- 11 Temmuz 2014
- 8.542
- 11.123
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.321
Yaa maaşallah 🧿Sayenizde 1,5 ayda 4,1 kilo kendimden bu kadar performans beklemiyordum çünkü 💃🏻
Kötü olmuş 😀Selam canlar. Ben de bugün arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Öncekine göre az, 3 haftaya göre çok yedim. sonra 150 gr kestane yedim. Akşam üstü tahinli kabak tatlısı, 2 kalem de pirzola yedim. Şu an midem çatlamak üzere🤢
Teşekkür ederim 😍 52.9 bekliyordum ama 51.9 beklemiyordum 😀Yaa maaşallah 🧿
Çok disiplinisin zaten, sürpriz olmadı. 👏👏👏
Darısı bize olsun 🙏
Menü iyi su az ama 1 litre de yatana kadar iç 😁Merhabalar hafta sonları 18 6 yapıyorum
12.00
1 yumurta ile kaşarlı yumurta kızartması
1 tane ev yapımı poğaça
5 zeytin
Marul
18.00
Salata
Muz
Su 1 lt
40 dk leslie ve dans
Günaydın 🌞Günaydın fit hatunlar 😝 Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor😔 Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var
Bardakla sürekli doldurması zor geliyorsa yanınızda şişe matara vs bulundurunGünaydın fit hatunlar 😝 Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor😔 Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var
Su içmezsen içesin gelmez. Su içtikçe insan su içiyor az zorla kendini 😁Günaydın fit hatunlar 😝 Yarın tartı günü aman bugüne dikkat. Ben su ile aramı düzeltemedim ne yapsam olmıyor😔 Dün 500 ml le günü kapadım. Üstelik böbrek problemim var