- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi Esrakarakaya
-
- #3.101
Himm ayy kiyamam kuzum neyse panik olma ama sancin falan olursa git mutlakaBizim sabit bi doktorumuz yok bir suru kisi degisiyo yani numaralarida yok bende bi dogum yapan ablaya sordum dogumun yakin onun gostergesi dedi
Sancim ara ara oluyo oglumun hareketlerini takip ediyorum suan bi sikinti yok bakalim hayirlisiHimm ayy kiyamam kuzum neyse panik olma ama sancin falan olursa git mutlaka
Sağlıkla kavuşun inşallah canımDoguma giriyorum kizlar❤❤❤
Canım tebrik ederim. Umarım sıkıntısız atlatmışsınızdır. Rabbim sizlere bağışlasın inşallah.Doguma giriyorum kizlar❤❤❤
Hayirli haberlerle gel insallah canim...Doguma giriyorum kizlar❤❤❤
Hayırlısı olsun canım. Neden normal olmuyor acaba? Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.Kizlar benimde normal dogum yapamayacagim kesinlesti doktorum haftaya alicaz bebegi dedi. bu bir haftayi bu heyecanla nasil gecirecem bilmiyorum ama tam gunu belli olmamakla beraber haftaya sezaryenim var
Canim yazmistim gecen gun cati muayenesinde doktorum catin cok dar dedi. bebek gelir gelir acilma olur ama en son tikanir kalir dedi. hatta oyle bi kesi atarimki sezeryandan farksiz olur dedi ama yinede karari bana birakti. bizde esimle cok dusunduk riske atamadik haftaya sezeryan olacamHayırlısı olsun canım. Neden normal olmuyor acaba? Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
Canimmmm cok sevindim ayy inanmiyorum ya hepiniz teker teker aliyosunuz kucaginiza bebeklerinizi. darisi bize insallah... bu arada yazabilirsen cok mutlu olurum spinal mi oldun yoksa tammi uyutuldun. haftays bende spinal sezaryen olacamda merakimdan soruyorum :)Kizlar ben dogum yaptim oglen korkmayin sezeryandan sizi seviyorum belki nete cok bakamam ama haber veriyim dedim korkmayin hic hepinize Allah yardim etsin
hayırlısıyla kucağına al tatlım.Doguma giriyorum kizlar❤❤❤
Kizlar ben dogum yaptim oglen korkmayin sezeryandan sizi seviyorum belki nete cok bakamam ama haber veriyim dedim korkmayin hic hepinize Allah yardim etsin
Benim sezaryenim de pazartesi günü olacaktı bu yüzden pazar nasıl gececek nasıl uyuyacağım diye düşünüp duruyordum derken cumartesi günü kızım ben geliyorum dedi. Suyum geldi ve birkaç saat içinde kavuştuk birbirimize:)Kizlar benimde normal dogum yapamayacagim kesinlesti doktorum haftaya alicaz bebegi dedi. bu bir haftayi bu heyecanla nasil gecirecem bilmiyorum ama tam gunu belli olmamakla beraber haftaya sezaryenim var
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyümek nasip etsin, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.Kizlar ben dogum yaptim oglen korkmayin sezeryandan sizi seviyorum belki nete cok bakamam ama haber veriyim dedim korkmayin hic hepinize Allah yardim etsin
Canım uyandır zorla da olsa emzir. Biraz zorlanıyorlar ilk zaman meme tutmakta ama ne yap et emzir. Ben de senin gibi düşündüm ac degil herhalde dedim sonuç sarılık oldu ve küvözde yattı bebeğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bugün bizim 10.günümüz ama şu 10 gün 10 yıl gibi geçti bana. Allaha şükür şimdi sarılık derecesi düştü ve değerler normale döndü.Dun 14:19 da melegimi kucagima aldim:) birazdan cikiyoruz hastaneden islemlerimiz yapiliyor.epidural sezeryan oldu her sey iyi guzelde bebegim icimden ciktigi an nefesim kesildi midem bulandi tansiyonum 8 4 e dustu serumlar falan filan...20dk kaldim kendime gelemedim.icimde olusan boslugu anlatamam.tavanda spotlarin gomulu oldugu alanin cercevesi aynaydi o kucucuk aynadan ne gorebildimse deli gibi izledim:) once saclarini gordum sonra doktorun kucaginda ilk pozunu:) agladigi an tamam anneye verin dedi doktorum.getirdiler burnum tikali tabi kokusunu alamadim ama yumusacik yabagini optum hemen saclarima yapisti:) kameraya bakin filan dediler ama bayilmadan bakabildigim kadar kizima baktim optum hic poz filan veremedim:) sonra 20dk yari baygin yattim oksijen verdiler serum verdiler toparlanip gozumu acinca benide odaya indirdiler.
Kayinvalidem eltim filan tum gereksizler 4 te gelip 9 a kadar oturdugu icin fenalik geldi tabi.uyuyo taklidi yaptim ama gitmediler.ilk emzirmede kimse yoktu yanimda kimse gelmeden ebeyi deli gibi tembihlemistim herkesi cikardi o yuzden.o kadar guzel emdiki 5 saat uyudu arada sekerini olctuler 84 cikti evet ac degil uyandirmayin dediler.
Geceyi ayakta gecirdim kayinvaldm ve kuzeni hasta hasta gelip 5 saat mikrop sactiilari iin kizimin burnu tikandi gece guzel meme ememedi acliktan agladi sabah doktor damla verince guzelce emzirdim.
Emzirebilen varmi bilmiyorum ama ben uyandirip emziremedim cunku ac degilken kesinlikle uyanmiyor.2saatte bir uyandirin dediler ama uyandiramadim.sabah emzirdim hala uyuyor 2 kere denedim ama uyanmadi.simdilik durumlar boyle
Gözün aydın canım. Rabbim sizlere bağışlasın.Kizlar ben dogum yaptim oglen korkmayin sezeryandan sizi seviyorum belki nete cok bakamam ama haber veriyim dedim korkmayin hic hepinize Allah yardim etsin
Çok geçmiş olsun canım.Canım uyandır zorla da olsa emzir. Biraz zorlanıyorlar ilk zaman meme tutmakta ama ne yap et emzir. Ben de senin gibi düşündüm ac degil herhalde dedim sonuç sarılık oldu ve küvözde yattı bebeğim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bugün bizim 10.günümüz ama şu 10 gün 10 yıl gibi geçti bana. Allaha şükür şimdi sarılık derecesi düştü ve değerler normale döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?