen yatis verebilirim dedi

Hayırlısı olsun ikiniz için de. sağlıkla gelsin inşallah .

Hayirlisi olsun cnm biz 40 kadar gidicez normal dogum bizim ki

doğum tarihleri kesinleşen arkadaşlarıma şimdiden sağlıklı sihhatli bebeklerini kucaklarına almalarını dilerim.umarım güzel bir doğum gerçekleştirir bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.

ben de sabah sağlık ocağına gittim hemşire gögüslerime baktı.gögüs ucun yok bu şekilde bebeğini emziremezsin ,lansinohun gögüs ucu çıkartıcı pompasını al her gün iki defa krem sürdükten sonra 10ar dakika masaj yap dedi

İlk kez duydum böyle bir sey bence yapma uyarma göğüs uçlarını şimdiden yani ben olsam yapmazdım zaten doğumdan sonra hastanedeki ebe ya da hemşire gelip yardımcı olacak.

İnşallah güzel haberler alırsın gerek kalmaz yatışa. Moralini yüksek tut canım. Haberini bekliyorum.
Kolastas cok yuksek cikti.en yuksek deger 100 benim 265.sekerimide o dengesizlestiriyomus yoksa bugun iyi cikti ama gecmise donuk ortalama bozukmus.bir suru ilac verdi insulinde verdi.haftaya persembe yine gidicem kadin dogumada gidicem.ölü dogum olabilir filan dedi

Benim teyzeminde hic yoktu ilk gunden itibaren bebek emdikce cikti ikisinide 2 yasinda zor kesti memeden.benimde hic yoktu kendiliginden cikti sut gelmeye basladi gecen gece bence bunun icin canini sıkma

Ayy Allah korusun neden böyle korkutuyorlar anlamıyorum gerçekten zaten hamileyiz ve 7/24tedirginiz neden üstüne daha da endişe yüklüyorlar
Sen moralini bozma canım bebeğin seni bırakmayacak. Dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan, bol bol dua et ve bebeğinle konuş.

Aynen öyle kuzucum doktor zaten yinede bi haftaya bidaha düşünürüz şimdiden çok planlanmayalım yinede dedi zaten hayırlısı tabi kuzucummm
Sezeryanmi planliyorsun canim ? Yaa ben de zaman belirsiz yaa normalde doltorum 40+10a kadar da vakti var dedi belli olmaz bu haftada gelebilir 40+10da da dedi boyle gergin gergin bekliyorum ben yaa cok stresliymismson haftalar

Canim gecmis.olsun dikkat et kendine ama stres uzuntunyapma sakın kortizolu etkiler bu sefer de o da sekeri oynatir az kaldi surece odaklan canim

Dun aksam normalde karnimi yamultan kizim hic hareket etmeyince ege uni ye acile gittik.giderkende dun yapilan test sonuclarimida goturdum kolastaz teshisi kondu olu dogum riskim varmis dedim.nts cekildi ultrasonda bakildi her sey yolunda ve dediki 259 yuksek bir deger degil yeni baslamis ilaclarini kullanirsin duser haftaya 400 500 olsa riskli derdim hatta risk olsa simdi alirdim bosuna korkutmuslar.
Simdi gidip o dahiliye uzmanini dovsem hakliyim.9 aylik hamile bir kadina bebegin olu dogabilir dikkat et filan demek ne cesit bir sadistlik anlamiyorum.bunlar degil doktor insan bile olamaz

Bende 34 .gaftamdayim.yaklasik 2.5 kilosu.sizinki kac olmus tam olarak.son 1 ayda kac kilo.alirizki

Ayy terbiyesiz yaa gıcık oldum, gerçi doktor milleti değil mi onlara bu tarz şeyleri söylemek çok kolay hiç düşünmüyorlar karşılarındaki hastayı
Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım benimkinin de bir günü bir gününü tutmuyor. Bir bakıyorum o kadar çok hareket ediyor ki ne mide kalıyor ne idrar kesesi; bir bakıyorum hafif hafif gerinmekle ve iki üç tekmeyle bitiyor günü.

çok sevindim tekrar geçmiş olsun.gerçekten 9 aylık kadına yapılacak şey değil hastalıktan değil allah korusun stresten bebeklerimize bişey olacak bu iş bilmezlerin yüzünden.olumsuzlukla yaklaşan doktorun söyledikleriyle kendimizi yiyip bitirmeden önce ikinci bir uzmana gitmek en iyisi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…