- 17 Mart 2010
- 26.793
- 68.617
- 1.123
- Konu Sahibi blondeaddict
-
- #7.521
Eee direk gelseydin yaSenle aynı takımda olmak istemiştm 5e alındımama böyle daha iyi kapışırız
Eee direk gelseydin ya
Sen ortak guruba mi yazdın?
Insan bir sorar
Ama oradaki kızlar da çok tatlı emnis filan var demi ecez de orda galiba
Gruba alisSenle aynı takımda olmak istemiştm 5e alındımama böyle daha iyi kapışırız
Çoklu motivasyonBaktım önce girmek isteyenler sayfasına yazılıomuş evet Ecez de orda spor hocası di mi coolevet sevdim ben grubu 3 koldan kilo vericem inşallah 3 grup oldu
10 yıl önce benimdeBaktım önce girmek isteyenler sayfasına yazılıomuş evet Ecez de orda spor hocası di mi coolevet sevdim ben grubu 3 koldan kilo vericem inşallah 3 grup oldu
Daha vaktim var mı diyorsunGruba alis
Çoklu motivasyon
Ben free yim ama listede değilim
Takima ziyarete gelebilirsin.Daha vaktim var mı diyorsun
Alışıyorum :) bugün ilk gündü bi de spor puanları filan var çok hoşuma gitti yürüyüş challenge var sizde de var mı kuzum
Denedim canımAcı biber turşusu bana yarayan tek şey. Onu da denemişsin sanırım.
Şimdi okudumMuhtemelen söylenmiştir, belki denemiş bile olabilirsiniz ama, bir çorba kaşığı zeytinyağı içip üzerine bol su içince birkaç saate ya da ertesi güne işe yarıyor.
İçtim kuzum hemde 2 tane kayısı 1 form çayıKayısı çayı denedin mi canım yada herhangi bir form çayı suyu bol iç. Yeşil çay iç
Sabah gelir benceDenedim canım
Keşke sabaha faydasını görsem
Bekliyorum bakalım
Olmazsa ilaç alacağım mecburen
Takima ziyarete gelebilirsin.
Evet spor yarışması var.
İlk 5 derece yapıyor.
Artık peşinde kafa yormayı bırakıyorum ozamanSabah gelir bencebağırsaklar enteresan organlar, olumlu düşününce direkt etki ediyor. Deneyin :)
Canim stress yapıyorsun.
Rica ederim.
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim stress yapıyorsun.
Uyu ve dinlen.
Düşünme.
Sabah uyanınca bol su iç.
1-2 saat içinde
Hala çıkamazsan kuru erik ye sonra ılık su iç kesin çözüm
Banada üşüme geliyordu belli bi saatten sonra demekki normalmiş kolay gelsin53. Saatten merhaba kızlar biraz üşüyorum ama diğer türlü iyi hissediyorum herkese iyi geceler sabah eksilerde görüşmek üzere ❤❤❤❤
kayısılı form çayını iki tane birden içmenizi tavsiye etmem iki tane sallamayı 3 bardak sürekli su ekleyip içtim 2 gün çok rahatsız etti beni yanma ve sancım olduİçtim kuzum hemde 2 tane kayısı 1 form çayı
Belki kafamı taktığım için de stresten çıkamıyorumdue
Şimdi arkadaşımızın dediği zeytinyağını içmeye gidiyorum
Yol arkadaşın senin yolda çıkarma derdindeDusunuyo zaten , ben bu kadinin diyetini nasil bozarim diye derin derin dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?